10.04.2012,  22:13:15 | 17 comentarii | 1474 vizualizari
Pare-se că i-a fost scris pe frunte: / Lui Constantin Cocoşi-Vârtopeanu i-a fost dat să poarte din nou crucea PDL Vulcan
de Gheorghe OLTEANU

De câteva zile, PDL Vulcan are doar un membru recunoscut de către conducerea judeţeană a partidului. Acesta este Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, preşedinte interimar al acestei organizaţii. Şi, cum îi place deja să se mândrească, candidat la funcţia de primar al alianţei Uniunea Social Populară.

Sâmbătă, la orele amiezii, 
Biroul Permanent al PDL Hunedoara a hotărât desfiinţarea organizaţiei PDL Vulcan şi numirea, în funcţia de preşedinte interimar, a lui Constantin Cocoşi-Vârtopeanu. Bănuiesc că vă daţi seama care a fost motivul acestei hotărâri. Degeaba au încercat cei care, împreună cu Angela Stoica, de acum fostul preşedinte al organizaţiei, să apară în faţa şefilor ca pedelişti de nădejde. Desemnarea lui Gheorghe Ile drept candidat USL la funcţia de primar şi, cum se aude acum, inevitabila instalare a Angelei Stoica la preşedinţia PSD Vulcan i-au făcut să taie în carne vie pedelistă pe mai marii partidului de la putere. 
 
Degeaba 
a încercat unul ca Aurelian Enache, ajutat de Pompiliu Barbu şi Daniel Duna, să obţină funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei pedeliste vulcănene. Dacă era el cel uns interimar, "Cafeluţă” nu ar fi fost altceva decât - v-aţi prins, desigur – braţul prelungit cu care, din PSD, Angela Stoica ar fi avut şi controlul asupra fostei sale organizaţii. Aşadar, acum, privind de sus, de la judeţ, toţi ceilalţi membri, cu excepţia lui Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, şi-au pierdut calitatea de membru PDL. 
 
Membrii PDL Vulcan 
au auzit vestea aceasta cu desfiinţarea organizaţiei chiar de la Constantin Cocoşi-Vârtopeanu, în şedinţa extraordinară convocată duminică. Ocazie cu care foarte mulţi i-au sărit la plisc, acuzându-l că, fără acordul celor din organizaţie, s-a dus şi a dat din pinteni la conducerea judeţeană a partidului. La fel de bine, i-au reproşat colegii de partid, bun ca interimar ar fi fost Aurelian Enache sau Eugenia Bărbiţă, şi ea cu mare vechime în PD. Căreia, mai în glumă, mai în serios, Cocoşi i-ar fi propus funcţia de preşedinte la organizaţia de tineret. S-a mers până acolo, încât au votat pe loc pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, iar voturile numărate pentru Aurelian Enache au fost mai multe decât pentru Constantin Cocoşi-Vârtopeanu.
 
Ce va face Cocoşi, de acum
încolo, singur, în cuibarul pedelist în care - îmi amintesc că am prevestit asta - după plecarea găinii, a ajuns din nou să cânte? Va face ordine şi va face ca, în Vulcan, partidul să reînvie, m-a asigurat chiar el. Să redevină ceea ce a fost până când i-au fost impuşi conservatorii Gheorghe Ile şi Angela Stoica, împreună cu suita lor. Tocmai de aceea a fost blagoslovit cu conducerea interimară. Ca să organizeze un nou birou care, la rându-i, să analizeze toate adeziunile pe care PDL Vulcan le va primi. 
 
Sunt din aceia care vor să i se alăture? bănuiesc că este 
întrebarea care v-a trecut acum prin gând şi pe care i-am pus-o lui Constantin Cocoşi- Vârtopeanu. "Sunt, mă asigură preşedintele interimar. Sunt, în primul rând, foştii pedişti care au plecat din partid imediat după venirea lui Ile şi a Angelei. Mai sunt şi alţii care vor să-mi fie alături, oameni cu experienţă, şi destui tineri de la care am semnale în acest sens. Cu ei sunt sigur că voi reînvia partidul". Pe de altă parte, în - să-i zic - organizaţia PDL Cocoşi nu vor fi primiţi foştii membri care au ajuns pedişti convertiţi din conservatori.
 
Semnalele
de ultimă oră ajunse la mine dau de înţeles că marea parte a membrilor PDL Vulcan nici nu vor să audă de decizia de desfiinţare a organizaţiei lor. Mai mult, ei au făcut o contestaţie pe care au dus-o la Deva, în speranţa că ea va fi analizată şi soluţionată în două-trei zile, înainte de Paşte. În privinţa lui Gheorghe Ile şi a Angelei Stoica situaţia este un pic mai complicată. Amândoi deţin funcţii de conducere în PDL, aşa că propunerea de a fi excluşi din partid va fi luată de către biroul lărgit al Consiliului de Coordonare a PDL. 
 
Stau încă liniştiţi
şi pedeliştii care, în prezent, deţin funcţia de consilier local. Asta, până când, la primărie, va sosi hotărârea de excludere a lor din partid. Hotărâre pe care primarul o va pune la ordinea de zi a primei şedinţe ordinare, pentru a se lua act de ea. Doar în acel moment, aceştia sunt suspendaţi din funcţia pe care au în Consiliul Local al municipiului Vulcan. Acestea ar fi noutăţile de moment şi, din repeziciunea cu care se succed, la Vulcan, evenimentele politice de acest gen, n-ar fi de mirare ca, imediat după Paşti, să auzim de altele şi mai şi...

Comentarii articol (17 )

#1 Santinela10.04.2012,  23:19:31
Idiotul asta-Doamne, iarta-ma!-face jocul altui ipochimen,stiti Dvs cine!,care i-a promis ca daca vine pesedeul la putere, el, ipochimenu', il va mentine in functia de sef de sector la mina Paroseni! Uite-asa,"prezidentul" Cocosh,-du-te,bai,la un curs de alfabetizare!-face joc de glezne cu agariciul cu sobolanul sub nas,pentru 30 de arginti.Bai,Cocoase,pariez ca tu nici nu stii in ce partid esti acum! Cretinelule...:)
#2 gicu11.04.2012,  08:04:19
Bai nea ziaristule tu ce melodii vei canta acum ca Ile este PSD-ist? sunt tare curios. Iar despre cocosul asta castrat sa nu ne mai povestesti, cand era cu tradatorii de Ile si Angela in partid atata le mai lustruia partea dorsala iar acum i-au revenit ouale la loc, ma lasi, um mascarici.
#3 wesley11.04.2012,  08:41:10
ultimul membru,da ce membru.cu fata asta faci pastele bai invartopeanu kakas ?
#4 Ziaristul11.04.2012,  08:55:26
Bai, nea Gicule, eu nu ti-am povestit nimic, doar ti-am relatat care este situatia in PD-L Vulcan. In privinta melodiilor la care te referi, sa stii ca inca nu mi-am stabilit repertoriul.
#5 BENONE SANDULESCU11.04.2012,  09:44:46
NU VA LUATI DE ZIARISTI CA SI EI TREBUIE SA TRAIASCA .MACAR GH.OLTEAN A AVUT SANGE IN CENTURA SA DEA IN EI , IN TOTI , IN COMPARATIE CU ALTII CARE AU LUAT DE LA BAIETII BUNI O CARUTA DE BANI SI AU PUPAT CURURI SERIOASE .CE-I AIA DEMNITATE PT EI ? . PROBABIL SE TRADUCE IN BANI .GH.OLTEAN, ASA CUM A SCRIS , MAI BATRANESTE , MAI PE INTELESUL TUTUROR , DAR A SCRIS CU CURAJ . EU IL FELICIT .
#6 BENONE SINULESCU11.04.2012,  09:55:50
OARE CATAVENCII ,PERSONAJELE DIN ACESTA COMEDIE,CU ALAI DE PRO SI CONTRA...VEDETI PENIBILUL DIN VOI?...CATA MIZERIE SI CAT JEG...NU VA PUTE DELOC? A NASURI SENSIBILE AVETI DE STRAMBAT DIN EL CA SA VA IMFLATI CINE SUNTETI VOI...SAU ASTA E PARFUMUL VOSTRU PREFERAT:'IZ-UL???
#7 batranu11.04.2012,  11:31:41
Domnu ziarist sa traiesti mult si bine si sa ne mai luminezi. Va rog, pe toti care stiti, chiar e adevarat ca Ile e PSD-ist, e inscris , are carnet de PSD-ist ?
#8 Ziaristul11.04.2012,  12:21:41
Batranule,inca nu e inscris in PSD, dar urmeaza ca, dupa Pasti, sa fii surprins cand vei auzi manevre despre politice la care nici nu te-ai gandit. Deocamdata, este prematur sa ma apuc sa le despic in patru.Raspunsul pentru astazi:Ile nu e inca PSD-ist cu carnet. E candidatul USL la functia de primar.
#9 Ion Pilugă11.04.2012,  13:38:37
La Vulcan câştigă tot PDLul prin Ile, Angele şi consilierii lor. Că doar n-o să câştige fraierii lui Colţescu. Colţescule, vai de colţii tăi! Te-a pus Ile cu botul pe labe. Dacă prinzi locul 7 (neeligibil) pe lista de consilieri, să-i pupi mâna, sau ce organ vrei tu, Fecioarei din Vulcan, Angela Stoica.
#10 tampela11.04.2012,  14:31:50
aloo !!! reteaua de telefonie mobila!!! si cnh-u nu v-ati uitat la ce ora a dat koko interviul lui nea ghituca?? nu va sesizati umpic ca este mijlocul zilei si el imi permite sa cheme ziaristi la el la birou si sa de-a interviuri?? de aia a intrat em paroseni pe inchidere va mai mirati ca de ce vrea cocos sa candideze!!! acuma depinde cine il voteazaa depinde cate oua aree!!!
#11 bebe11.04.2012,  14:38:06
nu baga de seama ille nu ai fost om nici o data de ce ai fi acum daca trebuie mergi si la gabori sa candidezi ce gansacu ala vrea primar tu ai experienta de lingau mergi anainte daca trebuie
#12 Fraieru11.04.2012,  14:42:04
Piluga frate, eu is unul din fraierii lu Coltescu. Ai dreptate va castiga cel mai bun. Da nu stiu de ce ai mai scris asta in comentariu. Asta este ce sa facem nu putem fi toti pe pozitii eligibile. Pe ce loc esti Piluga ?
#13 Johann11.04.2012,  18:57:05
Asadar,acestea-s "noutatile" : !.cocos n-are oua,e clapon si conform obiceiului in Moldova,va fi indopat pentru ingrasare si sacrificare (de Ziua Copilului). 2."oua" va avea tot "gaina" ca si pina acum.E drept mortal de toxice. 3.de Sfintele Pasti,Ile va "vopsi" o urna de ...carnete rosii la "vopsitoria PSD",folosind metoda traditionala cu foi de ceapa rosie de la Coltescu.Viata-i trepidanta,viata-i amuzanta.Pentru prima data,asistam la Sarbatoarea Invierii Domnului,cu spectacole de circ si clown-ii aferenti.Astept propuneri de la cetateni,privind modul in care vor merge la ei cu "udatul" (stropitul).Cite putin,simbolic,sa le-ajunga basica pentru toti traseistii.
#14 Strategul11.04.2012,  21:35:47
Domnilor acuma daca Coltescu e destept, merge vorbeste cu Dragnea si ii pluseaza mai mult iar Angela si Ile vor ramane pe afara fara nici un sprijin. Daca este adevarat si au fost exclusi atunci nu mai au nici un drept la functiile pe care le detin in Primaria Vulcan. Adeziunile lor inca nu sunt semnate asa ca acuma pot fi refuzati foarte usor de catre PSD-isti. Cartile trebuie facute acuma cand mancarea este calda iar daca Coltescu chiar vrea ceva acuma este sansa lui sa sara in fata si astfel ii termina si pe Ile si pe Angela iar el va aparea ca un erou in PSD.
#15 Strategul11.04.2012,  21:54:54
Daca PSD si PNL stiu sa joace sa o arate. Acuma este momentul sa-i scoateti de tot din viata politica pe PDL-isti. Jocul e dur dar trebuie sa jucati ori voi ori ei. Aveti o sansa acuma asa ca vreau sa vad ce face Alina Cirstoiu si Coltescu acuma cand au si ei sansa sa muste din PDL-isti cum au muscat pana acuma PDL-istii din ei. Daca sunt destepti reusesc dar daca nu, atunci isi merita soarta si nu vreau sa-i mai aud cum se plang pe la TV de Stoica si Ile.
#16 aronel11.04.2012,  22:39:56
kokosi acum poti sa demonstrezi ce oua ai
#17 Anonimul11.04.2012,  22:48:33
De ce te ataci d-le Olteanu Ghe.? nu cu mult timp in urma l-ai facut criminal al limbii romane si in multe alte feluri iar acum ii faci poze si ni-l vinzi cu un alt ambalaj de parca nu e tot dobitocul de acum cateva saptamani, nu s-a schimbat nimic doar ca Ile si Angela au lasat locul liber iar el oportunist de profesie incearca sa para ceea ce nu este.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter