03.11.2011,  13:28:37 | 0 comentarii | 736 vizualizari
Iată şi DOVADA! Îndoliind alegătoarele isterizate de boxerii săi vărgaţi / Flamingo Boy Enache A"DEMISIONAT!!!
de Ziarul Vaii Jiului

Bătălia crâncenă pentru funcţia de director al EM"Vulcan continuă * Potrivit unui comunicat remis ieri presei,"Enache a fost exclus din PNL

 

 

Aşa cum, în exclusivitate, aţi putut afla din ediţia de ieri a cotidianului nostru, Aurelian Enache, liderul minerilor de la Vulcan, şi-a înaintat, potrivit documentului pe care îl prezentăm în facsimil, demisia din Consiliul Local al municipiului Vulcan. Documentul a fost înregistrat la sediul administraţiei locale vulcănene la data de 11.03.2010.

 

Încă şocat probabil de ţipetele încurajante şi pline de dorinţă ale angajatelor în faţa cărora, cu ceva vreme în urmă, executa un număr de striptease + c..r gol, liderul Enache a scris cu mânuţa lui “î-mi prezint demisia din Consiliul local din motive personale”. Cercul de limba română din Dealu Babii a ţinut să ne informeze că, preocupat probabil de noi figuri de dansuri tribale, liderul Enache a uitat că îmi s-a scris, se scrie şi în mod cert se va scrie întodeauna fără vreo cratimă. Avem două posibilităţi: fie liderul"Enache a lipsit de la lecţia cu cratimele, fie - preocupat de noi şi noi figuri de arătat ciocanul la populaţie - acelaşi ins a dat în patima lui Vanghelie.

Suntem astăzi în măsură să aducem noi informaţii cu privire la filmuleţul otrăvit prin intermediul căruia câţiva băieţi interesaţi din PD-L (sau, poate, chiar din PNL) au încercat să-l îndepărteze pe Enache de funcţia de director al EM"Vulcan. Fişierul în care Enache este înfăţişat arătându-şi şuncile la populaţie a fost încărcat pe www.youtube.com duminică, în 14 martie 2010, de pe un cont aparţinând utilizatorului ChrisSteaua, în vârstă de 31 de ani. A doua zi, filmul a fost preluat şi difuzat pe acelaşi site de profil de către utilizatorul lupeni01, cont despre care se ştie că ar aparţine Mihaelei Ghiuca de la APD"Lupeni. Sursa apariţiei pe internet a fost însă, aşa cum spuneam, utilizatorul ChrisSteaua. Ulterior, redacţiile mai multor publicaţii din Valea Jiului au fost informate cu privire la apariţia filmului pe internet de pe adresa IP cu indicativul 89.40.120.135, adică de pe computerul unui utilizator de internet din Petroşani, abonat al reţelei Netlog. 

 

Cu cine se luptă, de fapt, Enache?

La funcţia de director al EM"Vulcan visează mai mulţi domni, în special membri ori apropiaţi PD-L. Aşa cum relatam şi în ediţia de ieri a cotidianului nostru, Enache avea (rămâne de stabilit dacă mai are) şanse foarte mari după ce, de câteva luni,  s-a predat cu drept de vot cu tot (în calitate de consilier local PNL) taberei PD-L a primarului Gheorghe Ile. În schimbul funcţiei de director, Enache ar fi fost - potrivit informaţiilor noastre - de acord să cedeze administraţiei locale vulcănene Clubul Sindicatelor din Vulcan (nicidecum CS"Vulcan, aşa cum eronat v-am informat în ediţia de marţi a cotidianului nostru). De departe, cel mai important concurent al lui Enache în cursa pentru postul de director al EM"Vulcan este Constantin Bîrchi, actualmente inginer şef Producţie Investiţii în cadrul CNH"SA. Bîrchi este locuitor al municipiului Vulcan şi a lucrat în echipa fostului director al minei, Dan Iosif Surulescu. Fiind, de fapt, mâna lui dreaptă în poate cea mai bună conducere pe care a avut-o vreodată EM"Vulcan.

 

Se ştie că, pentru o funcţie, Enache ar fi vândut...

...şi săgeata din sigla PNL. Sursele noastre şoptesc despre faptul că, pentru a urca pe scara ierarhică, Enache s-a dat bine cu PD-L (fapt repetat şi argumentat de noi în mai multe rânduri), dar şi-a îndrumat fiul, Lucian, să se înscrie în... PSD. N-avem confirmarea oficială a acestor aspecte, însă evenimentele derulate cu o repeziciune ameţitoare în ultimele zile dau aer de credibilitate acestei informaţii.

 

Ieri, 

...aşa cum puteţi afla şi din pagina 3 a ediţiei de astăzi a cotidianului nostru, organizaţia PNL"Vulcan a luat decizia de a-l exclude din rândurile sale pe Aurelian Enache. Argumentele vă lăsăm pe dumneavoastră să le descoperiţi.

 

Ce-i de făcut? 

În afara faptului că ar trebui să ridice capul sus, să bombeze pieptul şi să spună cu hotărâre “sunt în rahat până-n gât!”, Enache ar putea începe demersuri prin care poliţia să-i comunice, pe baza adresei IP indicate anterior, cine se află la baza difuzării filmului menit să-l îndepărteze de funcţia de director al EM"Vulcan. Dacă Brăgaru e la muncă, un asemenea caz se rezolvă cât ai spune plăcuţă de înmatriculare. Iar lui Constantin Jujan, directorul general al CNH"SA, îi sugerăm respectuos să decidă numai şi numai pe criterii de ordin profesional cine-i mai bun: Bîrchi sau Enache. Iar acela să devină director al EM"Vulcan. Nu de alta, dar ne-am săturat să tot facem pagina întâi cu fotografia unui domn plinuţ, trecut de prima tinereţe, în boxeri vărgaţi.

 

 

Partidul Naţional Liberal

Organizaţia Municipală Vulcan

 

Comunicat de presă

 

Organizaţia municipală PNL Vulcan a analizat situaţia creată în urma atitudinii şi manifestărilor publice ale domnului Aurelian Enache şi a decis excluderea din partid a acestuia, pentru următoarele considerente: 

- domnul Aurelian Enache şi-a depus demisia din Consiliul local Vulcan, unde a obţinut votul de încredere reprezentând PNL, în mod unilateral, la data de 11 martie 2010, fără a se consulta cu colegii de partid înaintea luării acestei decizii;

- domnul Aurelian Enache a mai fost sancţionat de către organizaţia locală a PNL cu mustrare, în urma atitudinii manifestate în ultimele şedinţe ale Consiliului local Vulcan, pentru luările sale de poziţie contrare celor ale colegilor săi consilieri ai PNL;

- domnul Aurelian Enache a pus în lumină proastă organizaţia PNL, prin conduita sa lipsită de decenţă, dovedită de presă prin prezentarea unor imagini scandaloase, în care domnia sa este prezentat în ipostaze care nu fac cinste unui liberal şi care aruncă într-o lumină proastă atitudinea PNL de a oferi românilor o politică a bunului-simţ.

Faţă de toate aceste aspecte am considerat că nu putem permite niciunui om să lezeze moralitatea caracteristică Partidului Naţional Liberal. Nu negăm dreptul domnului Aurelian Enache şi dorinţa acestuia de a deveni director, cu atât mai mult cu cât PNL susţine politica valorilor. Dar, în acelaşi timp, nu putem fi de acord ca un astfel de scop să scuze mijloacele şi să sfideze etica, morala şi elementarele reguli ale bunul-simţ. Tocmai de aceea, organizaţia PNL Vulcan a decis excluderea din partid a domnului Aurelian Enache, începând cu data de 16 martie 2010.

 

Vulcan, 16.03.2010 

Preşedinte PNL Vulcan, Nicolae Petroi

 

 

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227
Publicitate
Newsletter