06.06.2012,  22:03:06 | 20 comentarii | 1631 vizualizari
Haralambie Vochiţoiu, candidatul PP-DD la şefia Consiliului Judeţean: / „În 4 ani voi face din Hunedoara un judeţ de care să fim cu toţii mândri”
de Promovare

La final de campanie electorală, o evaluare a programelor propuse de candidaţii la alegerile locale ne arată că foarte puţini dintre cei ce doresc să fie aleşi au venit în faţa oamenilor cu soluţii realiste de îmbunătăţire a vieţii hunedorenilor.

Este şi cazul candidaţilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Spre exemplu, Moloţ a trâmbiţat în campania electorală că va ieftini apa în Valea Jiului după ce tot el a scumpit-o, stabilind cel mai mare tarif al apei potabile din România! 
Un alt candidat care emite pretenţii la şefia Consiliului Judeţean este Mircia Muntean, susţinut de PDL şi UNPR, după ce a dezertat din PNL. Acesta pare rupt de realităţile judeţului, după 16 ani petrecuţi în fruntea Devei, acolo unde a inaugurat de vreo trei ori aceeaşi telegondolă care urcă pe Cetate. În rest, promisiunile edilului devean privind judeţul Hunedoara sunt nerealiste. Mircia Muntean mai este cunoscut şi pentru faptul că a îndatorat Deva cu sute de milioane de euro pe următorii ani, din cauza împrumuturilor pe care le-a contractat.
În mod evident, pentru orice hunedorean cu capul pe umeri, proiectele celor doi MM frizează ridicolul.
Singurul candidat cu proiecte credibile la conducerea CJ Hunedoara este reprezentantul Partidului Poporului, Haralambie Vochiţoiu, cel care a înţeles că hunedorenii nu mai pot fi păcăliţi cu promisiuni politice. Viziunea privind  dezvoltarea judeţului Hunedoara propusă de Vochiţoiu ţine cont de realităţile fiecărei zone în parte.
„Judeţul Hunedoara este foarte eterogen - aşteptările oamenilor din mediul urban sunt diferite faţă de cele ale locuitorilor din Valea Jiului, spre exemplu. Iar nevoile oamenilor din mediul rural nu sunt aceleaşi cu cele ale locuitorilor din oraşele mici şi medii. Sigur, punctul comun al tuturor este acela că îşi doresc o viaţă mai bună”, a subliniat liderul PP-DD.   
Programul PP-DD şi al candidatului Haralambie Vochiţoiu pentru hunedoreni este concentrat în jurul a trei idei centrale: 
1. PP-DD este singurul partid care apără interesele românilor; 2. Mărirea pensiilor şi a salariilor; 3. Crearea de locuri de muncă.
În afara celor trei proiecte asumate de PP-DD şi la nivel naţional, la nivelul judeţului Hunedoara, candidatul Partidului Poporului la şefia CJ susţine o serie de proiecte menite să schimbe în bine viaţa oamenilor:  
Pentru zona urbană, Haralambie Vochiţoiu propune: Izolarea termică a blocurilor care va fi gratuită pentru locatari şi care va asigura scăderea facturilor la gaze şi la întreţinere cu minim 40%; 
Modernizarea infrastructurii urbane, prin introducerea utilităţilor (curent, apă, gaze, canalizare) în zonele unde acestea nu există; Asfaltarea drumurilor naţionale şi judeţene care fac legătura între localităţi; Modernizarea urbană prin atragerea de investiţii şi prin accesarea de bani europeni; Construcţia de locuinţe noi pentru tineri şi pentru familiile tinere  fiindcă fără a li se oferi condiţii civilizate de locuire şi facili­tăţi pentru achiziţionarea apartamentelor, tinerii nu vor rămâne în oraşe şi vor căuta oportunităţi în alte părţi.
Pentru Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu propune: Programul „Huila Poporului” care va asigura revalorizarea şi salvarea mineritului; Va fi pusă în aplicare, împreună cu CNH, o strategie de dezvoltare durabilă a industriei miniere prin: retehnologizarea minelor actuale, redes­chiderea minelor care pot furniza în continuare resurse energetice, libera­lizarea preţului cărbunelui, noi angajări în minerit după 20 de ani de disponibilizări, valorificarea mineritului ca industrie indispen­-sabilă în strategia energetică naţională, creşterea salariilor minerilor, acordarea de facilităţi pentru mineri şi dotarea minerilor cu echipamente noi şi moderne; Valorificarea potenţialului turistic al Văii Jiului, prin promovarea obiectivelor turistice unice din Munţii Retezat şi Parâng - trasee montane, domenii schiabile, lacuri şi râuri; Punerea în aplicare a unui proiect prin care turismul va deveni a doua ramură economică la nivelul Văii Jiului, după minerit.
Pentru zona rurală, Haralambie Vochiţoiu propune: Asfaltarea dumurilor care fac legătura între localităţile hunedorene; Introducerea apei potabile, a canalizării şi a gazului în zonele rurale unde aceste nu au ajuns încă; Transformarea agriculturii în piatra de temelie a dezvoltării economice. Acum 30 de ani, agricultura României asigura necesarul de cereale, fructe şi legume pentru jumătate din statele Europei. În 2012, agricultura din România nu mai produce nici cât să acopere necesarul de consum al ţării noastre; PP-DD consideră că este o ruşine ca o ţară cu potenţialul României să importe aproape toate produsele alimentare. Ţări care altădată erau pieţe de desfacere pentru România au devenit principale exportatoare ale produslor lor către ţara noastră; Agricultura românească a fost pusă intenţionat la pământ, dar PP-DD o va transforma în motorul economic al ţării noastre; Toate lucrările agricole vor fi subvenţiona­te de stat, produsele agricole vor avea pieţe de desfacere asigurate în care vor vinde doar ţăranii, iar speculanţii şi intermediarii vor fi eliminaţi; PP-DD va suspenda imediat măsurile aberante precum aceea adoptată recent care prevede amendarea proprietarilor care nu îşi lucrează terenurile agricole.
Prin viziunea de dezvoltare la nivelul judeţului Hunedoara, Haralambie Vochiţiu a declarat că îşi propune să aducă judeţul nostru din nou în frunte. „La începutul anilor ’90, judeţul Hunedoara se afla pe primul loc la salarii, depăşind inclusiv Bucureştiul. Îmi propun ca, în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara, să îmbunătăţim viaţa oamenilor, prin locuri de muncă decente şi prin salarii bune, iar în patru ani vom fi din nou un judeţ prosper de care hunedorenii să fie mândri”, a încheiat Haralambie Vochiţoiu.

Comentarii articol (20 )

#1 andreius06.06.2012,  22:30:13
in 4 ani furi cati alti in 20. jegule,hotule.
#2 www06.06.2012,  22:34:53
chiar va e frica de harty, altfel nu-l atacati ca disperatii....
#3 Valea jiului06.06.2012,  22:45:03
Eu votez Vochitoiu numa sa-mi scada factura la apa!Aaa si mai e un motiv:e singurul din Vale!
#4 Nicu07.06.2012,  05:36:46
Este o mare opurtunitate votarea la judet a unui om din Valea Jiului.Chiar nu pot intelege cum cineva din Valea Jiului ar vota cu Molot sau Muntean. Cat de aroganti pot fi astia din Deva fata de noi.
#5 Mihai07.06.2012,  07:12:52
Haideti fratilor sa trimitem un om din Vale la Sefia Consiliului Judetean. Cred ca este o mare oportunitatea ca Valea Jiului sa aiba si Consiliul si Prefectura. Poate asa vom reusi sa ne salvam. Votez Vochitoiu.
#6 gicu07.06.2012,  07:30:08
ASA ESTE MIHAI SA-L TRIMTEM DIN VALE SA SCAPE VALEA DE UN HOT, DAR CE FACEM CU RESTUL ,SIMOTA,PASARE SERAFICEANU SI ...............
#7 titi07.06.2012,  07:59:02
Trebuie sa fi oligofren ca sa promovezi un asemenea specimen !
#8 Mihai07.06.2012,  08:36:14
Lasati ura de-o parte si fiti rationali. Până la urmă ar trebui să ne fie mai aproape maieul decât cămaşa. Vochitoiu este de la noi si noi, cei din Vale, ar trebui să ne urmărim şi propriile interese. Votez pentru Valea Jiului. Voi vota Vochitoiu. Apropo Titi nu te mai uita in oglindă.
#9 gicu ptr mihai07.06.2012,  09:06:12
DL MIAHAI DACA AI FI UNUL DINTRE CEI TEPUITI DE DL HARI AI MAI FI ATAT DE IMBRACAT ,INCAT SA AI SI MAIEU SI CAMASA,EU SPUN CA NU. HARII PLATESTETII DATORILE CATRE CEI ACRE TE-AU IMPRUMUTAT SI TI-AU MUNCIT PE PLANATATIA TA CA TU SA TE PLIMBII CU ZECII DE MASINII.RUSINE CARACTER INFECT CE ESTI
#10 dinu07.06.2012,  09:41:08
Tocmai ura bolnaviciosa a celor care il injura pe H.Vochitoiu ar trebui sa dea de gandit celor care intra pe acest site si sa voteze asa cum le dicteaza mintea, in primul rand si apoi inima. Fixatia celor care-l fac cu oua si otet pe Hari nu se intemeiaza pe fapte reale ci doar pe resentimente care vin din haul (ne)sufletesc al celor care,fie nu au muncit cinstit si au dat cu "jula",fiind dati afara din serviciu pe motive intemeiate,fie dintr-o invidie oarba,injositoare pentru specia umana. Hunedoreni,votati PP-DD, votati Haralambie Vochitoiu!!!
#11 mihai07.06.2012,  11:05:57
votez USL !Molot!
#12 irina07.06.2012,  11:08:45
nu votati PP-DD! Nu realizati ce oamenii sunt in partidul ala?votati USL!
#13 cristi07.06.2012,  11:10:50
m-am saturat de reclama lui Haralambie si pe strada si in ziar.la final oricum castiga USL castiga pentru ca oamenii destepti stiu sa voteze!
#14 ZOOLOGIA07.06.2012,  12:11:30
A FUGIT HARI DIN GRADINA LUI RAMASCANU
#15 Mihai07.06.2012,  12:13:06
Uitaţi-vă la articolul despre senatorul Nicula din Gazeta de dimineata şi vedeţi ce înseamna să alegi oameni din alte zone decât Valea Jiului. Nimic din ce a promis nu s-a materializat aici, poate la Deva. Aduceti-vă aminte şi de senatorul Păunescu pe care îl vedeam doar la alegeri precum şi de alţii unii chiar europarlamentari ca Eba ş.a. Chiar si d-na Ridzi, fiind din Vale, a adus măcar o telegondolă aici cât a fost la putere. Avem şansa să trimitem la Consiliul Judeţean pe dl. Vochiţoiu şi la Prefectură pe dl. Vasilescu. Hai să nu ne batem joc iar de Valea jiului pentru încă 4 ani. Am încredere că cei doi vor face ceva şi pentru noi, oamenii simpli din Valea Jiului. Haideţi să le acordăm votul nostru fie că sunt USL sau PPDD dar să fie de aici de la noi.
#16 Alegator bun la suflet07.06.2012,  12:17:35
Eu am si votat deja. Hari eu te-am votata azi si duminica e randul lui Molot. Esti multumit?
#17 Bogdan07.06.2012,  14:28:04
Votati pe cine credeti ca merita sa ne conduca inca 4 ani !! Parerea mea ca lui molot ii ajunge !! Sa dam sansa si altui om sa ne conduca !! Eu votez cu Hari, Si nu ma intereseaza ce a facut in trecut ! ma intereseaza ce va face in viitor !! Daca si el va fi la fel ca ceilalti ramane de vazut dar pana la proba contrarie pentru mine este Omul cel mai bun pentru CJH !!! Molot si Muntean= Prieteni de o viata !:)))))
#18 Radu A.07.06.2012,  16:04:22
Sa dea Dumnezeu sa te tii de cuvant, Vochitoiule. E ultima oara cand ma duc la alegeri. Te votez, dar sa nu uiti ce-ai promis!
#19 Riky07.06.2012,  17:16:27
Hotul...striga "Hotul", un bandit si Vochitoiu ca si ceilalti, eu sa fiu in locul lor tot la fel as face, as promite marea cu sarea ca sa fiu ales, dupa aia...ciocu " mic ca noi suntem la putere !Nu mai am incredere in nici unul !
#20 tica07.06.2012,  20:00:21
Si ce daca e din vale ? Asta e la fel ca lupu,isi schimba blana dar naravul ba,ramane si va fi un oportunist,nu va lasati pacaliti de astfel de indivizi,nu au valoare nici cat o ceapa degerata !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter