24.02.2012,  00:10:26 | 17 comentarii | 2041 vizualizari
Măcar un lucru e clar: / Şi în judeţul Hunedoara, Partidul România Mare este în ascensiune!
de Ziarul Vaii Jiului

Joi, 23 februarie 2012, la sediul Filialei Judeţene Hunedoara a Partidului România Mare a avut loc conferinţa de presă la care au participat: dl. Costel Avram, preşedinte al Filialei Judeţene a PRM Hunedoara, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi dl. Mihai Irimie, candidat desemnat al PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş. În rândurile următoare, vă prezentăm o sinteză a subiectelor abordate în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii mass-media. 

Costel Avram: „Singura alianţă pe care o va face PRM este cea cu hunedorenii” 
Preşedintele Filialei Judeţene a PRM Hunedoara, dl. Costel Avram, a declarat că, în vederea alegerilor locale din acest an, partidul pe care îl reprezintă nu va încheia alianţe electorale cu nicio formaţiune politică. „Singura alianţă viabilă pe care o luăm în calcul este cea dintre PRM şi hunedoreni”, a declarat liderul PRM care a adăugat: „Nu noi, ci celelalte formaţiuni ca PNL, PSD, PDL, UDMR sau UNPR vor avea dificultăţi în a cere votul populaţiei, până la urmă ei sunt cei care au condus România în ultimii 20 de ani, iar situaţia în care se află astăzi ţara li se datorează. Şi asta pentru că după 1989 în România a domnit legea bunului plac!”. 
Costel Avram va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, pe listele de consilieri judeţeni şi pe lista PRM de consilieri locali la Petroşani. 
 
Cine sunt candidaţii?
PRM Hunedoara şi-a propus să obţină la alegerile locale peste 15% din voturile hunedorenilor, iar acest lucru este posibil. Costel Avram a declarat că „în Valea Jiului depăşim cu mult acest procent ca şi cotă de încredere şi asta pentru că noi, cei de la PRM, nu am minţit niciodată”. PRM va avea candidaţi la funcţia de primar în majoritatea localităţilor din judeţ, însă există unităţi administrativ-teritoriale în care vor fi întocmite doar liste. „La Haţeg îl vom susţine pe Nicolae Timiş, la Orăştie încă discutăm dacă vom avea candidat, în Valea Jiului vom desemna candidaţi în toate localităţile, la fel şi la Hunedoara, Simeria şi Deva”, a declarat Costel Avram care a adăugat că PRM îşi propune dublarea numărului de consilieri locali şi obţinerea a 4 mandate de consilier judeţean. 
 
Organizaţia PDL Şoimuş a trecut în bloc la PRM
Mihai Irimie este candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş. În 2008, Mihai Irimie a candidat din partea PDL, iar acum a ales să facă parte din echipa câştigătoare, adică din echipa PRM. Alături de Mihai Irimie, în PRM se vor înscrie şi membrii organizaţiei PDL Şoimuş, aproximativ 180 de persoane. „Ne propunem să îndepărtăm dictatura USL din Şoimuş”, a declarat Mihai Irimie care a adăugat că, în ciuda afirmaţiilor din presă şi în ciuda unui buget generos al comunei, în această localitate încă lipseşte apa curentă şi gazul metan. „Primăria comunei Şoimuş are în acest moment peste 400 de miliarde de lei vechi datorii, cred că oamenii trebuie să ştie pentru ce anume s-a îndatorat comuna sub guvernarea locală a PSD”, a declarat Mihai Irimie. 
 
Cine a scumpit apa în vale?
Referitor la o serie de afirmaţii preluate de presa locală cu privire la persoanele care au luat decizia majorării preţului apei în Valea Jiului, dl. Costel Avram a declarat: „Sunt un om de echipă şi vreau ca în echipă să ne asumăm toţi atât eşecurile, cât şi realizările. Preţul apei n-a fost mărit de Moloţ şi Avram, ci de Asociaţia Intercomunitară Valea Jiului din care fac parte cu drept de vot egal toţi primarii din Valea Jiului. Politica de tarifare a fost stabilită cu acordul Asociaţiei. Sigur, despre milioanele de euro pe care le-am adus tot noi pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare nu se suflă o vorbă, dar înţelegem şi de ce”, a declarat liderul PRM. 
 
La CNH Petroşani va fi haos total
PRM Hunedoara consideră că decizia Comisiei Europene de a aproba acordarea de subvenţii Companiei Naţionale a Huilei Petroşani este tardivă, dar totuşi utilă. „Din cele 50 de milioane de euro pe care guvernul le poate aloca în acest an, se pare că vor fi alocate doar 40, asta înseamnă că, din punctul lor de vedere, anumite mine trebuie închise mai repede”, a declarat Costel Avram care a adăugat că nu există o strategie energetică: „Ce se va întâmpla cu CNH? Cu angajaţii? Nu ştie nimeni, va fi haos”, a declarat liderul PRM.  
Departamentul de Comunicare al
Filialei Judeţene a PRM Hunedoara

Comentarii articol (17 )

#1 dumitru24.02.2012,  15:34:02
Se vede seriozitatea PRM daca primeste in partid pd-listii care au facut atat rau poporului.Acum vad ca nu mai au sanse si cauta ciolanul pe la alte partide.Ma surprinde insa atacul meschin asupra USL.Imi dau seama ca PRM incepe sa devina aceeasi marie cu o alta palarie,adica un fel de PD-L satelit,care nu m-ar surprinde dupa alegeri sa faca alianta cu portocalii.
#2 avram24.02.2012,  21:04:28
AM EVITAT SA SPUN CA IN CONSILILE LOCALE UNDE AVEAM CATE UN CONSILIER DE CARE DEPINDEA MAJORITATEA AM VOTAT ,,DUPA BUNUL PLAC,, IAR APA NU AM SCUMPITO NICI EU AVRAM NICI MOLOT NICI PRIMARI DIN VALEA JIULUI NICI PISTA BACI CA DOAR NAM INEBUNIT
#3 dracula24.02.2012,  23:54:01
,,pentru că noi, cei de la PRM, nu am minţit niciodată”. poate nu toti din PRM ..dar tu avram esti cel mai mare mincinos , nu ai pic de caracter si educatie.Esti un personaj dezgustator. Si cea mai tare semnatura ,,Departamentul de Comunicare al Filialei Judeţene a PRM Hunedoara,, ....care departament avram ? ai curajul si nominalizeaza componenta departamentului ,suna cam pompos avrame...e trist ca nu realizezi cat de ridicol esti in ochii lumii , dar vei realiza dupa ce iti pica scaunul de la judet
#4 prmist25.02.2012,  01:12:16
votam prm votam vadim votam avram
#5 yo25.02.2012,  10:30:17
PRM are cel mai bun program de la infintare si pana acum DICTATURA LEGII. Acest program a fost cel ce i-a speriat pe cei de la PSD,PDL,PNL,UDMR ,care s-au aliat si au facut in asa fel sa ii scoata din parlament .Daca se respecta legea tara nu ajungea aici.Romania nu este o tara de hoti,de aceea PRM va obtine un scor bun in alegeri.PRM sansa spre normalitate a Romaniei
#6 gelu25.02.2012,  22:46:48
nu vreau usl nici pdl .votez prm
#7 dumitru26.02.2012,  14:43:16
Am fost un simpatizant al PRM,am avut incredere in dl. C.V.Tudor pana cand a avut iesirea aceea necontrolata fata de executorul judecatoresc,cand a aruncat cu apa in fata acelei femei.Chiar daca esti nedreptatit uneori,este bine sa fii calculat,sa nu ai reactii violente.Asemenea reactii pot duce la conflicte si necazuri mari,de aceea nu cred ca PRM este un partid potrivit pt.a guverna.
#8 ??27.02.2012,  10:46:50
Cum nu este nici o strategie energetica ? Ce faci domnule Avram la Deva , chiar nu stiti de "celebra" strategie de formare a complexului energetic Hunedoara ? Halal consilieri judeteni din Vale. PDL-ul face ce vrea, asta e Partid.
#9 unu'care'stie28.02.2012,  08:13:10
Dumitre Dupa logica ta cred ca nu e bun crestinismul pentru ca Iisus a avut o reactie cam violenta fata de cei care faceau negot in templu
#10 sony28.02.2012,  08:48:37
ma dumitre dace le stii tu pe toate ma
#11 dumitru28.02.2012,  13:46:12
pt. unu`care stie,domnul ISUS a rasturnat mesele schimbatorilor de bani si celor care faceau negot in templul tatalui sau,nu a aruncat cu apa in fata nimanui.DACA TE TEMI DE DUMNEZEU NU AMESTECA POLITICA CU RELIGIA ASA CUM FAC UNII POLITICIENI.Si ca sa-ti dau un exemplu,imagineaza-ti pe CV Tudor presedinte in `90 cand au fost evenimentele de la Tg.Mures,cum iubeste el maghiarii,cam ce s-ar fi intamplat?Cu impulsivitatea lui intram in razboi civil.Probabil ca sti si tu,iar daca nu ,intreaba pe cei mai batrani.In politica trebuie sa fii diplomat...
#12 Tribunul28.02.2012,  14:42:46
Consiliererii PRM sunt niste salamandre care au votat cu PDL-ul ca sa creasca conturile lui Avram precum si conturile lor, si mai apoi fac poze cum ca se bat cu puterea si stau cu steagu dreptatii in mana. Intrebati-l pe Schiopu cum a reusit PDL-ul sa faca majoritate la Vulcan de fiecare data cand Ile si Angela a avut nevoie. Pe cine mai pacaliti? Vadim stie ce faceti voi in teritoriu?
#13 Dorel Şchiopu28.02.2012,  17:52:21
Tribunule, nu am înţeles, nu te lasă PRM-ul să dormi liniştit? Ai insomnii la gândul că PRM-ul va reveni în consiliile locale, înlocuind unele slugi ale puterii care nu au avut decât rol de figuranţi? La care situaţii te referi? Când Ile şi Angela au avut nevoie să o schimbe pe Alina Cârstoiu din funcţia de viceprimar, cu mine au făcut majoritate? Când Ile şi Angela au avut nevoie să cumpere primarul terenul de la porcărie cu 1,08 Euro / mp, cu mine au făcut majoritate? Când Ile şi Angela au avut nevoie să dubleze preţul la gunoi, cu mine au făcut majoritate?
#14 Dorel Şchiopu28.02.2012,  18:12:40
Cum să fie bun Vadim într-o ţară în care UDMR-ul a obţinut tot ce a vrut doar şantajându-i pe hoţii care aveau nevoie de votul lor să ramână la guvernare şi care au fost dispuşi să dea orice pentru asta. Din 1990, Vadim strigă în pustiu că se distrug fabrici, că se vând gratis coloşii industriei româneşti, că se distruge agricultura şi zootehnia, că am ajuns o simplă piaţă de desfacere. Pleacă românii disperaţi în ţări străine, rămân şi se sinucid copii disperaţi, am dat gratis rafinăriile cu tot cu rezervele din subsol! Hoţii, agramaţii şi curvele se plimbă cu elicopterul! A fost prăduită ţara asta la drumul mare! Cine e de vină? Clar! Vadim! Unul despre care nici cei mai mari duşmani nu spun că a furat ceva! În locul lui aş emigra! Să rămână românii cu toţi fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşatii, bâlbâiţi cu gura strâmbă, ce-s stapânii astei naţii.
#15 Mărăcine29.02.2012,  07:10:19
Schiopule, în locul tău aş tăcea si asta pt.ca eşti o curvă cu multe fete,una spui,alta faci,o trăsătură a politicienilor,în general. Cu fundul în două luntrii,nu ai dreptul sa deschizi gura şi să faci pe patriotul fiindcă nu ţine. Slugă a tembelului de Vadim, i-ai copiat în mare măsură caracterul prost şi trufaş. Si dobitocul ăla numai a vorbit şi urlat în pustiu,uneori cu talent e drept,dar fără vreo eficacitate,nu pt.ca n-a ajuns la putere din cauza furtului în alegeri cum minte ca un porc ci pt.că se înconjoară de lingăi fără scrupule ca el,prosti de dau în gropi,setosi de putere de mai să rupă gardurile. Nu-i de-ajuns să urli,mai e necesar să faci şi treabă adevărată în parlament,în consilii,în munca cu oamenii,ori Vadim e doar un lătrău şi atât. Te reprezintă doar pe tine şi ceata împuţinată de peremisti naivi, unii, şi neghiobi în cea mai mare parte. Iţi urez noi succese!
#16 zooooooooo29.02.2012,  09:16:58
ai mare dreptate maracine ...uita/te la avram ..urla ca un bou tot timpul, ce politician din judet mai face asa ceva , se comporta ca si cand ar fi pe ulita in Verseni acolo unde s-a nascut..nu stiu de ce nu se duce dracului acolo sa ne scuteasca de prezenta lui.
#17 zacharias29.02.2012,  18:48:38
Votati Costel Avram,votati PRM,votati pretul in ascensiune haotica a apei in Valea Jiului


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
Monitorul Oficial a publicat, zilele acestea, informații privind sumele provenite din finanțările private ale partidelor politi[..]
05.04.2015, 20:57   |    0 comentarii
Membrii Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi şi Comisiei pentru dministraţie publică şi amenajarea teritoriului d[..]
18.02.2015, 20:21   |    1 comentarii
Prima zi după alegeri, reprezentanţi ai forţelor politice care au susţinut cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale au t[..]
17.11.2014, 19:56   |    14 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter