27.06.2012,  22:04:18 | 1 comentariu | 1124 vizualizari
Nu vă speriaţi, sunt doar previziuni! / Alinierea planetelor şi exploziile solare
de Ziarul Vaii Jiului

Oamenii de ştiinţă continuă previziunile cronologic şi pentru anul 2012-2013, atrăgând atenţia asupra unor noi pericole ce ameninţă Terra, luând în calcul şi sfârşitul, cel care anunţă apocalipsa (21.12.2012), desprins din noua teorie a conspiraţiei, elaborată începând cu anul 2010

Mai mulţi specialişti din diferite domenii ale ştiinţei, astrologiei şi sociologiei, împreună şi cu alţi experţi cu capacităţi paranormale dezvoltate au elaborat mai multe predicţii ştiinţifice valabile începând cu anul 2011 şi care vor fi stopate la sfârşitul anului 2012 şi poate puţin peste începutul anului 2013. Ei au pornit de la experienţa acumulată în toţi anii de cercetare dinainte şi care s-au bazat în mod expres pe calcule matematice complexe precum şi pe cercetările care au fost confirmate şi pe modele matematice logice.
Cei mai mulţi dintre cercetătorii din aceste colective sunt profesori universitari renumiţi, cu doctorate luate,  savanţi  având lucrări de necontestat, laureaţi şi ai unor premii internaţionale, precum premiul Nobel.
Predicţiile pe anul 2011 v-au fost aduse la cunoştinţă şi evidenţiate în trei ediţii ale Ziarului Văii Jiului, începând cu numărul 663 din 23.03.2011. 
Înainte de a continua cu ediţiile ce vor urma şi în anul 2012, vom analiza anul 2011 din punct de vedere al predicţiilor care s-au şi concretizat, aşa cum au fost ele anticipate de aceste colective reunite. Astfel, alinierea planetelor, respectiv a Pământului, Soarelui, a planetei Nibiru sau planetei X, pe care unii astrologi o numesc mai modest cometa Elenin.
În anul 2011 s-au remarcat următoarele date critice:
- În intervalul 24-27 septembrie s-a produs prima aliniere: Soare - Pământ - Nibiru, care a fost catalogată de specialişti ca un moment foarte periculos, având o influenţă gravitaţională foarte mare. Aceasta a fost considerată prima aliniere directă. Faţă de alinierea care a avut loc pe 11 martie 2011, care a avut ca urmare cutremurul din Japonia, s-a remarcat că planeta Nibiru a fost cu 80% mai aproape de Pământ decât a fost în momentul producerii cutremurului din Japonia.
- La 17 octombrie 2011; se pare că aceasta a fost şi aici „criza” când Pământul a intersectat orbita acestei planete, iar la 5-6 noiembrie 2011 Pământul a traversat coada acestei planete împreună cu Luna.
Concluzia savanţilor a fost: dacă până acum această planetă a afectat numai parţial Pământul, fără să intre în sistemul nostru solar (referire şi la cutremurele din Chile, Noua Zeelandă, Japonia şi acum, în 2012, cutremurele din Mexic şi Indonezia), planeta Nibiru are în mod sigur calitatea de a fi instabilă. Toţi savanţii se întreabă ce se poate întâmpla pe viitor cu Terra.
NASA a declarat că se aşteptă ca în curând, în anul de graţie 2012, şi, poate, cel mai târziu până la începutul anului 2013, să crească şi intensitatea furtunilor solare, lucru deja confirmat recent chiar în a doua decadă a lunii martie 2012, aceasta a fost poate numai un început, din acest considerent unele ţări sau state ar trebui să fie pregătite pentru „potenţiale” efecte devastatoare.
Este ştiut că furtunile solare eliberează în atmosfera terestră particule care, temporar, paralizează sau chiar distrug circuitele fragile ale computerelor... Lumea nu trebuie să întrebe „dacă se va întâmpla”, ci „când” va fi lovită planeta noastră de o furtună solară puternică.
În momentul de faţă acest lucru ar trebui să ne preocupe, precum şi faptul că vor fi afectate mai mult ca sigur atât sursele cât şi reţelele electrice, cu consecinţe foarte grave, paralizând total activităţile pe Terra.
Terra este într-o continuă schimbare, iar dacă şi NASA face publice aceste informaţii relatate de subsemnatul în paginile acestei publicaţii, atunci ar trebui să vă puneţi un mare semn de întrebare: de ce în SUA apare deja pe canalele de ştiri şi altele posibilitatea producerii acestor fenomene foarte grave?
Toate aceste relatări de „avertizare” le veţi găsi pe internet, preluate de pe site-ul oficial al NASA.
Şi acum, iată cum se prezintă predicţiile pe anul 2012, an care a început, după cum ştiţi din mass-media, cu conflicte amplificate cu o stare de „criză” accentuată şi terorism, care se pot considera primii paşi ce conduc omenirea spre ceea ce trăieşte azi. (va urma)
A consemnat
Prof. ing. Ilie BREBEN - Y02UW

Comentarii articol (1 )

#1 JUSTITIARUL06.07.2012,  09:29:33
INTERESANT ARTICOL. TOATA CONSIDERATIUNEA MEA PENTRU DOMNUL PROF. ING. ILIE BREBEN. VA ASTEPTAM CU NOI ARTICOLE. ASA DA.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter