29.10.2011,  11:57:14 | 0 comentarii | 521 vizualizari
Sport. Ultima oră.
de Loredana JUGLEA

Bobină, apt pentru Under 16

La doar 16 ani Sebastian Bobină a marcat cinci goluri în două etape pentru echipa sa de club, Universitatea Petroşani, dintre care trei într-un singur meci. Jucătorul care a mai cochetat cu loturile naţionale este alături de alţi patru colegi de aceiaşi vârstă cu el  printre oamenii de bază la echipa de seniori. „Bobină este un atacant cu o inteligenţă în joc ieşită din comun, calităţi tehnico tactice deosebite, viteză excelentă. Merită să fie cooptat din nou la Under 16”, spune antrenorul acestuia Ionuţ Stelescu. După plecarea vedetelor, Kamara, Dacian Vizitiu, Isfan, greul apasă pe umerii juniorilor. „Am pierdut 15 jucători de bază în această vară şi nu ne este deloc uşor, dar punem bază pe tineri”, a mai declarat antrenorul Ionuţ Stelescu.

  

Operat pe banii lui

Ionuţ Coldea, jucătorul de 19 ani, care în vara aceasta a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani de zile cu Dinamo Bucureşti, a revenit la Universitatea Petroşani, accidentat. Petroşenenii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că gruparea dinamovistă nu a suportat cheltuielile legate de intervenţia chirurgicală pe care acesta a suferit-o. „Coldea a jucat în meciurile de verificare pentru Dinamo. S-a văitat de dureri mari la genunchi, nu a fost luat în seamă de cei de la Dinamo. A venit la Petroşani accidentat. I s-a făcut un RMN şi a fost operat de urgenţă de menisc, cheltuielile fiind suportate de către jucător şi Universitatea Petroşani. Normal ar fi fost să le suporte Dinamo, care când a văzut că jucătorul nu a mai fost util nu a mai înregistrat contractul”, a declarat un oficial care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

 

A rămas cu bronzul

Pugilistul devean Bogdan Juratoni ( ctg.75 kg) a fost învins în semifinalele Campionatului Mondial de la Baku È™i a răms doar cu medalia de bronz È™i calificarea la Jocurile Olimpice Londra 2012. De remarcat, că de È™ase ani nici un puglist român nu a mai ajuns pe un ăpodium mondial. Juratoni a cedat în faÈ›a ucraineanulului Evgheni Khirtov, după un meci oprit de arbitru în runda secundă, din cauza unei lovituri la cap încasată de devean. Bogdan s-a ridicat în picioare, însă arbitrul a sesizat că deveanul era aproape groggy şi a oprit meciul. Dincolo de unica slăbiciune din acest turneu, Juratoni rămâne cu un parcurs senzaţional la Baku. Patru pugiliÈ™ti români, printre care È™i fratele lui Bogdan, Cezar Juratoni, vor aborda în 2012 lupta pentru calificarea la Olimpiadă la turneele preolimpice. 

 

Amical cu banderole albe

MureÈ™ul Deva n-a stat degeaba È™i a înlocuit meciul de campionat cu FC Bihor, programat sâmbătă È™i amânat pentru data de 19 octombrie, cu un joc amical cu formaÈ›ia din Liga a IV-a Aurul Certej. Jucătorii unicei echipe de liga secundă din judeÈ› au intrat în teren cu banderole albe pe braÈ›, pentru a îÈ™i arăta nemulÈ›umirea faÈ›ă de faptul că nu au primit încă nici un ban de la oficialii echipei, în ciuda faptului că pentru club s-a aprobat suma de 50.000 de lei de la bugetul local. Partida s-a dovedit un test util pentru elevii lui Constantin Olariu care s-au impus cu 6-2 (1-1), după un meci cu de toate. Pe lângă cele opt goluri am consemnat un penalty apărat de portarul devean Lipitor care a evoluat în poarta celor din Certej È™i un gol de la mijlocul terenului reuÈ™it de deveanul Dîrvaru.

  

Remize pe terenul favoritelor

Jiul PetroÈ™ani È™i CFR Simeria au obÈ›inut rezultate de egalitate în deplasare în compania unor echipe mai bine clasate. Alb-negrii au È›inut în È™ah lidera ACS RecaÈ™ È™i au scos un 0-0 meritat È™i muncit, deÈ™i au avut È™i ocazii de a marca È™i a câÈ™tiga. „Recaşul a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o. Îşi merită poziţia de lider”, au spus jucătorii lui Marin Tudorache, care au luat din nou cartonaş roşu, atacantul Alexandru Moldovan fiind eliminat la fel ca un jucător al gazdelor. CFR Simeria a scos o remiză, scor 1-1, în meciul din deplasare cu Millenium Giarma, lidera primelor cinci etape, situată acum pe locul cinci. Gideon (min. 88) a dechis scorul pentru gazde după un corner, iar Stroia a egalat la faza imediat următoare, tot în urma unei lovituri de la colÈ›ul terenului. 

 

Primul semieşc, acasă, sub bagheta lui Șunda

FC Hunedoara a pierdut, în mod nedrept, încă două puncte pe teren propriu, după remiza albă, 0-0, cu arÈ›ăgoasa NaÈ›ional SebiÈ™. Alb-albaÈ™trii puteau salva meciul în prelungiri, dar penalty-ul executat de căpitanul Bilia a fost parat de portarul adevers, Cosmin MerÈ™ca.

Teoria conform căreia fotbalistul român învaÈ›ă mai rapid lecÈ›iile defensivei È™i contraatacului, decât pe cea a ofensivei în faÈ›a unei apărări aglomerate, s-a dovedit reală È™i în cazul antrenorului Aurel Șunda. Instalat la FC Hunedoara acum două săptămâni, tehnicianul È™i-a condus echipa spre victorie în meciul din deplasare cu Gloria ReÈ™iÈ›a, când alb-albaÈ™trii au pus în practică, în principal, apărarea È™i ieÈ™irile pe contre. „Vrăjile” antrenorului au rămas însă fără efect asupra echipei È™i la proba desfacerii unei defensive ermetice în meciul cu NaÈ›ional SebiÈ™.

Hunedorenii au dominat autoritar jocul, au avut superioritate absolută la posesie È™i au asediat careul advers.  Insistenta lor ofensivă s-a soldat cu numeroase ocazii, cu o lovitură în transversală (TrăÈ™can, min. 68) È™i cu obÈ›inerea unui penalty. Toate tentativele de gol ale alb-albaÈ™trilor s-au dovedit însă sterile. Punctul culminant al neputinÈ›ei È™i lipsei de inspiraÈ›ie s-a atins în prelungiri, în minutul 94, când penalty-ul executat de căpitanul Bilia a fost parat de portarul adevers, Cosmin MerÈ™ca. Partida s-a încheiat cu 0-0, iar rezultatul e nedprept È™i frustrant, întrucât NaÈ›ional s-a limitat la o apărare aglomerată È™i arÈ›ăgoasă È™i la rare ieÈ™iri pe contraatac.

Antrenorul Aurel Șunda a spus, la finalul partidei, că anticipa un meci greu È™i că e nevoie de timp pentru a construi o echipă competitivă. „Mă aÈ™teptam să avem dificultăÈ›i, pentru că ofensiva scârÈ›âie È™i înscriem foarte greu. Am avut 80 la sută posesie, ocazii, o bară È™i un penalty, dar degeaba. AtacanÈ›ii din lot au mari carenÈ›e. E nevoie de întăriri. Sper să mi se ofere timp pentru a construi o echipă competitivă”, a spus Aurel Șunda. Tehnicianul oaspeÈ›ilor a afirmat că principalul motor al hunedorenilor a fost antrenorul Aurel Șunda. „A fost un meci în care am obţinut ce ne-am propus. Am luptat È™i împotriva arbitrilor, nu doar a echipei din Hunedoara, care a primit un mare plus prin sosirea antrenorilor Șunda şi Steop”, a spus antrenorul Dan Cuedan.

 

FC Hunedoara – NaÈ›ional SebiÈ™ 0-0

FC Hunedoara: Arias Bermude – Bilia, Posteucă, CreÈ›u, M. Șandor - Dimcea (58 FloruÈ›), Petrescu (84 MoroÈ™an), TrăÈ™can, Todea - Șandru (70 Negru), Păcurar (46 Ov. Popesc).

NaÈ›ional: Merşca – Feieş, Lung, Jude, Viderok – Cornea (61 Burlacu), Bîrdan (67 Necşulescu), Francescu, Bozian (46 Gavrilaş) – Leucuţa, Fl. Băd (90 Ivancea). 

 

Trei campioni, tot mai mulți adepți

Aproximativ 70 de amatori de alergare au acceptat provocarea deveanului Alin Bonţa (47 de ani) de a alerga un maraton pe stadion, însă numai trei au reuÈ™it să parcurgă toate cele 105 ture. IniÈ›iatorul ineditei curse consideră că această a III-a ediÈ›ie a fost un succes, pentru că numărul participanÈ›ilor a fost mai mare decât în trecut È™i s-au pus bazele unei comunităÈ›i a celor pasinaÈ›i de alergare. 

Sportivi È™i antrenori în activitate, atleÈ›i vetarni, oameni simpli îndrăgostiÈ›i de alergare È™i un număr destul de mare de copii au răspuns pozitiv provocării de a alerga pentru sănătate, un maraton pe stadion, alături de Alin BonÈ›a. Astfel, la cursa desfăÈ™urată sâmbătă dimineaÈ›ă, pe pista Stadionul Cetate, au luat startul aproaximativ 70 de participanÈ›i, în ciuda schimbării bruÈ™te de vreme ce a avut loc în noaptea anterioară. Doar trei dintre participanÈ›i au avut ambiÈ›ia È™i resursele de a încheia cursa, iar majoritatea au alergat atât cât i-a È›inut „benzina”. Indiferent de performanÈ›e, toÈ›i au avut însă de câÈ™tigat. Marele premiu a fost îmbunătăÈ›irea sănătăÈ›ii prin miÈ™care È™i alergare. Apoi, al doilea câÈ™tig îl reprezintă formarea de prietenii È™i a unei comunităÈ›i a celor care îndrăgesc alergarea. „ToÈ›i participanÈ›ii È™i-au înscris adresa de e-mail într-o bază de date cu care voi forma o comunitate a celor ce iubesc alergarea pe internet. Astfel, ei vor putea fi invitaÈ›i la competiÈ›ii sau la stagii de alergare la noi în oraÈ™”, a spus Alin BonÈ›a, organizatorul maratonului.

Cel mai rapid dintre cei trei alergători care au parcurs toate cele 105 ture ale maratonului a fost atletul de doar 17 ani George Mircea, legitimat la CSS Hunedoara. AmbiÈ›iosul sportiv pregătit de Florin Bucur a încheiat cursa în trei ore, 25 de minute şi 28 de secunde, timp cu peste 13 minute mai bun decât anul trecut. „Eu sunt junior II şi, conform regulamentului, nu am voie să alerg curse mai lungi de 10 kilometri. La anul, însă voi avea dreptul să partcip la semimaraton (21 km. n.r), iar apoi voi alerga È™i la maraton”, a spus tânărul sportiv de  la CSS Hunedoara. Ceilalţi doi performeri care au încheiat maratonul au fost Marian Oprea (Deva, 46 de ani, locul II) şi Costi Băjenaru (Deva, locul III). Ocupantul locului trei a fost însoÈ›it la cursă de soÈ›ia sa, Simona, care a alergat 55 de ture È™i de fiul, Tudor (10 ani), care a alergat 38 de ture. Familia Băjenaru a cucerit astfel premiul special, constând în bilete de relaxare la Aqua land Deva, acordat familiei cu cele mai multe ture efectuate. CâÈ™tigătoarea tombolei, constând într-un echipament sportiv oferit de DTSJ Hunedoara, a fost Teodora Grecu (9 ani) care a alergat 16 ture, iar mezina cursei a fost sora ei, Andreea Grecu (trei ani È™i È™ase jumătate), care a alergat È™ase ture de stadion. „Sunt bucuros că tot mai mulÈ›i oameni înÈ›eleg binefacerile alergării È™i îÈ™i fac timp pentru miÈ™care”, a apus Alin BonÈ›a care are în plan organizarea uneui curse de semimaraton între Deva È™i Hunedoara. 

 

Cu petrileanca Raluca Haidu în prim plan, / Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la JO 2012

Echipa feminină de gimnastică a României a obţinut calificări în cinci finale din cadrul Campionatelor Mondiale de la Tokyo, dar şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.

Gimnastele din lotul României au încheiat calificările pe primul loc, după cinci subdiviziuni, însă clasamentul a suferit modificări sâmbătă, când au intrat în concurs rivalele SUA, China sau Rusia. România nu poate ajunge în clasament mai jos de locul 7, astfel că obţine calificarea la JO din 2012.

Preşedintele FR Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat, pentru MEDIAFAX, înaintea intrării în concurs a echipelor Marii Britanii, Franţei şi Japoniei: "Avem biletele pentru Jocurile Olimpice, aceasta este vestea bună. Sincer, la feminin, nici nu ne-am pus problema că nu le vom obţine. Pe de altă parte, este neplăcut că am avut un concurs de calificări cu multe greşeli, acolo sunt problemele, cu calificările în finalele pe aparate. Trebuie însă să avem capul pe umeri. Nu am avut o echipă completă, rezervele sunt valoroase, dar nu prea multe şi astăzi trebuie să fim mulţumiţi cu calificarea la Jocurile Olimpice. Mâine intră băieţii în calificări şi trebuie să spun că o clasare a lor în primele opt şi calificarea la Olimpiadă, ar fi ceva cu adevărat excepţional".

Notele obţinute de gimnastele antrenate de Octavian Bellu în calificări sunt următoarele:

Bârnă: Amelia Racea - 14,733 puncte, Diana Bulimar 14,066, Cătălina Ponor 15,000, Ana Porgras 14,400, Raluca Haidu 14,553

Sol: Raluca Haidu - 13,733, Diana Chelaru - 14,233, Ana Porgras - 13,866, Diana Bulimar - 14,400, Cătălina Ponor - 14,200

Sărituri: Diana Chelaru 14,633, Amelia Racea 14,400, Raluca Haidu 14,366, Ana Porgras 13,900, Cătălina Ponor 14,766

Paralele: Diana Bulimar 12,433, Raluca Haidu 13,833, Amelia Racea 13,666, Diana Chelaru 13,533, Ana Porgras 12,666.

La JO de la Londra se vor califica şi medaliatele din finalele pe aparate, programate în 15-16 octombrie. Finala feminină pe echipe va avea loc în 11 octombrie.

 

Vlad Tudorache pleacă în Portugalia cu Naţionala

Jucătorul echipei Jiul Petroşani, Vlad Tudorache, va lipsi două săptămâni de la pregătirile grupării de club dat fiind faptul că va fi cu Naţionala Sub 17 ani în pregătire pentru 10 zile la Mogoşoaia, ca mai apoi să participe pentru alte 10 zile în Portugalia, acolo unde tricolorii mici vor susţine o serie de meciuri din preliminariile Campionatului European. „Vlad Tudorache este unul dintre jucătorii care au rămas constanţi în evoluţii şi de aceea a rămas în atenţia loturilor. Sper ca şi alţi puşti să calce pe urmele lui”, a declarat antrenorul Daniel Huza.

  

720 de minute de invincibilitate

Opt victorii din tot atâtea posibile, 24 de goluri marcate şi doar două goluri primite, acesta este bilanţul echipei de fotbal CS Vulcan în Divizia Judeţeană. Neînvinşi vulcănenii au mai bifat un succes şi în etapa de sâmbătă,  învingând cu scorul de 2-0 pe Retezatul Haţeg, chiar pe terenul acestuia. „Băieţii sunt de admirat pentru eforul pe care îl depun şi mai ales pentru constanţa lor în joc. Ne dorim să rămânem pe primul loc până la final”, au afirmat oficialii vulcăneni.

  

De şase etape neînvinşi

Jiul II se află în plasa liderului, CS Vulcan, asta după ce elevii lui Daniel Huza, au câştigat, pe tern propriu, partida cu Victoria Călan, cu scorul de 6-1 prin reuşitele lui: Duma, autor al unei duble, Brezean, Marius Mareş, Dacian Ungur şi Todor. „De şase etape suntem neînvinşi şi mă bucur mult pentru moralul jucătorilor mei, care pe lângă faptul că sunt foarte tineri, acumulează şi experienţă”, a declarat antrenorul Daniel Huza.

„Străinii” se pregătesc cu Jiul II

Cei cinci jucători, doi brazilieni, doi sârbi şi un turc veniţi să dea probe de joc la prima echipă a Jiului, ce evoluează în Liga a III-a, se pregătesc, deocamdată, cu Jiul II. Antrenorul marin Tudorcahe nua  luat o decizie în ceea ce-i priveşte pe cei cinci, acesta declarând că are nevoie de jucători cu experienţă. „I-am urmărit la pregătire. Nu sunt răi, dar eu am nevoie e jucători experimentaţi, nu îmi permit să fac experimente. Nu am luat o decizie în ceea ce-i priveşte”, a spus Tudorache. 

 

Bun şi egalul cu liderul

Jiul Petroşani a scos doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la liderul Recaş, după un joc modest, dar în care „minerii” au avut cele mai clare ocazii de gol pentru a-şi adjudeca victoria. În cele din urmă petroşenenii s-au mulţumit şi cu egalul. „Recaşul a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Îşi merită poziţia de lider”, au spus jucătorii lui Marin Tudorache, care au luat din nou cartonaş roşu. Atacantul Alexandru Moldovan a luat cartonaş roşu, acesta fiind cel de-al treilea jucător de la Jiul care în decurs de trei etape este eliminat. Și gazdele au evoluat în 10 oameni, primind la rândul lor un cartonaş roşu.

Egal şi pentru Șunda

Și FC Hunedoara a remizat,, scor 0-0, pe teren propriu, cu Naţional Sebiş. O victorie şi un egal este bilanţul antrenorul Aurel Șunda de la două etape de la venirea sa pe banca tehnică. De asemenea CFR Simeria, a remizat, scor 1-1, în deplasare la Millenium Giarmata.

Rezultate, Seria V

Școlar Resita - Autocatania Caransebeş 2-1

Bihorul Beiuş - Nova Mama Mia 0-0

FC Timişoara II - Flacăra Făget 6-1

Gloria Arad - Unirea Valea lui Mihai 1-0

FC Hunedoara - Naţional Sebiş 0-0

ACS Recaş - Jiul Petroşani 0-0

CS Vladimirescu - Gloria Reşiţa 3-0

Millenium Giarmata - CFR Simeria 1-1 

           

Naţionala, la pământ!

Site-ul oficial al Federaţiei din Belarus (BFF) a scris după partida România - Belarus, scor 2-2, din preliminariile CE 2012, că "tricolorii" au făcut o greşeală la 2-1, crezând meciul încheiat.

"La 2-1, România a făcut o greşeală crezând treaba rezolvată. Gazdele au avut frecvent şanse de gol, dar le-au tratat cu uşurinţă, iar arbitrul Kelly le-a făcut cadou un penalti. Jevnov a fost scut în faţa atacurilor românilor", a comentat BFF."Neaşteptat", a titrat Futbol. "Succes pe jumătate. Un egal la Bucureşti, de care oricum nu mai era nevoie, ca şi miză. Belarus nu a încântat prin joc, dar a mulţumit prin rezultat. România a avut posesia şi a avut oportunităţi pe care nu le-a fructificat. La golul de 2-1, din penalti, Mutu a aruncat ironic mingea peste Jevnov. Până la urmă, a fost un rezultat neaşteptat", a scris sursa citată.

Publicaţia Goals a scris că Belarus a arătat caracter la Bucureşti.

"N-a fost un meci magic, însă unul demn, da. Am scos o remiză onorabilă cu România, care a şi primit un penalti controversat. Mutu a creat o groază de probleme defensivei bieloruse. A înscris şi din penalti, cu o scăriţă umilitoare. Golul lui Kornilenko din finalul primei reprize a fost un dar din cer. România a atacat mult, dar eficienţa ofensivă a fost scăzută. În final, Piţurcă l-a scos pe activul Marica, probabil sigur de victorie, lucru care s-a dovedit greşit", a comentat Goals.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2012, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul disputat, vineri seară, pe Arena Naţională, în faţa Belarusului, în penultima etapă a grupei D a preliminariilor competiţiei europene. 

 

Rezultate etapa a III-a, Liga Kapital TV

MINERUL VULCAN 2 – 3 RIPENSIA PETRILA

(Antoci 2 – Nica, Pavalache, Corbei G.)

JANDARMERIA      0 – 3    ACVILA

(Ionescu, Acs 2)

TRICOLORII  7 – 4  FORTIS

(Zvanciuc 2, Poata 3, Bartha, Kandut – Batcu Mihai  2, Mandache, Batcu Marius)

SERINGA PETRILA           5 – 6    STEAUA LUPENI

(Csoltko 3, Velici, Birlea – Lupu 3, Barbat B. 3)

SURPRIZA ETAPEI            4 – 8    LASCAR SERVICE

(Irod 2, Bican,  Stepan – Bogar 3, Bereianu 2, Bulzan 2, Albescu)

ALBNEGRUMANIA           9 – 6    PARANGUL PETROSANI

(Ceru 5, Morar 2, Radu, Dobrescu – Marian 3, Ringler 2, Balan)

CFR PETROSANI    3 – 3    CARTIERUL STADION

(Predut, Bumbea, Balint autogol – Balint, Nemes, Dragotesc)

SENSATION TEAM            5 – 5    TOTAL SPORT VULCAN

(Apetri, Bolos 2, Antofie, Tomuta – Leonte 2, Rus 2, Fetico)

 

TINERETUL PETRILA       9 – 1    SPORTUL AEROPORT

(Staicu 2, Corbei 3, Malescu 2. Vanatoru autogol, Temneanu  - Linguraru)

 

CLASAMENT

Loc      Echipa Meciuri           V         E         I          Gol.     +/-       Pct.

1.TINERETUL  3      3          0          0          17 - 7   +10      9

2.TRICOLORII 3      3          0          0          17 - 7   +10      9

3.CFR PETROSANI 3          2          1          0          27 - 13 +14      7

4.SENSATION TEAM 3      2          1          0          27 - 15 +12      7

5.SURPRIZA ETAPEI 3      2          0          1          20 - 13 +7        6

6.STEAUA LUPENI 3         2          0          1          15 - 10 +5        6

7.ALBNEGRUMANIA 3     2          0          1          18 - 15 +3        6

8.LASCAR SERVICE 3       2          0          1          18 - 16 +2        6

9.ACVILA 3  1          1          1          9 - 8     +1        4

10.STADION 3         1          1          1          11 - 14 -3         4

11.Min.VULCAN 3   1          0          2          10 - 10 0          3

12.RIPENSIA PETRILA 3   1          0          2          13 - 14 -1         3

13.PARANGUL  3    1          0          2          12 - 18 -6         3

14.FORTIS 3  0          2          1          12 - 15 -3         2

15.TOTAL SPORT  3            0          1          2          17 - 22 -5         1

16.JANDARMERIA 3          0          1          2          6 - 14   -8         1

17.SERINGA  3        0          0          3          12 - 21 -9         0

18.SPORTUL  3        0          0          3          7 - 36   -29       0

 

 

Meciuri etapa a IV-a

10 Oct, 2011 18:00    JANDARMERIA      - TRICOLORII

10 Oct, 2011 18:00    ACVILA - RIPENSIA PETRILA

11 Oct, 2011 18:00    SPORTUL AEROPORT - MINERUL VULCAN

11 Oct, 2011 18:00    TOTAL SPORT VULCAN- TINERETUL PETRILA

12 Oct, 2011 18:00    CARTIERUL STADION- SENSATION TEAM

12 Oct, 2011 18:20    PARANGUL PETROSANI - CFR PETROSANI

13 Oct, 2011 18:00    LASCAR SERVICE- ALBNEGRUMANIA

13 Oct, 2011 18:00    STEAUA LUPENI - SURPRIZA ETAPEI

14 Oct, 2011 18:00    FORTIS - SERINGA PETRILAInformatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter