19.10.2020,  19:29:07 | 0 comentarii | 178 vizualizari
Angajări pe perioadă determinată (pe timpul stării de alertă) la Jandarmerie
de Ziarul Vaii Jiului

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara organizează selecție, cu personal recrutat în vederea rechemării în activitate sau încadrării directe, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice și cerințele, pentru ocuparea, fără concurs, pe durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la încetarea stării de alertă, a unui număr de 13 posturi vacante de subofițer.

 

Pentru a putea participa la selecție, candidaţii trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, următoarele condiţii: a) să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; b) să cunoască limba română scris şi vorbit; c) să aibă capacitate deplină de exerciţiu; d) să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic; e) să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi; f) să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat; g) să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate; h) să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; i) să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; j) să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; k) să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege; l) să îndeplinească condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului; m) să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară; n) prin încadrare, potrivit vechimii în specialitatea dobândită pe timpul studiilor, raportat la atribuţiile din fişa postului şi la stagiile minime în grad, nu dobândesc grade militare mai mari decât gradele militare maxime ale posturilor pentru care s-a organizat selecția; o) să nu fi atins, la data desfășurării selecției, vârsta standard de pensionare, așa cum este prevăzută de Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.

Cadrele militare în rezervă pot fi recrutate, în vederea rechemării în activitate, doar dacă nu au fost trecute în rezervă în condiţiile art. 85 lit. a), d), i), j), k) sau ale art. 87 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidatul, care a fost selecționat în vederea încadrării, trebuie să nu se afle într-o situație de incompatibilitate, prevăzută de art. 28 și art. 30 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare, la momentul încadrării.

Candidaţii care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de e-mail resurseumane@jandarmihunedoara.ro, dosarul de recrutare, în format electronic, până la data de 27.10.2020, ora 12.00.

Toate detaliile referitoare la criteriile specifice și cerințele stabilite în fișele posturilor pentru care se organizează selecția, procedura de selecție, înscrierea și depunerea dosarului în volum complet, susținerea interviului, precum și formularele și documentele necesare completării dosarului se pot obține de pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara (www.jandarmihunedoara.ro, la adresa:  http://www.jandarmihunedoara.ro/cariera.html), precum și la numărul de telefon 0254-228.910, interior 24.407 sau 24.535, de luni până vineri, între orele 08.00 - 16.00.

Candidații selecționați vor fi încadrați pe durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, iar la expirarea termenului pentru care au fost încadrați, vor fi trecuți în rezervă de drept.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter