18.03.2012,  22:47:17 | 42 comentarii | 2073 vizualizari
Vochiţoiu a preluat filiala judeţeană a PP-DD. Se ascute lupta politică atât pentru şefia Consiliul Judeţean, cât şi pentru primăriile din Valea Jiului
de Cătălin DOCEA

Dintr-un actor şters pe scena politică locală şi judeţeană, Partidul Poporului - Dan Diaconescu are toate şansele să devină, în prima fază, un concurent de luat în seamă şi, mai apoi, un posibil partener în alianţe punctuale.

Vestea preluării organizaţiei judeţene a PP-DD de către unul dintre cei mai combativi politicieni locali a făcut rapid înconjurul judeţului. Vochiţoiu spune că prima temă este aceea de a consolida echipa, iar semnalele recepţionate deja arată că sunt oameni valoroşi dispuşi să i se alăture atât lui, cât şi structurii deja existente de partid. Campania PP-DD pentru toate cele 69 de unitaţi administrative din judeţ se anunţă deja a fi una combativă, dar nu distructivă, iar filiala judeţeană îşi propune să transforme intenţia de vot în voturi efective peste scorul electoral înregistrat la ora actuală în mai toate sondajele de opinie.

Una peste alta, este evident că PP-DD va avea succes la electoratul nemulţumit, asta însemnând foşti votanţi PDL şi PSD, dar mai ales PRM.
Chiar dacă rămâne favorit în cursa pentru fotoliul de preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ va avea de dus o campanie grea. Pe de o parte pentru că un bun segment din electoratul PSD nu va dori să voteze vreodată un liberal. Îi vedeţi, de exemplu, pe pensionarii ţinuţi în viaţă de Resmeriţă cu 2 milioane pentru medicamente votând cu Moloţ? Sau, după ce că trăiesc în raiul gropilor şi al câinilor, după o iarnă în frig, îi vedeţi ascultând sfatul deputatului infatuat de a vota cu un liberal la Consiliul Judeţean? Nici noi. Cu Mircia Muntean, Costel Avram şi Haralambie Vochiţoiu în cârcă, Moloţ ar putea câştiga un nou mandat. Dar, cu siguranţă, va avea dificultăţi mari în a-şi asigura un legislativ favorabil.
Pe de altă parte, decizia USL Hunedoara de a accepta liste şi candidaţi separaţi pentru localitatea Petrila va face ca PNL, fidel actualului primar, să lupte chiar împotriva PSD, adică a actualului său partener de alianţă. Pierzător cert în urma ultimelor mişcări neinspirate va fi PNL Petrila.
La Petroşani, conştienţi deja că nu au suficiente locuri pe o listă comună a USL, social democraţii vor să forţeze filiala judeţeană să le dea derogare să meargă cu liste separate pentru legislativul local, dar un candidat al USL din partea PSD pentru Primăria Petroşani.
Cu Vochiţoiu pe aproape, pesediştii se tem că nu mai bagă nici trei consilieri, în niciun caz cinci cum s-a întâmplat în 2008. 
La Aninoasa, în ciuda unei uşoare opoziţii ale viceprimarului liberal, Nicolae Dunca - nominalizat drept candidat USL - e primul în sondaje şi va scoate oraşul din trista epocă Botgros care l-a transformat în ghetou.
Pentru Vulcan, liderii USL negociază intens cu Gheorghe Ile. Voturile electoratului PSD şi PNL, profund dezamăgit de Ile, s-ar putea disipa spre partide precum PP-DD şi PRM. Şi asta nu e tot. Vom reveni.

Comentarii articol (42 )

#1 jecky19.03.2012,  00:09:39
Insfarsit si-a gasit si HARY locul in politica,un partid pe masura lui cu membrii cum i-si dorea,multi si prosti,naivi si caraghiosi.Acum i se potriveste si poza cu partidul.Parca i-i si aud discursul electoral in nota DD "stimatialegatoristatisimaascultatigurasaocascaticaeuvaspuncalanistefratipeminesamavotaticapeceidinpsdiamparasitcaamgasitpealtiidefraierit".
#2 Cico19.03.2012,  00:30:09
Bine bre Jecky ca ai votat tu cu PDL sa fure Mona Riti si sa ciordeasca barbatsu si ne merge bine. ...
#3 sandu19.03.2012,  01:49:08
Mircea Ion Molot turnatorul la securitate care a devenit baron local va pierde in mod sigur alegerile ,timp de 8 ani nu a facut nimic pentru valea jiului.
#4 Ministru tineretului si furtului19.03.2012,  01:55:41
USL=PDL=ACEIASI MIZERIE
#5 BUNA DIMINEATA19.03.2012,  02:05:44
Ehe lung somn au dormit ciocoii Vaii...Se pare,dupa unele comenturi,ca s-au trezit la viata!Ca mustele primavara!
#6 rica19.03.2012,  07:40:53
Molot pe fruntea ta scrie tradare.
#7 Cetăţeanu turmentat19.03.2012,  08:07:37
Ei, acum să-l văd pe Haralambie sărind la gîtul celor pe care timp de zece ani i-a pupat în fund. Haralambie va spune de Ponta şi Antonscu că sunt hoţi şi borfaşi, în vreme ce el şi limbricul ăla populist, posesor de televiziune(Dan Diaconescu) sunt cinstiţi. Haralambie, după ce a ţepuit SOCOMul lui Rus cu şase miliarde (băgându-l în faliment) a mai ţepuit şi zeci de angajaţi ai "fabricii" lui de termopane, care, ca să-şi mai scoată din pagubă, au plecat acasă cu sculele "fabricii". Şi a mai ţepuit şi zeci de amărăşteni, pe care el îi tot "reconversează" profesional, prin firma lui EUROJOB, "calificîndu-i", contra cost. Atenţie, ortaci! Dacă v-aţi dat voturile unui jeg ca Vasile Savu, de ce să nu le daţi şi duetului Raj Tunaru şi Haralambie Ţeparu!
#8 AVRAM IANCU19.03.2012,  08:44:54
JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT
#9 web19.03.2012,  09:57:31
faceti o oferta ,cu cine sa merg la alegeri,ca zau daca este cineva sa ma faca sa cred ca se m-ai poate face ceva pentru clasa de mijloc care a disparut,si fara ea nu se poate,acum sunt numai BOGATI si saraci
#10 opinialupeneana.blogspot.com19.03.2012,  10:38:34
Inca o data Mircea Ioan Molot aplica cu succes vorba care l-a consacrat "Interesu' poarta fesu'" demonstrand inclinatiile sale catre PSD si dorinta de a nu-i supara pe partenerii de alianta. La Lupeni, PSD-ul a dorit ruperea PNL-ului si iesirea lui Constantin Branduse din calculele pentru primarie. Molot a executat PNL-ul lupenean, l-a mazilit pe Branduse si a incercat sa-i facliteze astfel lui Resmerita al IV-lea mandat. Chiar si asa USL-ul nu functioneaza si doar Resmerita cu voia lui Molot dicteaza. In schimb, la Petrila, tot la cererea PSD-ului, Molot raspunzand, din nou, prezent, le permite social-democratilor sa mearga separat pe liste electorale cu candidat propriu la primarie. Ne intrebam, pana cand va mai vinde Mircea Ioan Molot PNL-ul fratilor socialisti din batrani nepoti de comunisti?!
#11 ??19.03.2012,  10:55:13
Pentru Web.. nu prea exista oferta politica serioasa deocamdata ci doar promisiuni. Imi place ce zici cu clasa de mijloc. Ce stiu eu e ca la noi treburile sunt cam cu sus in jos. Primele legi pentru privatizari si aparitia IMM-urilor le-a dat PSD sau PDSR-ul cum se numea pe atunci. Au avut impozitarea progresiva , au colaborat cu PNL i-au santajat un pic si se putea trai. Au venit cei de la PDL care au dezvoltat capitalismul salbatic. Partea proasta ca au distrus clasa de mijloc si au dus tara de rapa print apropierea de FMI. Dupa ce dracu am intrat in UE ?. O alta cauza a fost politica asta dura impotriva celor care nu sunt cu ei, cu PDL-ul. Din pacate au pierduit si ei deoarece cei care au cautat sa munceasca au fost distrusi prin taxe s.a. Nu stiu ce s-ar mai putea face decat sa votam cu cei care ne indeamna sa muncim . Deocamdata nu exista nici un partid atat de prost....
#12 dumitru19.03.2012,  11:31:51
#12??,ma bucur ca mai sunt oameni ca tine care spun adevarul,toata stima.Pt.opinialupeneana,ce mai plange-ti voi de mila dl. Branduse,si zice-ti ca nu-l sustineti?Dl.Branduse s-a cam plimbat de la un partid la altul,mai bine ramanea independent si avea mai multe sanse,acum e prea tarziu,s-a facut frate cu dracu.
#13 sasu19.03.2012,  11:51:36
La Aninoasa, la pus pe Dunca de la psd omul lui Botgros. Molot la tradat si pe domnu vice Nistor.
#14 dumitru19.03.2012,  12:29:33
Vad ca tot ii dati cu ,comunistii.Sa lamurim unele lucruri:in afara de cei care au detinut functii de conducere si au profitat de ele,mai erau oameni membrii de partid care erau cinstiti,isi vedeau de treaba,aveau o conduita buna in societate si in familie.Pe lichele ,adica:betivani,trantori,infractori nu-i accepta nimeni.Mai era o categorie dezavantajata si anume intelectualii care daca nu erau direct productivi,mai greu ii primeau in partid.Unii au cerut sa fie membrii de partid ca sa poata face o scoala tehnica sau sa ocupe anumite functii,altfel nu se putea.Voi opinialupeneana di care categorie ati facut parte?
#15 Cici Lupeni19.03.2012,  12:54:53
Dumitru noi nu am avut nici functii la partidul comunist dar nici nu am turnat colegii la Securitate cum a facut Resmerita al tau sub numele Lupascu...
#16 Dan19.03.2012,  12:54:56
Molot un gunoi,si-a batut joc de valea jiului ,jos cu el
#17 Petrila19.03.2012,  13:44:23
Eu cred ca Harry va pune mari probleme celor de la PRM si PSD si va scoate un scor foarte bun in judet peste 15 la suta pentru ca e un politician vertical si cei cu interese l-au scos din PSD
#18 opinialupeneana.blogspot.com19.03.2012,  13:54:08
Dle. Dumitru, noi intelegem pe deplin ceea ce faceti. Este normal sa il aparati pe Resmerita si sa calcati peste realitate si peste interesele cetatenilor. Va faceti bine treaba de partid, toata stima. Insa a-l apara non-stop pe tovarasul Lupascu si a spune ca sunteti un om cinstit si realist este prea mult. Dintre noi, niciunl nu a fost membru al PCR pentru ca am avut sansa de a trai democratic. Suntem impotriva dictaturii, impotriva incompetentei si a lipsei de bun simt. De aceea nu vom fii nicicand ca dumneata si niciodata nu vom pupa mana baronului Resmerita si nu ne vom inchina lui. A distrus timp de 12 ani orasul in care noi traim si si-a batut joc de familiile noastre. Astea noi nu le putem ierta si vom lupta mai departe pana TIRANUL de la Lupeni va cadea!
#19 sandu19.03.2012,  13:57:16
IN SFARSIT A VENIT MOMENTUL PENTRU REVOLUTIA POPULARA SAI IN JUDETUL NOSTRU hARI VOCHITOIU ESTE CEL MAI NIMKERIT OM PENTRU A INFAPTUI ACEST LUCRU. dE CAND SARPELE CU OCHELARI L-A MUSCAT PE LA SPATE CU PRIMARUL DE COMUNA NISTRO, PDL SI RIZI NU AU MAI AVUT NICIUN FEL DE OPOZITIE, FACAND TOT CVEEA CE I-A TAIAT CAPUL. bRAVO HARI CA AI PRELUAT FRAIELE ppdd LA NI9VEL DE JUDET. SECURISTUL DE MOLOT A BAGAT-O PE MANECA DE TOT. nU VA MAI PRINDE UN NOU MANDAT PENTRU CA EL VA REVENI8 REVOLUTIEI POPULARE.A VENIT VREMEA CA ALATURI DE HARI VOHITOIU SA SPULBERAM PRIN VOT PE TOTI CEI CE TIMP DE 20 NDE ANI NE-AU UMILIT, NE-AU MINTI, NE-AU FURAT, NE-AU DISTRUS LOCURILE DE MUNCA, NE-AU DISTRUS FAMILIILE SI DEMNITATEA NOASTRA. LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI CU EI. E VREMEA REVOLUTIEI POPUALARE. FELICITARTI HARI VOCHITOIU SI SA stii csa noi cei multi iti8 suntem alaturi indiferent ce spun lichelele pedeliste care te defaimeaza la adapostul anonimatului
#20 Ziarul Vaii Jiului19.03.2012,  13:59:01
KAPITAL TV - Singurul post de televiziune din Valea Jiului cu PROGRAM LOCAL 24 de ore din 24, 7 zile din 7! Disponibil ACUM si la VULCAN, LUPENI si ANINOASA prin UPC Romania, pe canal C22, frecventa 479,25 MHz.
#21 sorin19.03.2012,  14:03:39
sunt un cetatean care nu face politica, dar care munceste in fiecare zi pentru a asigura familiei sale traiul zilnic. Sunt consternat ca unii, care scriu aici la acest forum injura pe hari vochitoiu. Pai de ce fratilor. Ca a infiintat sute de locuri de m unca, Sau ca a calficat mii de someri carora le este mai usor sa isi gaseasca locrui de munca? Voi nu vedeti ce au facut din noi, cei cer ne-au condus 20 nde ani. I(ndiferent de la ce partid au fost au semanat numai jale si nenorocire pentru noi cei din Valea Jiului. Mineritul a fost distrus. Locurile de munca au fost desfiintate. Totul a fost doar un r4azboi dus impotriuva noastra a celor din aceasta zona. Cum s-a ridicat cate unul i s-a dat in cap. Asa cu i s-a dat in cap si lui Vochitoiu, care a fost vandut de resmerita pe 6 miliarde de lei, pentru a subordona psd lui ridzi. Felicitari domnule vochitoiu. Nu te cunosc personal, dar dupa cate lucruri bune ai facut, iti vom fi alaturi pentru a ne scapa de ridzi de resemrita, de molot i de toata gasca loc de lihele. Traiasca revoultia populara.
#22 neacsu19.03.2012,  14:07:40
ma bucur multa ca dan diaconescu si-a gasit la nivel de judet un om capabil asa cum este haralambie vochitoiu. era si timpul pentru ce de rtegula rev olutiile se infaptuiesc u oameni capabili si bine pregatiti. Vochitoiu este unul dintre acestia.Ii vom fi alaturi pentru ca este vremea sa scapam de hotii si banditii care ne-au condus 20 de ani si care s-au randuit la putere, fiind pe aceeasi mana. Niste nenorociti care ne-au tinut in minciuna si saracie si care ne mai tin inca. E vremea sa scapam de ei si nu o putem face decat cu oameni ca vochitoiu, hotarati si apropiati de cei multi si saraci.
#23 Hosu19.03.2012,  14:16:43
Felicitari Hari! Am incredere in tine si te asigur de pe acum ca iti dau votul. Ne-am saturat de PDL si minciunile lor, dar si de PRM-istii care pana acum nu ne-au respectat promisiunile facute !! Forza PPDD
#24 Adi19.03.2012,  14:23:39
Va spulbera Vochitoiu! Poate face si 20% iar cu un asa lider la P Poporului, Prm poate sa isi ia adio de la voturi forever!!!!
#25 Alin-T19.03.2012,  15:23:00
Mizeriile politice fac victime nevinovate. pomanagiu da de pomana si hotul fura regeste. Caterincosii fac misto iar bulangii profita de pe urma sperantelor si dorintelor oamenilor simpli... incompetenta este ridicata la rang de arta si manipularea din ordin devine fapta... si atunci, noi, poporul traitor, ne mai putem apleca spre vorbele goale a celor ce azi ne conduc??? Noi am ales ... in 2012 spunem NU RESMERITA!!! Tu, confrate, din Valea Jiului, asemeni noua, ce vei face??? Salveaza orasul in care traiesti si judetul tau! Campanie demarata de salveazalupeniul.blogspot.com si sustinuta de opinialupeneana.blogspot.com, www.lupeneanul.com si un numar mare de cetateni ai municipiului Lupeni.
#26 DEDE19.03.2012,  15:46:11
VOTEAZA PRM
#27 un om fff cuminte19.03.2012,  18:01:11
:D:D:D:
#28 Ioana Campioana 19.03.2012,  18:11:34
De ce pdl si-a facut un nou pardid ppdd,in fruntea caruia,hari vochitoiu merge la 2 capete? pdl-ppdd = besescu !!!Romani trezeiti-va !!!!!!
#29 web19.03.2012,  19:49:36
pt ioana ,ce te face sa crezi ca ppdd ar avea vreo legatura cu base ,daca este asa cum zici tu nu ne ramane decat sa plecam toti din tara sa ramana numai ciocoii
#30 dumitru20.03.2012,  07:45:16
opinialupeneana,mai usor cu sansa de a trai democratic,inteleg ca sunte-ti tineri,ca altfel daca erati din categoria celor buni,sigur erati membrii de partid.Cat priveste democratia,ma indoiesc ca la noi in tara este democratie.De ce afirmati ca eu pup mana primarului? Intr-un comentariu,voi il aparati pe dl. Branduse,asta inseamna ca ii pupati mana? sa fim seriosi...
#31 opinialupeneana.blogspot.com20.03.2012,  12:44:28
Singura şansă pentru Lupeni este ca dl. primar Resmeriţă, împreună cu fiii săi, cu Lungu, cu Haţegan, cu Mangu şi cu toată gaşca de incompetenţi, care au distru Lupeniul aducându-l în pragul unei sărăcii lucii, să plece de la conducere. Să nu mai auzim în veci de ei. Pentru că nu au reuşit şi nici nu au vrut să facă nimic bun pentru oraş şi pentru cetăţeni. Casele primarului, de sute de mii de euro, restaurantul Gloria şi cele 2 cabane (Negrele şi Fraţii Jderi) de alte zeci de mii de euro fiecare plus multe altele nu sunt realizări pentru Lupeni. Cunosc mulţime de persoane din Lupeni care au salarii de 2 - 3 ori mai mari decât Lucică Resmeriţă dar nu şi-au permis o casă de 200.000 de euro. Atunci te întreb, de ce aperi mârlăniile, hoţiile şi minciuna.
#32 dumitru20.03.2012,  21:20:36
SI CREDE-TI CA DL. BRANDUSE ESTE MAI BUN? EU NU POT SA-L IERT CA S-A INSCRIS IN PD-L.DE CE? NUMAI CA SA CANDIDEZE LA FUNCTIA DE PRIMAR?EL ESTE DE ACORD CU GUVERNAREA PORTOCALIILOR?DAR,VOI SUNTE-TI DE ACORD CU EA?RASPUNDE-TI DACA SUNTETI CORECTI.
#33 opinialupeneana.blogspot.com21.03.2012,  17:31:15
Pentru dl. Dumitru: colectivul nostru nu a fost nicicand de acord cu inscrierea dl. Branduse in pd-l, cum nu suntem de acord nici cu guvernarea portocalie, nici cu aerele de dictator ale dl. Basescu. Dar nu aceasta este problema principala pentru mun. Lupeni. Si ca sa fim pe deplin intelesi, noi nu am fost si nu vom fii nicicand aserviti niciunui partid politic, cu atat mai mult NU pd-l-ului. Dumneavoastra nu ati inteles (si punem asta pe baza ratiunii politice) ca Lupeniul merita mai mult. Iar noi, daca tot am mai facut putina scoala mai inalta, vrem sanse reale de afirmare, vrem o cariera, vrem o viata, aici, la Lupeni, langa familiile noastre. Iar ca aceste idealuri ale noastre sa se implineasca intr-o zi, Resmerita trebuie sa plece. Puteti propune un altul din PSD, stim sigur ca aveti o multime de oameni pertinenti, dar nu pe acest incompetent care a distrus orasul nostru natal. Iar cu referire la dl. Branduse, daca va fii sa mearga intradevar independent, va avea toata sustinerea noastra. Pentru ca ne-am saturat de mizerie, de gunoaie, de saracie, de caini vagabonzi pe strada, de strazi nesfaltate, de lipsa peisajului urbanistic, de hotie, minciuna, nepasare si nepotism. Si veti vedea, dle. Dumitru, ca anul acesta , cu toate pomenile electorale, Resmerita nu va mai castica. Anul asta nu vor vota doar pensionarii cumparati cu 100 de lei. Vor vota tinerii care vor locuri de munca, locuinte, asistenta sociala, civilizatie.... Noi ne invartim printre ei zi de zi si stim ca vremurile "odiosului turnator" sunt pe terminate. Veti ramane surprins cat de mult ne putem mobiliza. Si vom invinge!!!
#34 alegator21.03.2012,  17:34:47
Si oare cati bani a primit Haralambie Vochitoiu pentru acest nou PP-DD? Asta nu se intreaba nimeni pentru ce ar fi acceptat Vochitoiu un partid nul in locul celor cunoscute? Raspuns: pentru ca i sa promis sume mari de bani. Cata prostie, da cata prostie Doamne!
#35 Dr. Florin23.03.2012,  15:54:44
Vochitoiu poate duce Partidul Poporului la 25%. Eu il votez.
#36 unul23.03.2012,  16:03:21
Ce cauta puscariasul Raj Tunaru in Partidul Poporului?! Coruptii si puscariasii precum Raj Tunaru nu are ce cauta in Partidul Poporului!
#37 Mr. OK23.03.2012,  16:04:09
Raj Tunaru s-a intors din puscaria din SUA sa mai faca bani din politica. Partidul Poporului nu este un partid corupt, sa plece din partid!
#38 Marian23.03.2012,  16:05:28
In sfarsit Partidul Poporului din Hunedoara are un presedinte competent! Eu il votez pe Haralambie Vochitoiu!
#39 ANTI-MAFIE23.03.2012,  16:07:39
M-am saturat de mafiotii astia din Valea Jiului! Valea Jiului are nevoie de un om cinstit care sa lupte pentru interesele oamenilor nu pentru interesele mafiotilor!
#40 anti-gargara23.03.2012,  16:38:21
@alegator... prost esti bai baiatule. astia ne fura in draci si tu il acuzi Vochitoiu?! tare idiot poti sa fi...
#41 dumitru23.03.2012,  20:34:35
opinialupeneana,vedeti ca se poate comunica si civilizat,fara a jigni?Am impresia ca in numele vostru mai comenteaza si altii care nu stiu ce inseamna respectul.Cred ca ar fi mai bine sa nu-i mai lasati sa comenteze, si cred ca ati avea mai mult de castigat.
#42 ciobi08.04.2012,  16:14:47
lupeniu nu poate sa cada in mainile pdlistilor indiferent ca se cheama brandusa sau atcumva clar iar pp dd partid care are pres.pe fostul ing. ivanusi nu are ce cauta la primarie clar opinia mea si a multor oameni care au lucrat si lucra in subteran sa fie clar clar


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
La 23 iulie a.c., preşedintele României a promulgat legea privind economia socială. Această lege va avea un rol cheie în realiz[..]
26.07.2015, 23:36   |    0 comentarii
Duminică, la invitaţia senatorului de Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu, Liviu Pop – ministru delegat pentru Dialog Soci[..]
26.07.2015, 22:54   |    2 comentarii
Conferinţa de presă organizată ieri de senatorul UNPR Vochiţoiu la cabinetul senatorial a scos în evidenţă trei capito[..]
01.07.2015, 22:03   |    0 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter