21.03.2012,  22:06:30 | 35 comentarii | 1829 vizualizari
Ilie Păducel - faţă în faţă cu miniştrii / Însoţit de deputatul Monica Iacob-Ridzi, primarul Petrilei a bătut cu folos la uşa a trei ministere: Economiei, Dezvoltării şi Educaţiei
de Alina PIPAN

Ieri a fost o zi plină pentru primarul Ilie Păducel. A fost la Bucureşti şi a bătut la uşa ministerelor. A stat faţă în faţă cu trei dintre miniştrii actuali: Lucian Nicolae Bode - ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Cristian Petrescu - ministrul Dezvoltării Rurale şi Turismului şi Cătălin Ovidiu Baba - ministrul Educaţiei. A cerut miniştrilor bani pentru investiţii, dar mai ales interes asupra zonei miniere. 

 
Ministrul Economiei şi Comerţului ia în calcul investiţiile în minerit
Sună puţin realizabil, dar primarul Ilie Păducel spune că problemele mineri­-tu­lui vor fi luate în considerare. „I-am cerut ministrului Economiei şi Comer­ţului să ţină cont de propunerea şi îndemnul preşedintelui, şi să se ia în calcul angajarea de personal în cadrul minei Lonea. Am cerut să se analizeze posibilitatea de a mări preţul de achiziţie a cărbunelui de către cele două termocentrale, Mintia şi Paroşeni. Având în vedere că am fost acolo ca să susţin, în primul rând, interesele minei de la mine din localitate, am cerut sprijin pentru dotarea minei cu o combină de front. Dar şi investiţii pentru creşterea gradului de securitate în muncă”, ne-a spus primarul Ilie Păducel.
Însă câte dintre aceste propuneri sunt şi fezabile, rămâne de văzut. Ministrul Lucian Nicolae Bode a promis însă că anul acesta sunt luate în calcul aceste probleme pentru a fi rezolvate. 
 
Cristian Petrescu a fost întrebat de investiţiile în locuinţele sociale
Ilie Păducel are la Petrila în construcţie 4 blocuri de locuinţe sociale. La acest proiect se lucrează deja de doi ani încheiaţi. Blocurile au fost ridicate, acoperite, compartimentate. Dar mai este mult până la darea lor în folosinţă. Această etapă finală depinde de finanţarea de la minister.
„În primul rând, când am intrat la ministrul Dezvoltării, am avut în vedere cele 4 blocuri de locuinţe sociale, pentru care am cerut finanţare. De asemenea, avem aprobate pentru anvelopare 14 blocuri din Petrila. Dar, pentru a începe lucrările, avem, de asemenea, nevoie de susţinerea financiară a ministerului. Am cerut analizarea posibilităţii de finanţare a drumului ce leagă Petrila de Alba, un proiect pentru care am depus un studiu de fezabilitate în urmă cu 6 luni”, ne-a mai povestit primarul 
Păducel. Dacă proiectul cu drumul de legătură este unul fezabil, dar puţin probabil a se demara în 2012, anul acesta este certă finanţarea proiectelor de anvelopare şi de construire de locuinţe.
La Petrila şefii de asociaţii de locatari bat zilnic la uşa primarului pentru a cere bani de anvelopare. 
 
Ministerul Educaţiei va finanţa unele proiecte până la 1 iunie
Ultimul la care a ajuns primarul petrilean a fost Cătălin Ovidiu Baba. Ministrul Educaţiei l-a ascultat cu atenţie pe primar care, şi pentru acest ministru, avea o listă lungă de cerinţe. În primul rând, finanţarea lucrărilor de extindere a liceului. Liceul este una dintre instituţiile cele mai susţinute de primar. Numărul actual al elevilor şi necesităţile acestora în materie de educaţie impun această extindere. Primarul Ilie Păducel a cerut sprijin financiar şi pentru finalizarea lucrărilor la Grădiniţa Nr. 6 dar şi începerea lucrărilor pentru alte două grădiniţe, prin finanţare de la Banca Mondială, una dintre ele la Şcoala Generală Ana Colda şi cealaltă la Şcoala Generală I.D. Sîrbu din Petrila. Vestea bună este că, până în iunie, se vor găsi bani pentru finanţarea unora dintre aceste proiecte. 
La întâlnirea cu ultimii doi miniştri, primarul Ilie Păducel a fost însoţit de deputatul Monica Iacob-Ridzi, cu care a mai discutat aceste probleme, şi căreia i-a solicitat sprijin pentru rezolvarea lor.

Comentarii articol (35 )

#1 IONICA21.03.2012,  22:21:22
PADUCEL NU TE MAI VOTAM
#2 ALEGATOR21.03.2012,  23:29:13
AM MAI AUZIT POVESTEA ASTA CU ANGAJAREA LA MINA IN 2009 ,PARCA TOT IN PRAG DE ALEGERI ?? TREBUIA SA FACA NUMAI DOUA BLOCURI LA LONEA SI POATE LE AJUNGEAU BANI.REFERITOR LA DRUMUL CARE AR TREBUI SA LEGE PETRILA DE ALBA DE 20 DE ANI SE TOT VORBESTE DAR FARA SA SE FACA CEVA CONCRET.MA MIR CA NU SA MAI VORBIT DE EOLIENELE DE LA DOBRAIA .
#3 gyka22.03.2012,  08:07:52
paducele esti noul dir de la cnh ,mare mediator frumos comunistule mai lasane
#4 Mihai22.03.2012,  08:16:26
Interesant articol de campanie.Sa spui ca te duci si ceri la minister sa se faca angajari la mina,investitii in combine de "front"(abataj sau inaintare?),dupa ce a fost aprobat bugetul companiei este o demagogie si un populism specific PDL-RIDZI.Praf in ochii minerilor!RUSINE PADUCEL,RUSINE RIDZI!
#5 votant22.03.2012,  09:01:31
poti sa promiti si luna de pe cer bai primare paducel ca tot la groapa de gunoi draga tie vei ajunge. acum in prag electoral iesi cu madam ridzi dpar doar veti mai minti niste fraieri dar s-ar putea sa aveti o mare surpriza neplacuta pentru voi --nu va mai vrea nimeni!
#6 BAHAR22.03.2012,  09:13:08
DE MINCIUNI SUNTEM SATUI . DAR LA MINISTERUL SANATATII NU AI FOST CA DE UN AN TOT DESCHIZI SPITALUL . MA MIR CA NU AI CONVOCAT O SEDINTA DE GUVERN SPECIAL PENTRU SPITALUL PETRILA . IN CEI 4 ANI CAND NU ERA CAMPANIE DE CE NU AI FOST SA REPREZINTI INTERESELE MINERILOR SAU ATUNCI NU AVEAI NEVOIE DE VOTURI? MI-A PLACUT CATALOGAREA PE CARE AI PRIMIT-O DE LA UN INTERNAUT----ESTI CA O EPIDEMIE-REVII DIN 4 IN 4 ANI SI PERSISTI. FRUMOASA CARACTERIZARE.
#7 lulu22.03.2012,  09:43:11
sunteti voi buni ma pu...stiti doar sa comentati si sa vb fara nici un rost..cocalarilor.Voua sa va fie rusine.Cati dintre cei care va reprezinta,consilieri pe care i-ati votat fraierilor,i-au interesat interesele voastre??..Cat bine v-au facut???..sunteti niste frustrati...
#8 ANTI PADUCEL22.03.2012,  09:54:20
SACALII DIN PDL NE ARATA CUM STA TREABA CU MORALITATEA SI CUM SUNT ARESTATI DELAPIDATORII DAR CU DOAMNA RITI DE CE NU AU FACUT NIMIC ? AU TARAGANAT PANA IN ULTIMUL MOMENT CA DOAR DOAR SE VA UITA . CU ASTFEL DE OAMENI MERGE PADUCEL LA BUCURESTI . ----OARE S AU ABATUT INTAI PE LA LAINICI?
#9 PENTRU LULU22.03.2012,  09:56:36
TI SE INCHIDE ROBINETUL DACA NU FACI TARGHETUL DE PUPE ?
#10 x22.03.2012,  11:16:37
tov prim,cate combine zac in fundul pamantului”.investitii tip paducel.Abureala pe toata linia!
#11 yo22.03.2012,  11:19:29
paducele esti penibil cu obama nu ai vb nimic pt angajari la lonea sau in cnh ca la tupeul tau de a mintii totu-i posibil .dute la capre ,oi sau ce-l mai bine in dobraia cioban la danila
#12 ptr. yo22.03.2012,  12:20:36
subscriu la ce ai spus! cate sedinte de guvern ne va mai promite pana il voteaza prostii??? cand a fost greva cati din serpii gen paducel au iesit sa ii sustina pe mineri? oare crede ca suntem atat de prosti incat sa il mai credem? de cate ori a protestat impotriva deciziilor luate de pdl? NICIODATA! OARE DE CE? PENTRU CA ESTE LA FEL DE INFECT CA SI EI! MINTE CU NERUSINARE NE JIGNESTE CA PE NISTE COPII FARA DISCERNAMANT . SPER CA ACOLO SUS NE IUBESTE CINEVA SI VOM AVEA OCAZIA SA NE SCAPAM DE RAIA CAPREASCA!
#13 ion22.03.2012,  12:35:17
CUM POATE CINEVA LA CARE I SA LUAT DIN SALAR 25% SA VOTEZE PADUCEL? CUM POATE CINEVA FARA LOC DE MUNCA SA VOTEZE PADUCEL? CUM POATE CINEVA CARE ESTE MINTIT ZI DE ZI SA VOTEZE PADUCEL? CUM POATE UN TANAR CARE TRAIESTE DIN BANII PARINTILOR SA VOTEZE PADUCEL? NESIMTIREA TREBUIE TRATATA CU DISPET! JOS COMUNISTUL PADUCEL , JOS MINCINOSUL PADUCEL , JOS MAFIA PDL!
#14 paducel22.03.2012,  18:09:00
se pare ca lumea ma iubeste din ce in ce mai mult sus comunismul jos mafia pardon asta-s yo sus patria ,voi duce petrila pe cele mai inalte culmi ale dobraii sa ii vand lapte de la danila si sa vada cum am taiat yo padurile sa vada si altii ce oras cenusiu sau chiar negru am facut de cand conduc orasul sa asta nui nimic abea din urmatorul mandat va promit ca o sa vina turistii sa vada orasul negru ca de dece numa brasovenii sa aiba biserica neagra deci draji mei cetateni ai orasului va iubesc gin suflet sper sa fiiti alaturi de mine.
#15 j22.03.2012,  18:20:14
ba nesimtitule de paduche ce esti dupa ce ai o pensie de pe spatele minerilor ca de doar ai fost sugaci la em lonea ,tov prim secretar si iti bateai jok de oamenii ii parai ii sanctionai ,acum mai pretinzi ca le ceri drepturi ,nu tie rusine nesimtit jegos ce est sa vi cu asemenea afirmati ,besinos batran si comunist mai lasane si dute unde si-o dus mutu iapa hot si talhar ce esti .auzi ma cere el angajari si cate cele ,da de cand esti primar de ce nu ai adus un investitor 2 sa faca ceva in oras sa deschida o fabrica sau sa se ocupe de serele din oras .sper ca cine te mai voteaza sa stie ca esti ce-l mai mare escroc si ca minti si ai grija doar de buzunarul tau si ca nu lai umplut destul .un sfat paducele vezi-ti de treaba si lasa pe alti la ce avere ai mergi in toata lumea ca azi maine mori si nu te alegi cu numik.ca la cati te blesteama nu cred ca mai ai mult.
#16 paducel22.03.2012,  18:25:21
in viata asta am fost comunist ,turnator,barcagiu ,capusa,hiena dar promit ca in mandattul viitor o sa fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ingeras,vorba romanului lupu schimba parul .
#17 ion danila 22.03.2012,  18:41:39
vere ori ce ai face DORIN VA FI PRIMAR punete bine cu el sa nu se supere si sa ne trimita ceva controale sau dna.cu stima varul tau credincios si partener danila
#18 ana22.03.2012,  19:15:15
Paducel ar trebui sa renunte singur inainte de a se face de ras. Macar sa plece cu demnitate nu hulit de oameni.Acum tot da inainte ca se plimba pentru oameni, ba se plimba pentru el pe banii oamenilor si cu PDListii gen Monica dupa el ca sa arate ca are sustinere. O fi avand daca da mi.a dar oamenii tot nu-l vor alege pentru ca pur si simplu s-au saturat de el. E ca ciuma, se leaga de scaunul de primar si nu vrea sa-i mai dea drumul. Lasa primare pe altul mai tanar si du-te acasa la nevasta ca ai fu.at destul din fondurile noastre.
#19 maria22.03.2012,  20:09:44
Eu nu stiu ce-i lipseste primarului (comunist) Paducel, si-a realizat fata care era tufa de venetia, si-a facut plinul(a construit casa - modernizat, si-a luat masini, si-a facut afacerii peste afaceri, si-a angajat la primarie toate neamurile si toti lingaii)acum cred ca iti ajunge lasa -ne si dute. Si sa nu uit sa o iei si pe d-na Lang cu tine, ca dupa ce nu o sa mai fi tu, oricum o sa o ia DNA.
#20 BAHAR22.03.2012,  21:16:35
DOAMNE CATE DOVEZI DE IUBIRE SI SIMPATIE PENTRU BIETUL PRIMAR!DACA AR AVEA DEMNITATE SI-AR LUA BOCCELUTA SI AR PLECA LA CAPRE CA TOT I-AU PLACUT TOATA VIATA!
#21 aronel22.03.2012,  21:48:27
jos primari care nu genereaza locuri de munca
#22 i22.03.2012,  22:00:19
primare daca citesti laurii ce iti sunt aduse in comenturi eu zic sa iei pastilutele de inima ca iubirea cetatenilor pt dv este fara limite .cat despre mine ce pot sa spun ma alatur urarilor de bine din comenturi .
#23 i22.03.2012,  22:12:22
un sfat primare spre binele tau nu mai iesi in presa ca te ajuta la sanatate,ca vezi si lumea asta cateodata e dreapta si sub anonimat spun multe .vorba aia cant ajunge cutitu la os si privesc la realizarile tele de toata jena, sa fi primar atatea ani si sa pui un covor de asfalt care nu rezista o iarna adica 3 luni inseamna ca ai luat spaga serioasa ,sa faci canalizari mai sus decat casele oamenilor ,sa inchiz singurul spital, sa desfintezi trezoreria,sa inchizi scoli,sa concesionezi terenuri ,munti pe nimica ,sa tai paduri cu nesimtire ,sa angajezi in primarie toate neamurile ,sa te implici in toate aceste mari proiecte si in multe altele. cu siguranta dragi tai cettateni stiu asta si o sa te voteze si te apreciaza pt asta .sper ca si dna sa te ajute in a aduce lumina in aceste probleme .succesuriii comunist barcagiu ,mica paracioasa si prostituat politic .
#24 dorel dorelian23.03.2012,  07:48:24
A fost omisa intentia de a transforma orasul in groapa de gunoi,safaltarea cartierelor de toata jena pe care lea transformat in mici Venetii pe timp de ploaie,cacealmaua anveloparii blocurilor cu firmele de casa care au transformat spaga in obligatie contractuala culminand cu bl 315 din Muncii unde dintr-un condei sa delapidat suma 1,5 miliarde,centrul de colectare deseuri electronice si cel de deseuri de hartie care au adus unele excursii peste hotare,etc. Alo DNA-ul pana cand?
#25 x23.03.2012,  12:34:29
Mergeti in Dobresti si vedeti cum isi bate joc „hidroconstructia”joc de drum.Daca paducel ar schimba locul cu danila ar fi mai bine.Cand vine DNA in control ar gasi la gater pe cine trebuie.Oricum penru cum o duce acum ,merita si ion 10;cinci laBarcea si cinci la Aiud!
#26 GOGU23.03.2012,  12:35:55
VOTATIL PE BOBAR, CA EL ESTE CEL MAI CINSTIT.DINTRE HOTI, NU A FURAT NU A MARIT DOBANDA LA CAR,NU A DA T LA NIMENI NIMIC, SI NICI NU O SA DEA, DOAR LUI SI SLUGILOR LUI.)))))),TOTI SUNT NISTE HOTI,SI LACOMI ,MAI ALES PILANGIU DE BOBAR, CINE SA VOTEZE UN PRIMAR CARE UMBLA BEAT CU MASINA PRIN ORAS, HALAL PRIMAR, VOTATIL ,SI VA FI UN RAI DE HOTI, VOTATI,PSD-UL,HOTI))))).
#27 salveazalupeniul.blogspot.com23.03.2012,  14:37:42
E timpul să iei atitudine... E timpul să faci o schimbare... E timpul să alegi... Salvează Lupeniul !!! În iunie 2012, spune: NU RESMERIŢĂ!
#28 vai25.03.2012,  09:07:30
dragul nost primar yubit ,ce din taia ai venit ,petrila ai scarbit, cu danila logodit si dobraia ai nanasit,tot orasul la-i jefuit ,pe oameni iai injosit ,cu hoti te-ai aliat si toti banii iat furat ,dar in mandatul ce vine o so duceti mult mai bine, o sa stati sa meditati si o sa va crestinati ca camera e foarte mica ca vei primar la barcea mica
#29 ce este un paduche?25.03.2012,  09:22:04
un primar in orasul petrila .da .deocamdata..,dar la origine este un om care se hraneste cu zilele fripte si grele ale petrilenilor pe care pot el le face . si acum def paduchelui .paduchele are o culoare maronie,putand fi si sai inchisi la culoare in functie de culoarea parului,se hranesc cu sange la 4,6 ore.dar al nost primar ne minte din 4 in 4 ani si ne sta tot timpul in vf capului si se hraneste zilnic . cum sa scapam de paduche .simplu mergand la vot si nu-l mai votam .
#30 ce este un paduche?25.03.2012,  09:26:06
cu scz de rigoare dar nu imi merg toate tastele la tel cas somer ca avut grija dom paduche sa ne lase pe drumuri
#31 ceausescu25.03.2012,  09:50:54
ati crezut ca ati scapat de mine daca ma inpuscati ,gresit . inca sangele meu curge prin vinele primarului paducel, ca nu de geaba lam pus primar in mandatul meu si l-am scolit la stefan gheorghiu ,ca altfel cu scoala lui de mastri facuta la apelul bocancilor pe u pik de branza si alte cele din ograda nu ajungea nicaieri.sunt mandru de tine tov paducel iti doresc mult succes in alegeri si sti tu ca in mandatul meu mergea cu securitatea acum merge cu lingusala si minciuna, in rest astept vesti bune si sa sti ca daca vi la mine in iad tot primar te pun da nu in oras mineresc ca astea poate te confunda cu carbunele ,te pun la femei ca am un oras pt tine cu toate la care le lingi u mana sa te voteze .succes tov si sti ca sangele apa nu se face .te astept tov sa aduci si o tuica de la taia
#32 da 26.03.2012,  22:05:08
se spune ca primarul este fata orasului ,ba ce fata ai date-n palaria mea ca trebuie neaparat sa te schimbam ca ne faci de ras .asa primar am avut atatea ani ? ma rog acum am implinit si noi 18 ani avem drept de vot deci bai fata corupta si comunista o sa venim sa iti dam un sut in fund votand un tanar.
#33 x02.04.2012,  16:50:10
Daca toti tinerii ar fi ca tine ar fi OK!
#34 CAROL ERDOS12.04.2012,  15:51:22
Ilie in amintirea anilor de liceu lasate de politica si cresteti nepotii,vezi de reumatism si de altele ce te dor gata ajunge ma ca erai un momarlan fain in liceu ce dracu mie rusine de ce citesc despre orasul meu natal,deci gata cu politichia ti-a ajuns,fi si tu un om obisnuit macar la batrinete,al tau fost coleg de clasa si de banca actorul CAROL ERDOS.
#35 PTR .GOGU02.07.2012,  22:25:25
TU ESTI SINDICALISTUL DE FRUNCE ?????????????


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema

Poliţia locală din cadrul Primăriei oraşului Petrila încearcă să facă faţă valului ridicat de „încălziţi ai[..]

08.07.2015, 17:47   |    1 comentarii
Inter Petrila se află printre formaţiile care se vor reuni cel mai târziu.
 
Ofici[..]
05.07.2015, 22:30   |    0 comentarii

Cotidianul nostru a intrat în posesia unor informaţii care, şi dacă nu s-ar confirma în totalitate, impun derularea d[..]

29.06.2015, 20:13   |    26 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter