06.11.2011,  20:00:39 | 0 comentarii | 413 vizualizari
Interesantă este şi repetarea ideii de anul trecut, aceea de înregistrare şi lansare a cd-ului Stradivarius – Virtuoso, vânzările acestor cd-uri contribuind şi la strângerea de fonduri / Sâmbătă, 9 mai 2009, avem şansa să-i ajutăm cu toţii pe nevăzători
Articole de acelasi autor
de Corneliu BRAN

 

Pentru cei care nu cunosc prea multe, Asociaţia Nevăzătorilor din România este o organizaţie naţională care apără şi promovează interesele a peste 80.000 de persoane cu deficienţă vizuală. Tocmai de aceea, ANR-ul are nevoie de sprijinul tuturor pentru concretizarea proiectului de înfiinţare a unui „Centru Social şi de Reabilitare a Nevăzătorilor din România”. În momentul de faţă, asociaţia nu deţine un sediu social propriu, serviciile sale derulându-se într-un spaţiu inadecvat desfăşurării activităţilor curente sau viitoare.

Proiectul Centrului Social şi de Reabilitare al Asociaţiei Nevăzătorilor presupune servicii corespunzătoare tuturor etapelor reabi­litării, servicii de calificare profesională pentru deficienţii de vedere interesaţi, servicii administrative ale asociaţiei, o tipografie braille, studiouri de producţie de carte audio, un punct de investigaţie oftalmologică, spaţii pentru servicii specifice pentru copii nevăzători, spaţii de consiliere şi reuniuni de lucru.

În Petroşani, Asociaţia Nevăzătorilor Alba-Hunedoara – subfiliala Petroşani se regăseşte în clădirea „Comtim”, la etajul II, preşedintele acestei subfiliale fiind domnul Ioan Buţu, care este, de asemenea, şi membru în consiliul director. Referentul cultural al subfilialei Petroşani este doamna Marinela Bodescu.

Sâmbătă, 9 mai 2009, rugăm pe această cale şi pe toţi cetăţenii Văii Jiului să participe la teledonul organizat de Televiziunea Română, la o oră de vârf, ce va fi anunţată în perioada următoare, sunând la numerele de telefon puse la dispoziţie de Romtelecom: 0.900.900.292 – 2 euro/apel; 0.900.900.295 – 5 euro/apel; 0.900.900.290 – 10 euro/apel. De asemenea, în reţelele Orange şi Vodafone vor putea fi transmise sms-uri la numărul 879, costul fiecărui sms fiind de 2 euro. Toţi banii strânşi vor fi anunţaţi public şi vor fi donaţi pentru finalizarea proiectului „Centrul Social şi de Reabilitare al Asociaţiei Nevăzătorilor din România”. Cum orice apel contează, sunteţi rugaţi cu toţii să sprijiniţi această acţiune!

 

Către toate filialele ANR,

 

 

Prin prezenta, vă informăm asupra unui eveniment cultural şi umanitar de o deosebită importanţă organizat cu scopul promovării valorilor muzicii clasice şi a sprijinirii construirii Centrului Social şi de Reabilitare al ANR. Este vorba de Turneul Stradivarius, în mai multe oraşe din ţară. Toate informaţiile relevante se găsesc în documentul ataşat prezentului mesaj, document reprodus şi în revista Impact numărul 46.

Precizăm că numerele telefonice alocate de Romtelecom pentru Teledon vor fi accesibile la începutul lunii aprilie şi vor fi comunicate tuturor filialelor precum şi prin mijloacele de presă care stau la îndemâna organizaţiei noastre.

De precizat că s-a încheiat un parteneriat de promovare a evenimentului cu Radio România Actualităţi şi că, în absenţa emisiunii Ochiul Interior, a cărei difuzare a fost reluată pe 27 martie, informaţiile vor fi difuzate în alte emisiuni de ştiri. Există, de asemenea, un parteneriat cu TVR1, care va difuza o serie de reportaje sugestive cu privire la nevăzători, în perioada desfăşurării turneului. TVR 1 va fi prezentă, de exemplu, la finalele concursurilor „Prietenii cărţii braille” şi „Lectură rapidă şi corectă în braille” de la Cluj.

Vă rugăm să-i ţineţi la curent pe membrii filialei dumneavoastră cu informaţiile rezultate din documentul ataşat, iar în oraşele în care vor avea loc concerte, vă rugăm să mobilizaţi participarea nevăzătorilor la acestea pe baza unor bilete achiziţionate contracost.

Cu urări de succes şi de încredere în acest proiect, 

Preşedinte, Radu Sergiu Ruba 

 



Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.




Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal




Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!



* * *










* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227







Publicitate
Newsletter