06.11.2011,  16:46:03 | 0 comentarii | 726 vizualizari
În atenţia Serviciului"Român de Informaţii, / Baronii PSD"din Lupeni vor să-i răscoale pe mineri
de Ziarul Vaii Jiului

Nu-i vreo noutate că, mai ales de când infatuatul său fiu a ajuns de­putat, iar celalalt are impresia că tot învăţământul din Valea Jiului e la p...a lui, baronul Resmeriţă (zis “Lupaşcu”) se crede rudă cu Dumnezeu. Abureşte, trage ţepe... cine mai e ca el!?

De la o vreme, preşedintele Ligii Sindicatelor Miniere “Valea Jiului”, Zoltan Lacataş, e ţinta unor atacuri susţinute publicate într-un săptă­mânal local. N-apar elemente noi, ori dovezi certe care să arate comiterea unor infracţiuni. Ci, de la săptămână la săptămână, treaba asta e alimentată doar din reluări după preluări.

Venim astăzi cu elemente care să argumenteze un fapt deja ştiut: campania împotriva preşedintelui LSM“VJ” este derulată din iniţiativa şi în interesul clanului Resmeriţă. Băieţii ăştia, pe nume Resmeriţă, n-au coaie (scuzaţi expresia, dar e chiar cea mai potrivită). Ei n-au tupeu sa apară la TV şi să spună: “Sunt Resmeriţă cutare şi sunt ofticat că sindicaliştii nu l-au vrut în funcţie pe Drăgoi, propus de noi, deşi a fost cel mai slab manager din istoria mineritului”. De-acolo pleacă, doamnelor şi domnilor, toată tevatura asta."De la faptul că nici Lacataş, dar nici alţi sindica­lişti, nu l-au dorit pe Drăgoi, cel propus de baronii din Lupeni, în funcţia de director general la CNH"SA. Drăgoi, săracu’, chiar s-a străduit, chiar a vrut. Din nefericire, chiar n-avea experienţa necesară."A reuşit doar să angajeze vreo două pile (una a lui, de prin Paroşeni, şi alta a lui Puiu Horea - la intervenţia lui Gâf-Deac). Și, să nu uităm, a reuşit şi să facă vreo câteva plăţi colosale cash către un baron mai mic, de asemenea pesedist, numitul Marian Coltescu.

Lumea era cu susul în jos, tot mineritul stătea la p..a clanului"Resmeriţă, iar city managerul Lungu şi deputatul infatuat ajunseseră să se priceapă, brusc, şi la minerit.

Ion Temneanu şi Constantin Jujan s-au suit în maşină, s-au întâlnit cu senatorul"PSD"Cosmin Nicula şi, ţinându-se de mână, toţi trei au poposit în biroul ministrului Videanu determinând schimbarea lui"Drăgoi şi revenirea la (o oarecare) normalitate.

Treaba asta i-a enervat la culme pe baronii PSD. Care - manipulându-l pe Drăgoi ca pe o curcă beată - declanşaseră deja o luptă cu sindicatele. De ce? Din două motive. Scăzând puterea sindicatelor, pesediştii puteau conduce Compania Huilei cum ar fi vrut conturile lor şi ale firmelor protejate. Al doilea motiv ar fi că PSD doreşte să acapareze sindicatele, dar încercările de până acum n-au prea rupt abatajele în două.

Drept urmare, toată tevatura asta este - aşa cum spuneam - determinată de oftica pesediştilor că le-a fost debarcat nătărăul din funcţie.

Săptămâna aceasta, unităţile miniere au fost invadate de o ediţie specială a unui săptămânal local, tipărită în 5.000 de exemplare, cică “gratuit pentru minerii Văii Jiului”. Crede dracu’ că, din dragoste de meserie, un săptămânal a scos un tiraj de 10 ori mai mare decât cel uzual doar pentru a-i “informa” pe mineri. Totul a fost clocit în laboratoarele ponosite ale PSD"Lupeni. Avem şi dovada!

Marţi, dis-de-dimineaţă, mai mulţi “oameni de bine” distribuiau de zor ediţia specială ticluită de PSD"Lupeni pe la unităţile miniere. O practică des uzitată în campaniile electorale de clanul Resmeriţă. Fotografiile intrate în posesia noastră dovedesc însă că în încercarea de a-i răscula pe mineri s-au folosit inclusiv oameni angajaţi în sistemul de stat, devotaţi clanului Resmeriţă. La EM"Vulcan, ziarele au fost transportate cu un autoturism Dacia, înmatri­culat HD 04 KLB, condus de Constantin Cimponer. Ei bine, domnul Cimponer poate fi descoperit, la o simplă căutare pe Google, în organigrama Primăriei municipiului Lupeni. Cimponer ocupă, contractual, postul de consilier, treapta IA, în cadrul Biroului"Resurse Umane, Salarizare, Tehnologia Informaţiei al Primăriei municipiului Lupeni.

Din autoturismul menţionat au coborât trei persoane (identificate rapid, vă spunem noi, de poliţie, SRI şi UM 0962). Dintre acestea, potrivit informaţiilor pe care le deţinem, se remarcă Daniel Csiki, angajat în cadrul Clubului Minerul Lupeni, club aflat - se ştie - tot la p..a cla­nu­lui Resmeriţă (iertaţi expresia trivială, dar chiar e cea mai nimerită). 

Să nu vă închipuiţi că minerii au muşcat găluşca asta ticluită în la­boratoarele frustraţilor infatuaţi de la PSD"Lupeni. Nicidecum. Oamenii, sătui de mani­pulări, au înţeles repede faptul că nu-i informează cineva “dezinteresat”, ci că totul e o răzbunare a celor de la PSD Lupeni, a celor nemulţumiţi că n-a rămas Compania Huilei pe mâinile unor incompentenţi şi la cheremul unor oameni de afaceri precum Coltescu. Drept urmare, slugile plătite din bani publici de Resmeriţă au fost puse pe fugă de minerii înfuriaţi.

Resmeriţă, nu te mai da deştept! Se vede de la o poştă că e mâna ta şi a frustraţilor ce te înconjoară! Vom reveni.

 

Grupul distribuitorilor volanţi, slugi ale pesediştilor, a fost coordonat de Daniel Csiki de la Minerul Lupeni

 

Ziarele anti-Lacataş au fost distribuite cu autoturismul condus de"C-tin Cimponer, angajat al Primăriei Lupeni

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter