06.11.2011,  12:31:45 | 0 comentarii | 497 vizualizari
Flash Mob în faţa Jiul Shopping Center / Casa de Cultură a Studenţilor din Petroşani intră într-un maraton de manifestări
de Alina PIPAN

Casa de Cultură a Studenţilor din Petroşani organizează, în cadrul Galelor Studenţeşti, împreună cu Fundaţia Noi Orizonturi din Lupeni, acţiunea Flash Mob. Flash Mob se traduce printr-un grup mare de oameni care se adună într-un loc definit dinainte, fac o acţiune scurtă, după care se dispersează rapid. De data aceasta acţiunea Flash Mob-ului va dura exact 3 minute, se va desfăşura în faţa Jiul Shopping Center şi va începe la ora 14:10. Niciun minut mai târziu. Observatorii  vor nota reacţiile mulţimii vizavi de Flash Mob.

Pentru ca participarea să fie una de proporţii, organizatorii îi provoacă pe toţi cei interesaţi să participe la acţiune. “Toţi cei interesaţi pot veni joi, 15 octombrie, la ora 14:10 în faţa Jiul Shopping Center. Trebuie să se poarte normal, fără să atragă atenţia. La ora 14:12 vor auzi un fluier. După acest sunet, timp de 3 minute, toţi cei ce participă trebuie să ia poziţia freeze. Important este ca cei care participă să fie serioşi pentru ca impactul asupra trecătorilor să fie unul mare. În momentul în care toţi sunt în poziţia freeze, un grup de tineri purtând tricouri mov cu inscripţia “voluntar” se vor plimba printre flash-mobsteri şi vor forma două coloane de protecţie pentru pietonii care sunt oameni obişnuiţi neimplicaţi în flash mob. La finalul flash mob-ului fiecare trebuie să urmeze “voluntarii” pentru a se nota reacţiile”, ne informează Anca Topolniceanu de la Casa de Cultură a Studenţilor din Petroşani. Tot în ziua respectivă membrii Casei Studenţilor din Petroşani împreună cu studenţi, tineri şi membri ai Fundaţiei Impact vor participa la un workshop de 3 ore şi jumătate. În timpul workshop-ului, ce va avea loc la Biblioteca Universităţii, vor desfăşura jocuri ca metodă a dezvoltării educaţionale.

Casa de Cultură a Studenţilor desfăşoară o serie de acţiuni pe parcursul întregii săptămâni viitoare. Pe 12 şi 13 octombrie, la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”  din Petroşani, în urma unui parteneriat între Casa Studenţească şi liceu,  prof. Robert Hummel, profesor de arte în cadrul liceului, organizează o masa rotundă la care vor participa universitari din Timişoara de la Facultatea de Arte, profesori şi elevi din Petroşani. Tema de discuţie este Omniprezenţa kitsch-ului în viaţa de “zi cu zi”.

Profesorul Hummel va avea o expunere pe tema “Oportunitatea studierii artelor plastice în România contemporană”. Ideea profesorului Hummel este să ofere o plajă mai largă de opţiuni pentru absolvenţii de liceu prin orientarea spre arte, mai ales că elevii liceului gazdă sunt cu precădere interesaţi de manifestările artistice şi unii au ieşit deja pe piaţă cu diferite creaţii. Prof. univ. dr. Claudiu Ionescu, designer, va conduce delegaţia timişorenilor care după aceste activităţi vor vizita împrejurimile Văii. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.2

Anunt GAL Cheile Sohodolului- prelungire apel selectie MCS 7.4

Anunt GAL Cheile Sohodolului - prelungire MCS 7.2-15.04.2019

Anunt de selectie 7.4 simplificat 2019 - prelungire

Anunt de selectie MCS 7.2 simplificat prelungire mai 2019

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Catalog Display-uri
Publicitare 2019
0721 722227
Promoţionale 2019
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter