04.04.2012,  21:57:02 | 45 comentarii | 2028 vizualizari
PSD Vulcan îl acceptă pe Gheorghe Ile, dar nici nu vrea să audă de Angela Stoica
de Gheorghe OLTEANU

Hotărâre de senzaţie luată, marţi după amiază, în biroul organizaţiei municipale PSD Vulcan. Membrii acestuia îl susţin pe mai departe, în funcţia de preşedinte, pe Marin Coltescu şi, cu mare strângere de inimă, au votat şi pentru primirea în organizaţia lor a lui Gheorghe Ile în calitate de candidat impus al USL Vulcan pentru funcţia de primar.

Cu strângere de
inimă, fiindcă, după cum am aflat de la unul dintre cei prezenţi la şedinţă, treaba asta le-a fost impusă pesediştilor vulcăneni de către Bucureşti şi, apoi, de conducerea judeţeană a PSD. În privinţa actualului preşedinte, nici nu se mai pune problema. Marin Coltescu este şi va fi pe mai departe preşedintele PSD Vulcan.
 
Pe de altă parte,
membrii biroului nici nu au vrut să audă de primirea, în PSD Vulcan, a Angelei Stoica şi a pedeliştilor devotaţi ei. Despre viceprimăriţă  umblă vorba în oraş că s-ar ocupa deja cu întocmirea listei de candidaţi PSD pentru funcţia de consilier local. Listă pe care, evident, pe primele locuri s-ar afla mulţi dintre actualii consilieri PD-L. "Avem aici membri PSD din anii 2000-2003, care ar avea tot dreptul, la o adică, să ajungă consilieri locali, mi-a declarat acelaşi membru al biroului. Nu vom admite nici în ruptul capului ca doamna Angela Stoica să vină şi să dicteze în organizaţia noastră!".
 
În aceste condiţii,
nu ar fi exclus ca, foarte curând, să aflăm că, la Vulcan, la fel ca la Petrila, PSD şi PNL vor merge la alegerile locale cu liste  de candidaţi separate. Tot ca ecou al celor hotărâte marţi în şedinţa de birou a PSD Vulcan, a doua zi a şi început să circule zvonul potrivit căruia pesediştii se pregătesc să-l dea jos pe Marin Coltescu. Asta, pentru că, zice zvonul, acesta s-ar fi dus, tot marţi, în mare taină la Deva, la preşedintele PD-L Gligor, ca să trateze preţul acceptării lui Ile. Zvonacii nu o menajează deloc nici pe liberala Alina Anamaria Cîrstoiu. Despre care se aude că ar urma să fie exclusă din PNL, din cauza insubordonării sale politice.
 
Mai trebuie adăugat,
oare, că cei doi au rămas interzişi la auzul acestor zvonuri? Marin Coltescu a stat, în tot cursul zilei de marţi, în Valea Jiului, ocupat fiind cu afacerile sale şi, la orele după amiezii, cu şedinţa de birou. În ce o priveşte pe penelista Alina Anamaria Cîrstoiu, aceasta şi-a dat seama imediat cine i-a pus pronosticul cu excluderea. 

Comentarii articol (45 )

#1 104.04.2012,  22:17:02
de ce le este frica nu o sa scape.
#2 Johann05.04.2012,  01:11:32
“Infrant nu esti atunci cand sangeri si nici cand ochii-n lacrimi ti-s, cele mai crancene infrangeri sunt renuntarile la vis.”(Radu Gyr) Un motiv temeinic pentru opozitia vulcaneana sa nu depuna armele si in nici un caz sa le imprumute altora.Sa-si urmeze linia corecta,legala,cu adevarat altruista,nu doar la nivel declarativ cum o fac cei doi sobolani de pe corabia basista cu carena gaurita.Oricit ai fi de dominat de sentimentul de mila,"rozatoarele" speriate nu trebuie lasate sa urce pe pluta opozitiei fiindca in scurt timp o rod si pe asta.Solutia:plesniti cu visla-n cap si trimisi la fund.
#3 NI(MI)CA05.04.2012,  03:04:43
Coltescu este depasit de cauza si de efect. Angela presedinte PSD si al USL Vulcan. Proiectele incepute in echipa trebuie finalizate in echipa. Hai Angela!
#4 coco05.04.2012,  05:45:54
angela,o curva
#5 Crin Iliescu05.04.2012,  06:38:01
Ile nu vine fără Angela. Nu-i stricaţi voi, PSD-ilor, viaţa intimă. Nu înţeleg cum un partid atât de curvit încă mai are nevoie de curve. Acum să-ţi văd colţii, Colţescule. Te-ai luptat ani de zile să arăţi că Ile e un papagal cu mustaţă (asta şi este) şi acum va trebui să-l pupi în platforma pantalonilor. Cu fripturişti ca voi, România nu va ieşi niciodată din criză.
#6 alinutza05.04.2012,  06:39:50
Angela este parte integranta din politica Vaii-Jiului. Daca ar prelua conducerea PSD Vulcan ar fi pentru prima data cand,filiala din Vulcan a acestui partid,ar avea un lider adevarat si o sansa reala de dezvoltare, ar exista cu adevarat pe harta politica a Romaniei. Sustinem Angela la conducerea PSD si USL Vulcan! Nu o mai atacati sub anonimat. In fata ei nu ridicati ochii din pamant. ANGELA STOICA=PRESEDINTE PSD VULCAN SI USL VULCAN!
#7 ??05.04.2012,  07:04:45
Vai alinutza ce scumpa esti dar erai si mai scumpa ori daca taceai ori daca nu erai o anonima. Eu cred ca si daca iti dai numele esti tot o anonima si asta e foarte grav in politica. Chestia asta cu lider adevarat la PSD e adevarata dar ceea ce nu stie multa lume e ca acolo e prea multa democratie. Chiar ar merita sa vedem cum va putea Angela sa-i supuna pe cativa barbati din PSD pe care ii cunosc. Cei din PDL au fost condusi tot de femei, de doamna Barbita cred care e totusi mai barbatoasa ca multe ***ri cu palarie din PDL.
#8 tbc05.04.2012,  07:26:01
frica mea cea mare este alta:cu aprobare de la bucuresti,pedeleii se imprastie ca soarecii pe la toate partidele,pentru ca la toamna,dupa alegerile parlamentare sa se adune din nou sub stindardul glorios al lui base,boc,blaga,videanu si ceilalti "grei".n-am zis de udrea,pentru ca nu stiu daca e "grea".n-ar fi de mirare sa se intample asa,unpr este cel mai clar exemplu:nici nu exista la alegeri,iar acum are reprezentare parlamentara,desi toti parlamentarii lor sunt DEZERTORI de la alte partide
#9 tbc05.04.2012,  07:28:55
@johann-ai dreptate,dar vasla ar trebui sa fie dintr-un lemn "de teava"!
#10 gioca di mano05.04.2012,  07:51:57
bravos natiuneee...halal sa iti fie...si noi dormim domnle
#11 jiji05.04.2012,  08:04:51
lasitate si lipsa de demnitate.
#12 web05.04.2012,  09:54:38
sobolani portocalii i-si fac loc pe unde pot ca sa castige alegerile si la toamna se aduna iar si uite asa nu vom scapa de ciuma portocalie.vrem oameni noi la vremuri grele
#13 Maria05.04.2012,  10:39:06
Ba taranoiule, momarlanule , Coco ,cum iti permiti tu un jeg sa o jignesti pe doamna viceprimar Angela Stoica o doamna onorabila ,curva e mata coco.
#14 gheorghe05.04.2012,  10:48:51
daca ajunge iar PARASUTA de Stoica la putere atunci chiar suntem un oras de TAMPITI vorba cuiva
#15 un indignat05.04.2012,  10:52:30
la locale vreau sa am ocazia sa votez PNL pentru prima data.PSD-ul ne-a tradat increderea.
#16 Johann05.04.2012,  12:01:45
@ "Maria" & "alinutza" :Bravos "pitipoancelor" !Aveti stil.Ati prestat cumva la "Keops" ?Hai "Maria",hai "Alinutza" lingeti-i vicelei...,virtos si cu folos !Un dram de igiena intima nu-i strica.
#17 Fata Morgana05.04.2012,  12:22:48
LEHAMITE… ce caractere au acesti indivizi…??? unde scuipi, mai lingi???nu mai stiu ce sa faca sa nu piarda CIOLANUL… iar cei de la PSD fac o mare greseala daca accepta asemenea specimene… din portocalii, devin rosii... sa fie tacamul complet,pe cand si familia RIDZI ??? cetatenii nu au decat sa-i taxeze la vot…in cazul asta, CURAT, MURDAR…
#18 mario05.04.2012,  12:37:15
Nu stiu de cine imi este dor mai tare,de Caragiale sa de Vlad Tepes ? Cred totusi ca amandoi ar avea de lucru.Tradare....dar sa stim si noi,spune candva I.L.Caragiale si avea atata dreptate ....Se pare ca la noi tradarea este sport national.Ne omoram presedintii,ridicam statui pe care dupa 35-40 de ani le daramam sau incepem proiecte pe care le abandonam in functie de coloratura politica.Guvernele se succed si continuam sa ne zbatem in intuneric si mizerie.Acum 40 de ani daca nu ma insel Romania incepea lucrarile unui proiect mamut canalul Dunare-Marea Neagra,si mai apoi Bucuresti-Marea Neagra. Primul s-a terminat. la al doilea ...s-au oprit lucrarile imediat dupa Marea Aglomeratie Din Decembrie pe care unii o numesc Revolutie.Am distrus pe langa statui,tot ce reprezenta amintirea fostei guvernari.am inceput cu C.A.P-uri,I.A.S.-uri si asa mai departe.Am distrus sistemele de irigatii din Campia Baraganului si am vandut pe nimic toata industria stainilor.Acum primim recomandari (de la organizatiile europene si mondiale care ne dau bani),care ne spun ca agricultura pe suprafete extinse este singura solutie pentru o buna productie.In acelasi timp Banca Mondiala se arata a fi entusiasmata de proiectul canalului Bucuresti -Marea Neagra si vor sa il finanteze.!! Cunoscand toate aceste aspecte,pe cine mai mira ca un primar P.D.L. migreaza la U.S.L..... Propunerea mea este: pentru nu a mai avea atat de lucru peste 40 de ani cand trebuie sa daramam alte statui,propun sa facem busturi,iar ca masura de criza se pot face altfel ,nu din piatra.Asteptam sa moara cel caruia vrem sa-i facem monumentul,il ingropam pana la brau si-l dam cu var..
#19 Maria05.04.2012,  14:27:34
Bai Johann ce tot ai tu cu doamna viveprimar Angela Stoica o femeie desteapta care a facut numai bine pentru cetatenii din Vulcan,sau esti si tu pe lista de consilieri PSD care sunt speriati ca isi pierd locurile,si vezi ca maicata presteaza pe centura in cabinele soferilor,si presteaza gratis.
#20 baba05.04.2012,  15:07:53
@Maria - Fii atenta! Nu-ti mai lua nume de imprumut si nu te mai lua de alti postatori. Vezi-ti de familia ta si sa nu te f__a grija de mamele altora. Tu stii mai bine cum e cu cabinele soferilor, nu-i asa, Simona?
#21 Johann05.04.2012,  15:11:51
Fa,"Mario",nu am ninic personal cu "doamna vive(!?)primar" si nici nu imi doresc,fiindca sint in deplinatatea facultatilor mintale.Dar ce treaba ai tu cu maica-mea,batu-te-ar Dumnezeu de tuta.Nu-ti dau explicatii tie ,cine e,pentru ca n-am cui.Ma multumesc sa spun ca a fost si este o femeie onesta si muncitoare toata viata.De aceea iti recomand calduros sa te ocupi de ma-ta,care biata de ea,din cine stie ce blestem in loc de un copil,a nascut un nimic decerebrat.Ca sa nu mori in confuzii iti "traduc" ce e aceea DECEREBRARE: "DECEREBRÁRE (după fr. décérébration; {s} des- + lat. cerebrum „creier”) s. f. 1. Îndepărtare a emisferelor cerebrale, practicată experimental pe animale, în cadrul studiilor asupra funcțiunilor diferitelor părți ale creierului. 2. (MED.) Stare (de obicei ireversibilă) caracterizată prin rigiditate musculară spontană sau declanșată de stimuli dureroși, prezentă la bolnavii în comă".
#22 Maria 05.04.2012,  15:49:35
Bai Johann esti speriat ca doamna Angela va face curatenie in PSD Vulcan,si toti neaveniti ,toti profitori ,vor zbura din partid, esti pe faras bai baiatulule tu cu toti acolitii lui Coltescu, te dai destept dar cred ca esti facut la norma ,probabil la Spiru Haret,si mai lasa comentarile si mergi la munca ,Ile si Angela vor castiga din nou alegerile ,sunt o echipa campioana care au demonstrat ca stiu sa faca politica ,nu ca tine care esti un chibit amarat speriat ca nu mai ajunge consilier local.
#23 SILVIAN05.04.2012,  16:06:26
Va certati degeaba PSD VULCAN ,a fost vandut de Laurentiu Nistor la Deva ,in beneficiul lui Mircea Molot,membrii din Vulcan sunt niste simpli pioni in mainile celor doi ,ce democratie de partid ,se procedeaza de Nistor si Molot in cel mai pur stil stalinist,dar ce te poti astepta de la un fost tractorist Nistor si un turnator la securitate Molot.
#24 Anonim05.04.2012,  16:29:30
Din toata bulibaseala asta, mi-ar place sa castige Schipopu nu ca mi-ar placea PRM votez omu
#25 cetateanul05.04.2012,  16:30:00
Eticheta Angelei Stoica este clara : Curva imputita ! Dovezi sunt cat carul, sunt multi cei din Vulcan care i-au tras-o sub coada, iar faptul ca pute se stie ca multi stau la distanta cand vorbesc cu ea ori ca pute a balega ori ca-i pute gura, adevarul e ca aceasta femeie pute din toate punctele de vedere ! Locul ei e la puscarie iar averea dobandita ilicit confiscata ! Cum va explicati ca un bugetar cu salariul injumatatit in timp de criza si-a mai cumparat 2 masini, un apartament in Petrosani, si-a marit casa care inainte era o cocioaba etc. Pacat de barbatul ei care e un om muncitor, dar cam pampalau care sta si doarme pe afara in timp de tablagiul sugila trage in casa la nevastasa ! Cat despre acest tablagiu sugila veti vedea cand vor aparea dovezile cu fierul vechi. Atunci veti vedea lupul paznic la oi.
#26 alinutza05.04.2012,  16:30:19
Am citit mesajele "barbatilor" care se tem de eficienta femeii in politica. Toti misoginii si retardatii arunca invective la adresa d-nei Angela din lasitate si din cauza faptului ca sunt complexati. Au avut mame puternice si ei nu s-au putut ridica la nivelul asteptarilor mamicilor lor asta in timp ce surorile lor au confirmat,accentuand umilinta lor. Daca mai au si ghinionul de a se ascunde in prohabul lui coltescu nu mai trebuie explicat nimic. ANGELA STOICA TREBUIE IMPLORATA de politicienii vulcaneni sa le faca onoarea de a accepta SA CONDUCA PSD-UL si USL-ul din Vulcan si nu numai. Pentru prima data dupa zeci de ani acest TANDEM ANGELA STOICA-ILE GHEORGHE AU REUSIT sa schimbe ceva din imaginea acestei localitati. TANDEMUL ANGELA STOICA-ILE GHEORGHE TREBUIE SA CONDUCA VULCANUL SI IN URMATORII PATRU ANI CHIAR DACA ACEST LUCRU INSEAMNA INTRAREA LOR IN PSD!
#27 mos pansea05.04.2012,  17:05:20
Asa cum au castigat si in 2008? 9 din 19?
#28 Seful05.04.2012,  17:50:01
Sunteti niste frustrati!.....comentariile voastre nici nu conteaza ptr cei care ne conduc!
#29 relistul 05.04.2012,  17:58:46
trec toti la psd si dupa alegeri se muta inapoi
#30 bibicu05.04.2012,  18:05:03
@alinutza - Implor-o tu, fato, sa te lase s-o pupi in dos de cel putin sapte ori pe zi! Cat despre prohabul lui Coltescu, mai bine ai intreba-o de cel al primarului ...
#31 relistu05.04.2012,  18:09:01
alinuza e 18:07 visezi????? cand esti pe bulevard sa spui vor multi sa te calce
#32 Johann05.04.2012,  19:38:30
Refuz dialogul cu un om (ma refer la specie,nu la caracter) care nu respecta nici cuvintul "mama".Mi-nchipui fa "Mario" ca maica-ta ar cadea in depresie daca ti-ar citi prostiile.Nu i-ar ramine decit sa se inchine rugindu-se :"Doamne ,iarta-ma ca decit sa-i fi taiat moasa buricul (cordonul ombilical),mai bine ii taiam eu capu' de stiam ce iese !".Cit despre SF-urile tale despre mine cu functia de consilier,Spiru Haret si alte presupuneri delirante nu fac decit sa te recomande ca pacient sigur la Spitalul 9.Sau te crezi Mama Omida ? Ii cunosc pe cei doi de cind s-au angajat la Mina Vulcan si stiu foarte bine ce le "poate capu'",de aceea ii si contest.Si cu asta punct.Iti doresc insanatosire grabnica !
#33 Johann05.04.2012,  19:53:05
Sa incheiem "cenaclul" cu obsrvatiile lui C. Nistorescu intr-un articol de azi ("Migratia sobolanilor") publicat la rubrica "Ce vreau sa spun" din "Cotidianul",referitor la ce se intimpla in politica la zi (si la Vulcan) :"Primarul de Vulcan, şi el o poamă politică destul de cunoscută, a spus adio PDL-ului. L-a folosit la diverse nevoi şi l-a aruncat la budă." sau incheierea :<”Toate-s vechi şi nouă toate”! Şobolanii de pe vaporul în derivă amuşină şi se mută pe puntea presupuşilor învingători!> Fac precizarea ca Nistorescu nu si-a facut studiile la Spiru Haret si nu e nici consilier pe undeva,darmite la Vulcan.Si nici nu vrea.
#34 pentru#28 ali-NUTA05.04.2012,  20:25:41
Esti NUTICA,care face farmece cu femeia barbat si gurgui ala cu sapca ? te-a impresionat tare ,asa-i ? Asa sa-ti ajute dumnezeu pe tine si tot neamul tau....iubito. Eficienta femeii in politica,auzi !?!Ce standard ai aliNUTICO
#35 Maria05.04.2012,  20:32:15
Nistorescu a omarat un om pe trecerea de pietoni,un criminal.
#36 Johann05.04.2012,  23:15:17
De final: "Avem curve ,pesti si hoti Si cica sunt alesi,toti ! Nu dupa codul penal, Ci-n scrutin electoral !" -Marius-Adrian Porojnicu
#37 tbc06.04.2012,  07:42:02
@maria-intamplator il stiu pe johann de pe vremea cand tu,maria,ca sa zic asa ,erai in stadiu de proiect si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca are mai multa vacanta decat ai tu scoala si ca imprecatiile tale la adresa lui sunt lipsite de sens,asa ca mai bine ti-ai vedea de neuronul tau siguratic si ai lasa pe seama altora ganditul,ca tie ar putea sa-ti faca bubita la creieras!
#38 Johann06.04.2012,  15:00:42
A inceput campania electorala.Ile's speech to the people :
#39 Johann06.04.2012,  15:32:21
A inceput campania electorala.Ile's speech to the people : ***Toata lumea culcat !!!SI acesta este un jaf !Nu uitati ca aveti in fata eroul Vulcanului ,care impreuna cu "foaia mea de cort" sintem cadre de nadejde ale ostirii conduse de generalul Izmana.Comandant care in semn de aleasa pretuire,ne-a inzorzonat cu cite o tinuta cazona si gradele aferente,pe mine si viceaua mea,in memoria celor cazuti la datorie,pentru ca noi cei din Comandoul Mortii din Dealu Babii,sa va "furam bine".De aceea fac un apel sincer la dvs.,vulcanenii,daca sinteti prosti,sa ne mai votati o data.DAR NUMAI IMPREUNA.Daca nu sinteti,nu va pierdeti speranta !Eu,locotenentul de rachete si parasuta,Ile Gheorghe si sub...a mea,va vom pomeni in rugaciunile noastre la bisericile lui Coltescu(atit cea ortodoxa,cit si cea pesedista),sa va faceti.Bineeeee.Asa sa ne-ajute Necuratul !!!***
#40 gogu tractoristul06.04.2012,  18:56:37
VOTATI ILE SI ANGELA...PSD NU ARE VOLORI..CAUTA LA ALTE PARTIDE OAMENI VALOROSI.
#41 gheorghe06.04.2012,  19:37:32
Maria cat de aproape esti de Angela Stoica sau esti "anonima"ca Udrea stii tu cand ca prea pui suflet.
#42 ionutz_vulcaneanul07.04.2012,  11:37:59
Va certati degeaba caci minunatul de ile si ,,fetitza'' lui angela tot la puscarie vor ajunge.Au vrut sa fac din vulcan un oras turstic dar mai tare si-au batut joc de el,au facut niste proiecte numai sa mulga bani pt buzunarul lor(a se vedea cui a apartinut terenul de unde s-a facut plecarea telegondolei) iar cat tine de bulevardul orasului mai tare si-au batut joc de oras transformandu-l dintr-un oras la munte intr-un oras demn de star trek....La puscarie...Ileee...la puscarieee.....la puscarieeeeeeee....angelaaaa....la puscarieeeee!!!!!
#43 Anonimul11.04.2012,  08:40:41
Mai Alinuta de ce nu vrei sa iesi tu din anonimat ca nu cred ca cineva te va linsa ca esti fan Angela doar mai sunt fani declarati si nu ia omorat nimeni, eu daca ies din anonimat s-ar putea sa-mi pierd locul de munca de la Pregoterm, de la scoalile din Vulcan, de la mina Vulcan, mina Paroseni, uzina Electrica, Apa Serv, unde idolul tau a pus pe criterii profesionale directori si manageri ca doar se pricepe are calificari si experienta in toate domeniile. Idioato!
#44 gabi28.05.2012,  21:49:43
sus ile jos consilierii *** la enache pampalaul
#45 gabi 28.05.2012,  21:54:53
ce cauta enache asta in partid cu bfata aia steie dracu langa nevastasa aia umflata si langa pampalaul de fiisu


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter