03.11.2011,  08:44:05 | 0 comentarii | 417 vizualizari
Gaşca turnătorului vrea să pună lacătul pe Urgenţa din Uricani!
de Ziarul Vaii Jiului

Solicităm conducerii PD-L"Hunedoara demiterea urgentă şi necondiţionată a dr. Dumitra Ștefan, director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara. 

Cu puterea în mână, cu garanţia  sprijinului necondiţionat al PD-L (faţă de care, de doi ani, nu mai are nicio atitudine de opoziţie), turnătorul Resmeriţă şi gaşca sa pun la cale cea mai josnică formă de răzbunare împotriva cetăţenilor oraşului Uricani. Unitatea Medico-Socială din"Uricani funcţionează, se ştie, ca un fel de anexă a Spitalului Municipal din Lupeni. Cu toate acestea, cheltuielile administrative ale Unităţii Medico-Sociale sunt suportate integral din bugetul localităţii Uricani, iar salariile personalului medical deservent vin de la Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, adică din contribuţia fiecăruia dintre noi la Fondul de Asigurări Sociale de Sănătate. Imediat ce şi-a întins tenta-culele şi a acaparat Spitalul Municipal din Lupeni, gaşca turnătorului Resmeriţă a transmis către DSP"Hunedoara, unitate coordonată de dr."Dumitra Ștefan - numită în funcţie pe criterii politice de către PD-L, intenţia ca restructurarea activităţii spitalului din Lupeni să se facă prin punerea lacătului pe Unitatea Medico-Socială din"Uricani. Deşi a fost numită în funcţie pentru a apăra interesele asiguraţilor, implicit ale celor peste 10.000 de locuitori ai oraşului Uricani şi ai localităţilor componente, dr."Dumitra Ștefan a şi transmis administraţiei din Uricani, pe un ton complice, intenţiile mârşave, inumane (de fapt, absolut incalificabile) ale găştii turnătorului care a falimentat Lupeniul. Cu alte cuvinte, în loc să apere interesele asiguraţilor, ale celor din banii cărora îşi câştigă salariul, dr. Dumitra Ștefan i-a sugerat primarului din Uricani să închidă gura, să nu mai spună oamenilor adevărul despre gaşca turnătorului şi ale sale apucături meschine. Cu alte cuvinte, gaşca pesedistă de la Lupeni îl şantajează pe Buhăescu, şi implicit pe uricăneni, prin intermediul dr. Dumitra Ștefan cu închiderea Urgenţei din Uricani. Pentru acest gest incalificabil, de trădare a intereselor uricănenilor, solicităm conduce­rii PD-L"Hunedoara retragerea urgentă a sprijinului politic acordat dr. Dumitra Ștefan, director coordonator al DSP"Hunedoara. Dacă pe primarul Resmeriţă îl înţelegem (ce aşteptări am putea avea de la un om care a produs multă suferinţă, turnându-şi ortacii la fosta Securitate), dacă pe veneticul Lungu de asemenea îl înţelegem (el fiind doar un oportunist aterizat prin Valea Jiului, deci nu are cum să aibă sentiment când e vorba de interesele uricănenilor şi ale Văii), ne şochează încă o dată atitu­dinea profesoraşului de nota 4, Cristian Resmeriţă, zis “Pinochio”. Băieţaşul ăsta cu performanţe intelectuale modeste uită că a ajuns parlamentar cu voturile uricănenilor şi, cum aşchia nu sare departe de trunchi, juisează pe el de plăcere la gândul că se va pune lacătul pe Urgenţa din Uricani.

 

Oferte-AZ.ro

 

Nemernicie mai mare decât cea pusă la cale de caricaturile astea politice, nişte parveniţi ce vor să lase peste zece mii de suflete fără asistenţă medicală, nu credem să existe. Deşi, cum bagă miliarde în fundul unor fotbalişti rataţi, de peste 30 de ani, dar nu plăteşte contribuţia pentru SMURD, credem că Lupaşcu şi gaşca sa ar fi în stare să comită şi genocidul ăsta social. Asta nu înseamnă că noi, ori cetăţenii oraşului Uricani, vom permite.

Vom reveni.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter