28.10.2020,  17:15:03 | 0 comentarii | 901 vizualizari
Vulcan / ​​​​​​​Componența noilor comisii de specialitate
de Gheorghe OLTEANU

Așa cum se cuvine peste tot unde s-au desfășurat alegeri locale, după constituirea consiliilor se purcede la organizarea comisiilor de specialitate, fără de care nu s-ar putea realiza treburile pe care le au de făcut aleșii locali.

 

La Vulcan

sunt cinci comisii de specialitate, iar împărțirea locurilor s-a făcut în funcție de numărul de consilieri locali câștigat de fiecare partid. Să le luăm pe rând, ca să-i cunoașteți și dumneavoastră pe membrii acestor comisii.

La „Activități economico-financiare și agricultură” îi avem pe Ile Gheorghe (PSD). Băncilă Dorina (ProRomânia), Coltescu Silviu-Aurelian (ProRomânia), Șiriteanu Herțug-Adrian (USR) și Anghel Dănuț (PNL).

Comisia de specialitate „Învățământ, Sănătate și Familie, Muncă și Protecție Socială” le are în structura ei pe doamnele Socaci Malvine (PSD), Alstani Ileana (PSD), Băncilă Dorina (ProRomânia), Pătrașcu Daniela (USR) și Constantin Claudia-Simona (PNL).

 

La „Juridică  și Disciplină”

dăm peste Barbu Pompiliu (PSD), Hisem Adrian Laurențiu (PSD), Feszner Ștefan-Florin (ProRomânia), Miclea Romeo-Horațiu (USR) și un loc rezervat pentru ProRomânia. Pe care-l va ocupa înlocuitorul lui Cristian Merișanu sau al lui George Bălțatu.

Comisia de specialitate „Amenajarea Teritoriului, Urbanism, Protecția Mediului și Turism” îi are ca membri pe  Petculescu Petre-Dan (PSD), Vrabie Florin-Petrișor (PSD), Marinescu Dan-Constantin (USR), Tătaru Liviu-Constantin (USR). Și aici avem un loc liber pe care îl va ocupa cineva de la  ProRomânia.

În fine, din ultima comisie de specialitate, „Activități Social-Culturale, Culte, Tineret și Sport”, fac parte Barbu Pompiliu (PSD), Alstani Ileana (PSD), Hisem Adrian-Laurențiu (PSD), Pătrașcu Daniela (USR) și un viitor consilier local desemnat de la ProRomânia.

 

Comisiile respective

au ca atribuții analizarea proiectelor de hotărâri ale consiliului local, întocmesc avize asupra proiectelor de hotărâri și a problemelor analizate, îndeplinesc orice alte atribuții stabilite prin regulamentul de organizare și funcționare a consiliului local sau însărcinări date prin hotărâri de consiliu local, dacă acestea au legătură cu activitatea lor, adoptă avize cu majoritate simplă. Tot ele își aleg, tot prin vot deschis, un președinte și un secretar.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter