24.04.2020,  17:20:23 | 0 comentarii | 637 vizualizari
Primăria Vulcan caută constructor pentru branșamentele viitorului ANL de pe strada Traian
de Ziarul Vaii Jiului

Agenția Naținală pentru Locuințe va realiza la Vulcan, pe strada Traian un bloc de locuințe destinat tinerilor. În cadrul acestui proiect administrația locală se obligă să asigure lucrările exterioare și branșamentele la utilități. Lucrări de proiectare și execuție, asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții au fost scoase la licitație la  valoarea estimată de 1.468.772 lei.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă realizarea unor lucrări de proiectare și execuție care au ca obiectiv: execuția lucrărilor, a serviciului pentru elaborarea PT+DDE, asistență tehnică din partea proiectantului, pentru obiectivul de investiții. Investiția se încadrează în Programul de construcții de locuințe pentru tineri, derulat de către Agenția Națională penru Locuințe, în vederea asigurării accesului la locuire. Vor fi construite în zona blocurillor Q și G 33 de spații locative, iar blocul va avea regimul de înălțime P+3.

În vederea derulării programului pentru construirea de locuințe destinate închirierii U.A.T. Municipiul Vulcan a transmis în folosință gratuită către A.N.L. terenul identificat cu numerele cadastrale 62408 și 62489 și s-a obligat să asigure de la bugetul local sumele necesare pentru:  sistematizarea pe verticală a incintei;  nivelarea terenului în vederea asigurării condițiilor de amplasare a corpurilor clădirii; alei de acces la corpurile blocului din pavaj de beton de 6 cm grosime, încadrate cu borduri pietonale; realizare parcări (1 buc./unitate locativă) pentru locatarii blocului, din mixturi asfaltice, încadrate cu borduri carosabile; înierbarea zonelor adiacente a corpurilor blocului A.N.L. și a parcărilor;  rețea exterioară de canalizare pentru racordarea corpurilor blocului A.N.L. la rețeaua de canalizare menajeră a municipiului (țeavă de PVC - KG DN 200, cămine de vizitare din beton echipate cu capace carosabile); rețea de alimentare cu apă a corpurilor cu țeavă PEHD DN 50 PN10 și realizarea a două cămine de vane pentru amplasare apometre;  branșament la rețeaua electrică a corpurilor blocului A.N.L.;  branșarea corpurilor la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter