29.10.2011,  17:18:14 | 0 comentarii | 1162 vizualizari
Activitatea din ultimul an a Clubului Sportiv Vulcan, imposibil de comparat cu cea avută cu ani în urmă
de Gheorghe OLTEANU

Uite că se poate şi cum a fost luni, după-amiază, la Adunarea Generală a Asociaţiei Club Sportiv Vulcan. Cum a făcut comitetul director al clubului. Să-i convoci pe toţi cei care ţin de mişcarea sportivă vulcăneană şi să le prezinţi şi pe cele bune, dar şi pe cele rele petrecute în activitatea clubului din octombrie 2009 până în ianuarie 2011.

 

Acum un an şi trei luni,

când s-au pus bazele legale, cu o conducere colectivă a CS Vulcan, adunarea generală avea 36 de membri. Din motive care ţin exclusiv de ei, nouă dintre aceştia au fost daţi afară. La ora cinci după-amiază, când a început şedinţa, în sala de la Primăria Vulcan veniseră 19 membri. După câteva minute, au mai ajuns doi.

 

Ordinea de zi,

aşa cum apare ea pe înscrisul care i-a fost dat fiecărui participant la adunare, a avut opt puncte: prezentarea raportului de activitate a clubului, a celei din fiecare secţie sportivă, validarea în funcţii de conducere a doi membri ai comitetului director, aprobarea numărului de secţii, pe 2011, la CS Vulcan, obiective propuse în 2011 şi diverse.

 

Ar fi inutil,

fiindcă amănunte aţi aflat, de fiecare dată, la zi, din paginile acestui ziar, să înşirui din nou palmaresul fiecărei secţii sportive. Îndeosebi pe cele ale Secţiei de Arte Marţiale - departamentul wushu şi kempo. Care, sub coordonarea antrenorului Florin Mârza, a adus Vulcanului nici nu mai ştiu câte medalii de aur, de argint şi de bronz, diplome şi titluri de campion naţional şi chiar mondial. Acelaşi lucru se poate spune despre Secţia de Karate, în care antrenor este Tudorel Cărăşel, despre atleţii de la CS Vulcan conduşi de Nicu Diaconu, despre copiii de la Secţia de Șah (antrenor Teodor Berinţan) sau despre echipa de fotbal (preşedinte Gheorghe Pantilimon). În componenţa căreia nu mai există niciun “mercenar”, toţi băieţii fiind din Vulcan. E adevărat, fotbaliştii au încheiat turul actualului campionat pe locul cinci, dar asta nu-i împiedică să ne rezerve surprize plăcute în retur.

 

Oarece probleme au existat

la Secţia de Box. La care pare-se că nu se poate, în niciun chip, să se aducă un antrenor calificat şi cu patalama la mână, şi la Secţia de Handbal. În aceasta din urmă lucrurile se vor pune pe brazdă, fiindcă în funcţia de preşedinte al ei a fost propus, votat şi validat domnul Șoni Trestian, fost secretar al CS Vulcan. Despre nou înfiinţata Secţie de Schi s-a spus doar că există. 

 

În acest interval,

de un an şi trei luni, CS Vulcan s-a înţeles de minune cu Primăria, cu primarul Gheorghe Ile, şi cu Consiliul Local Vulcan. Banii repartizaţi, lunar, prin hotărâre de consiliu local au ajuns întotdeauna la timp în contul asociaţiei, iar primăria, fără să existe discuţii, i-a pus la dispoziţie clubului microbuzul necesar deplasării la diferite competiţii sportive. 

 

Obiectivul principal 

al clubului, în acest an, este, conform spuselor lui Neluţu Pantilimon, preşedintele CS Vulcan, acela de a aduce la stadion câţi mai mulţi tineri care să facă sport. Până acum, clubul are 300 de sportivi legitimaţi şi alţii care, în curând, îşi vor primi carnetul care să le ateste calitatea aceasta. Normal, ceea ce au de gând am aflat de la fiecare preşedinte de secţie: cât mai multe participări la competiţii naţionale şi internaţionale şi aducerea a cât mai multor titluri. Ce-ar mai fi de spus? Da, că au fost validaţi doi membri din comitetul director. Despre domnul Alexandru Trestian v-am spus care-i treaba, a mai rămas cea de-a doua persoană. Este domnul Daniel Duna care i-a luat locul lui Șoni Trestian în funcţia de secretar al CS Vulcan.

 

O chestie aparte în şedinţa

de luni a fost prezenţa celor nouă copii de la Secţia de Șah. Care au intrat în sală însoţiţi de părinţi, de antrenor şi avându-l în fruntea lor pe preşedintele de secţie, Ioan Dorel Șchiopu. Acesta a avut un raport de activitate stufos, dar nu plictisitor. Era cât pe ce ca puştii şi fetiţele să nu fie prezentaţi cu palmaresele lor cu tot. Un gest de lady, doamna Angela Stoica i-a zis preşedintelui clubului că ar fi păcat să nu se facă asta, din moment ce, alături de copii, sunt şi părinţii lor. Ceea ce s-a şi întâmplat, iar la sfârşit de tot copiii au făcut şi o poză cu viceprimăriţa.

 

La Diverse

cineva a ridicat problema “moştenirii” lăsate de unicul conducător al CS Vulcan de acum câţiva ani buni. Moştenire care constă în câteva sute de milioane de lei vechi bune pe care-i plăteşte şi acum la fisc. Poate fi omul obligat să suporte şi el măcar o parte din majorări şi ce-o mai fi pe acolo? a fost curios să afle un participant la întâlnire. Din câte se pare, nu există această posibilitate. Mai mult, după cum s-a auzit omul a scăpat de urmărirea penală. Aşa-i la noi când ai pile pe unde trebuie. Furi, te urmăreşte penal şi apoi te scoate curat ca lacrima. Și ne mai mirăm de ce nu ne primesc ăia în Schengen.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *

* * *


* * *

Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter