27.11.2011,  21:08:36 | 1 comentariu | 2196 vizualizari
După alegeri şi după conferinţa de presă de vineri am ajuns la concluzia că / PSD Petroşani, altă Mărie cu aceeaşi pălărie…
de Corneliu BRAN

După semnalele presei locale, care a avertizat că PSD Petroşani nu a organizat din vară şi până acum nicio conferin­ţă de presă, nici măcar înainte de alegerile care au avut loc la organizaţie, cele din 20 noiembrie, de la Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu, noua conducere s-a trezit din amorţeală şi a ieşit în faţă, vineri, 25 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul partidului.

45 în stufoasa structură de conducere
Ioan Rus, noul preşedinte al PSD Petroşani, a anunţat componenţa structurii de condu-cere şi de coordonare a PSD Petroşani: Preşedinte al Comitetului Executiv - Ioan Rus; vicepreşedinţi: Lavinia Grigoriu (în calitate de preşedinte al TSD Petrooşani), Margareta Burduf -  (vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei PSD Petroşani), Iulian Dacian Ciodaru -  (preşedinte al Ligii Studenţilor Social-Democraţi), Luminiţa Pătrău  (preşedinte al Ligii Elevilor), Francisc Gerschner (consilier judeţean), Nicolae Florin, Costel Postolache, Marcel Şipeţean, Daniel Sandu, Alexandru Todea, Nicolae Valentin Daj şi Mariana Popa. Secretar exe­cutiv: Gabriela Şipetean. Trezorier: Aurelia Livinschi. Membri: Octavian Popescu, Florin Ciucur, Constantin Ile, Ghiţă Dan Constantin, Robert Hummel, Ionel Muntean, Viorel Pascu, Marian Dionisie Cârnaru, Tiberiu Ioan Jitea, Mădălin Chiariac, Sergiu Potoroacă, Cristina Elena Bolunţescu, Ioan Pavel, Nicolae Dura, Ioan Opriş, Alexandru Cristinel Popa, Sorin Bota, Ioan Petrovan, Lucian Selniceanu, Dorina Pleşcan, Gheorghe Jurcă, Dănuţ Bogdneriuc, Maria Ceuţă Negru, Nicuşor Rebeja, Carol Ioan Surguţan, Nicolae Cristian Rădeascu, Florin Boboc, Doina Popescu, Ion Hortopan.

„Sunt 45 de membri în comitetul executiv de conducere al partidului, care este organul care vizează politica partidului, organul care vizează politica de cadre, organul care aprobă structura viitoarei formule de campanie electorală, adică a candidatului la funcţia de primar, sau la funcţiile de consilieri locali şi judeţeni”, a declarat, după citirea listei, Ioan Rus.
 
Ţinta utopică a lui Rus 
În ceea ce priveşte viitoarea strategie şi numărul celor pe care se va putea baza PSD Petroşani pentru campania electorală din 2012, Ioan Rus a declarat: „Sigur, Biroul Executiv este un birou care se întruneşte săptămânal, este biroul care-şi desfăşoară activitatea cea mai intensă. Mă bucur pentru faptul că în structură sunt oameni cu o disponibilitate mare de timp, probabil o să vedeţi un număr mare de pensionari, dar oameni cu experienţă, care doresc să-şi dedice activitatea în folosul partidului. Am pornit cu această echipă în ideea de a câştiga. Primul nostru element este acela de a câştiga primăria, bineînţeles prin muncă, prin strategie, prin diplomaţie, să ne aducem toţi tot aportul pe care-l avem, şi fizic şi mental. Vreau să vă spun că în structura noastră avem 595 de membri reali, dintre care sunt oameni care şi-au exprimat adeziunea în ultimele luni (este vorba de şmecheria demascată de ZVJ, cu înscrierea în PSD în regim de urgenţă a circa 100 de tineri, care la conferinţa de alegeri au fost folosiţi ca masă de manevră electorală – n.r.). Am găsit şi unii care au plecat din localitate între timp, am găsit şi pe alţii care, din comoditate, ne-au spus că sunt mai eficienţi să rămână simpatizanţi. Dar, în final, avem 595 de oameni pe care ne putem baza.  Începând de azi declanşăm acţiunea Un membru de partid, un prieten şi dorim ca la finalul sărbătorilor să aducem numărul membrilor de partid la 1.000, iar cu această formulă de 1.000 de membri să încercăm să declanşăm strategia pentru campania electorală. Avem între noi şi oameni de înaltă ţinută profesională, avem profesori universitari, avem ingineri de valoare, îi vom cuprinde în departamentele pe care le creăm în cadrul acestui partid, în care ei să-şi aducă contribuţia. Avem în momentul de faţă o ţintă de deschidere spre mediul academic, vom încerca în perioada următoare să aducem câţi mai mulţi oameni din această categorie în sânul partidului. Avem, de asemenea, o ţintă spre sindicate şi poate de aceea vedeţi că avem în rândul nostru şi mulţi reprezentanţi ai muncii sindicale. Şi, nu  în ultimul rând, avem o ţintă spre mass-media, unde cu comunicarea nu am stat prea bine în ultima perioadă şi de aceea promitem că vom organiza foarte des conferinţe de presă, unde să facem cunoscute acţiunile noastre. Dorim să fim pragmatici, să ne stabilim un scop, să mergem pe o linie, nu să ne pierdem cu toţii timpul”.


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (1 )

#1 Cetatenii28.11.2011,  09:14:21
Sau adunat ciolanari PSD-isti mincinosi flamanzi dupa ciolanul Matusi Tamara,Nastase,ei cand au fost la guvernare 2000-2004 nu au facut nimic si atunci nu era nici criza mondiala,in Petrosani nu au facut nimic in aceea perioada cu PSD-istul David primar si consilieri locali PSD majoritari.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter