22.05.2012,  23:39:15 | 0 comentarii | 971 vizualizari
ISU / Verifică secţiile de votare
Booking.com
de Mihaela PETROŞAN

În vederea bunei desfăşurări a votului din 10 iunie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului a demarat, săptămâna trecută, acţiunea de verificare a spaţiilor unde vor fi amenajate cele 526 de secţii de votare.

Acţiunea ISU are ca scop preîntâmpinarea, reducerea sau eliminarea riscurilor de producere a situaţiilor de urgenţă şi a consecinţelor acestora, protecţia populaţiei, mediului, bunurilor şi valorilor. Inspectorii de prevenire verifică dacă sunt respectate: condiţiile de securitate la incendiu şi/ sau protecţie civilă, dotarea cu mijloace de primă intervenţie pentru stingerea incendiilor (stingătoare, accesorii la panourile de incendiu) şi starea acestora, starea căilor de acces şi evacu­are (interioare şi exterioare), precum şi existenţa rezervoarelor de apă pentru incendiu. Totodată, se verifică şi modul de întreţinere şi exploatare a instalaţiilor electrice, gaze, încălzire, climatizare etc. Până ieri au fost veri­ficate 71 de secţii de votare, pe timpul acţiunilor desfăşurate inspectorii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au identificat mai multe deficienţe, care au fost înlăturate pe timpul controalelor. Cele mai frecvente nereguli se referă la exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni sau improvizaţii, dotarea incompletă a panourilor de incendiu cu accesoriile p.s.i. specifice (găleţi, lopeţi, târnăcoape, căngi), neîntocmirea şi neafi­şarea planului de evacuare în caz de incendiu, nemarcarea căilor de evacuare cu indicatoare de orientare astfel încât traseul acestora să poată fi recunoscut cu uşurinţă de către utilizatori şi lipsa stingătoarelor. Totodată, lucrătorii inspecţiei de prevenire, din cadrul ISU Hunedoara, vor verifica respectarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor atât la locul de depozi­tare a buletinelor de vot cât şi la circumscripţiile electorale de unde buletinele vor fi distribuite către secţiile de votare.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter