29.10.2011,  15:42:00 | 0 comentarii | 592 vizualizari
La Olimpiada interdisciplinară, Rezultate notabile pentru elevii Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida l 3 elevi s-au calificat la faza naţională!
de Ziarul Vaii Jiului

 Valea Jiului a fost sâmbătă,
19 martie, gazda Olimpiadei interdisciplinare, aria curriculară Tehnologii şi a concursurilor profesionale, faza judeţeană. La Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Petroşani au concurat elevii care se pregătesc în domeniile Electronică şi automatizări, Electric, Electromecanică şi electrotehnică, Construcţii şi lucrări publice, Protecţia mediului, Prelucrarea lemnului şi Silvicultură. Colegiul Economic Hermes Petroşani i-a adus împreună pe cei din domeniile Activităţi economice, Turism, Gastronomie, Activităţi de comerţ, precum şi pe cei din domeniile Ospătar, Bucătar şi Comerciant vânzător. Un alt
centru a fost Colegiul Tehnic M. Viteazu Vulcan, unde s-au întrecut cei din domeniile Mecanic, Transporturi şi Textile.

Organizarea unei acţiuni de o asemenea amploare nu este deloc uşoară, dar conducerea şi cadrele didactice de la Dimitrie Leonida
s-au mobilizat şi au asigurat desfăşurarea fără probleme a olimpiadei, demonstrând pe viu că au fost gazde bune.
Deşi, în acest an, concursul a fost mult mai dificil, elevii fiind nevoiţi să se pregătească dintr-un număr mult mai mare de discipline tehnice şi concurând pe domeniu, spre deosebire de anii anteriori, când concurau pe specializări, elevii de Dimitrie Leonida au demonstrat încă o dată că, prin muncă şi seriozitate, poţi învinge.
În domeniul Mecanic, la calificarea Tehnician proiectant CAD concurând cu elevi de la specializări similare, dar şi cu Tehnician în mecatronică şi Mecanic întreţinere şi reparaţii,
s-au calificat la faza naţională doi elevi: Samuel Brânduşan din clasa a XII-a - care anul trecut a obţinut premiul III la Timişoara - a reuşit din nou să reprezinte liceul la faza pe ţară şi Marius Zeicu din clasa a XI-a, care sperăm să le facă aceeaşi surpriză plăcută profesoarelor care i-au pregătit: Camelia Paraschiv, Mariana Boboc, Felicia Secară, dar şi şcolii pe care o reprezintă.
În domeniul Construcţiilor, la calificarea Tehnician în construcţii şi lucrări publice s-a remarcat Iulian Hosu, clasa a XIII-a, câştigător al locului II pe ţară anul trecut şi care este decis să-şi îmbunătăţească palmaresul, şi cu ajutorul distinselor doamne profesoare: Maria Daju, Atena Vlăduceanu, Mariana Boboc şi Camelia Paraschiv.
Rezultate foarte bune au obţinut şi Alexandru Cârcel - premiul II, Ionuţ Abaza - menţiune, la domeniul Construcţii, Mihăiţă Popesc - premiul II, Paul Helgiu – menţiune la domeniul Electronică automatizări, Ionuţ Epuran – menţiune la domeniul electromecanic şi Bogdan Totoran la proiectare CAD.
Deşi nu au urcat pe podium, s-au pregătit intens şi elevii Dragoş Ninu – operator tehnică de calcul, Alina Cîrloiu, Mariana Buga, Alexandra Botoşanu, Laura Iacob la domeniul Textil, Valentin Toderică şi Albert Căţăluşă la domeniul Mecanic auto. Cinste copiilor şi dascălilor lor şi putere de muncă în continuare, pentru a face cinste şcolii şi oraşului nostru prin obţinerea unor locuri onorabile la faza naţională!

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227Publicitate
Newsletter