02.10.2008,  12:25:14 | 0 comentarii | 706 vizualizari
Sportivele de la Comexim R au dominat la Alexandria
de Ziarul Vaii Jiului

La Alexandria a avut loc ultima etapã a a campionatului naţional de fotbal-tenis senioare şi juniori masculin ediţia 2008. La categoria senioare campionatul a fost dominat de echipa Clubului Sportiv Comexim R lupeni care a câştigat detaşat concursul pe echipe prin valoarea jucãtoarelor care de fapt compun şi echipa României pentru campionatul mondial din luna noiembrie şi care se va desfãşura la Prerov în Cehia, şi anume: Vizitiu Paula, Gherghel Anamaria, Vizitiu Elisaveta şi Bivolaru Letiţia. Şi pe probe titlurile au fost câştigate de sportivele de la Comexim astfel: Simplu - Gherghel Anamaria, Dublu - Vizitiu Paula, Vizitiu Elisaveta, Gherghel Anamaria şi Triplu - Vizitiu Paula, Vizitiu Elisaveta, Bivolaru Letitia şi Gherghel Anamaria. Au mai fost folosite în echipã Rizescu Ana Maria, Uncu Iulia şi Luca Andreea. De menţionat este faptul cã majoritatea fetelor sunt junioare cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani şi asta ne dã dreptul sã sperãm cã mulţi ani pe viitor vom domina acest sport pe plan naţional şi mondial. Prima mare încercare pentru aceste jucãtoare este campionatul mondial din 6-9 noiembrie unde sperãm sã înlocuim bronzul din anii trecuţi cu medalii mai preţioase, spun asta pentru cã am dovedit la multe concursuri internaţionale cã suntem capabili de rezultate importante şi pe plan mondial. Tot la Alexandria a avut loc şi ultima etapã a juniorilor unde echipa formatã din Turbatu Alexandru, Bolosin Nicolaie, Stoienica Marius, Bolosin Petrişor şi Gherghel Adrian au obţinut pentru C.S. Comexim R Lupeni 4 medalii de argint în concursul pe echipe şi pe celelalte probe, respectiv: simplu, dublu şi triplu. Ca şi la fete, echipa de juniori este cea mai tânãrã din campionatul României, cu sportivi cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, deci sperãm sã nu mai ratãm titlurile de campioni pe viitor. Pentru campionatul mondial din luna noiembrie 4 juniori de la Comexim R Lupeni vor reprezenta România şi anume: Turbatu Alexandru, Bolosin Petrişor, Gherghel Adrian şi Stoienica Marius. În total Clubul Comexim dã loturilor naţionale pentru campionatul mondial 8 sportivi, 4 fete şi 4 bãieţi, din totalul de 14 jucãtori şi jucãtoare care compun loturile de senioare şi juniori ale României. Este o performanţã şi pentru toate aceste rezultate mulţumim conducerii Şcolii Generale Nr. 2 Lupeni respectiv doamnei Moşilã Claudia, autoritãţilor locale, respectiv domnului primar C. Resmeriţã şi domnului preşedinte de la C.S. Comexim R Lupeni - dl. Emil Pãrãu fãrã de care nu putem exista şi fãrã de care multe lucruri nu s-ar mai întâmpla în municipiul Lupeni. Mulţumim pe aceastã cale tuturor care au fost alãturi de echipele de fotbal-tenis de la Comexim şi promitem tuturor cã nu ne vom opri din a câştiga tot ce se poate câştiga pe plan naţional şi mondial. Avem toate condiţiile de pregãtire şi susţinerea tuturor factorilor locali şi de club pentru performanţe deosebite! Mulţumim! 

Antrenor Didi DRUNCEA - Comexim Lupeni

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter