12.06.2013,  22:23:10 | 25 comentarii | 1055 vizualizari
Rugby / Ştiinţa a intrat în vacanţă
de Loredana JUGLEA
Jucătorii echipei de rugby Ştiinţa Petroşani au intrat în vacanţă, dar au condiţionat rămânerea lor la echipă de renunţarea la serviciile tehnicianului Alexandru Lupu şi a managerului sportiv Emil Drumea.
 
„Le-am cerut demisia celor doi. Aceasta este prima noastră condiţie pentru a mai putea continua din vară. Dacă cei doi vor pleca, toţi jucătorii vor rămâne la echipă. Cerinţele noastre au fost şi de ordin financiar. Ni s-a spus că echipa nu se va desfiinţa indiferent de cine va rămâne sau de cine va pleca”, a declarat căpitanul Ştiinţei, Daniel Cojocaru.
Aflată în pauză competiţională, Ştiinţa se va reuni la 15 iulie, cu acelaşi lot de jucători, dar probabil fără actualii antrenori. De altfel, şi antrenorul Alexandru Lupu a afirmat că nu exclude un divorţ  de actuala sa echipă. Şansele echipei de a promova în Superligă nu sunt total compromise. Totul depinde de accederea în Play-off şi de modul în care Ştiinţa va şti să îşi gestioneze problemele. 

Comentarii articol (25 )

#1 un grup de suporter13.06.2013,  12:44:29
După părerea. Mea şi a prietenilor,echipa asta nu ştie ce vrea,cu alte cuvinte s-au dus boi şi s-au întors vaci. Păcat ...As vrea să l întreb pe acest căpitan ce are de câştigat în toată mascarada asta,el declarând că oricum vă juca lucru pe care nu l a făcut în meciul cu Buzaul*? Credem că nu sunteţi vrednici să vă numiţi rugbysti,ruşine,vă impopotionati cu acest statut pe care nu-l meritati!!! Încă odată aţi făcut Valea de râs şi Universitatea.Merge-ţi la muncă ,nu la întins mâna!!!
#2 non-fan13.06.2013,  13:14:39
Mă numesc Cristi şi nu sunt un fan al acestei echipe,dar sunt fan al discotecilor şi cluburilor şi pot spune că dacă vreţi să-i vedeţi pe rugbysti veniţi în cluburi,uteti să-i vedeţi în mai multe etape:beţi,puşi pe scandal,gălăgioşi şi nerespectuosi ! Se plâng că nu e bine la Stiinta,de unde aveţi bani să închideţi cluburile dimineaţa dacă voi v plângeti că nu vi se dau bani?Plecaţi pesterile de unde aţi venit,nu avem nevoie de astfel de homo- sapiens! Mulţumesc.
#3 student13.06.2013,  13:44:42
Vreau doar să vă spun diferenţa dintre mine,un student şi un rugbyst student :eu iau examenele învăţând, devenind astfel un bun cetăţean al ţării,pe când un rugbist ia examenele doar prezentându-se în sală fluturand o mina de tamp şi neştiind nici cu ce se mănâncă,doar pt că joacă rugby sau ce o juca,devenind astfel încă un incult în plus al ţării! Sper să nu ajungem să fim conduşi de astfel de personaje,domnilor profesori!!! Mă gândescserios ca noi studenţii,să facem o grevă în care să cerem desfintarea acestei echipe altfel nu vom mai veni la cursuri şi examene,deci implicit dvs domnilor profesori veţi rămâne fără locuri de muncă,dar cu o echipa de rugby care nu face cinste unei Universităţi!
#4 un suporter13.06.2013,  14:49:25
Pai faceti voi cinste universitatii ,invatand ,ca doar pentru voi invatati ,voi astia care va credeti merituosi dar nedreptatiti .Credeti ca daca se desfiinteaza Stiinta aveti ceva de castigat?Sau faceti-va voi rugbysti sau fotbalisti ,ca acolo se simuleaza totul.Veniti la meciuri ,vedeti ce inseamna acest sport si apoi spuneti ce aveti de spus ,sau intrati in locul lor daca credeti ca le faceti mai bine pe toate .In loc sa fiti mandri ,cum erau odata toti studentii de aici ,ca aveti o echipa care an de an se bate la promovare ,voi sunteti niste carcotasi ,care va scremeti cand legati cateva propozitii !Iar prostovanul ala care freaca cluburile ar trebui sa stie ca in cluburi au voie toti ,daca nu-i place poate merge la biblioteca ,daca stie ce-i aia.
#5 Daniel13.06.2013,  15:42:54
Care dintre voi cei are ati comentat mai sus ati avea curaj sa intrati in teren in locul nostru?rugbystii fac sport, studentii studiaza...
#6 jucator13.06.2013,  15:51:50
domnule ''student'' de ce nu te apuci de rugby in cazul asta? sa ai si tu privilegiile astea?
#7 costeluş13.06.2013,  16:04:20
Papagali tot timpul au sa existe..cati dintre voi au urcat sa sustina echipa?in aafara de prietenii jucatorilor ..acum va gasiti sa vorbiti..si macar de spuneati ceva plauZibil..papagalilor
#8 un suporter 13.06.2013,  16:15:10
Studentul de la pozitia 3 poate ne spune si noua daca e corect ca studentii sa adune bani si sa dea la profesori ,atunci cand au examene ,poate ne spune si numele profesorilor care iau bani ,daca tot e atat de curajos si cere desfiintarea echipei ,are curaj sa spuna numele profesorilor care iau bani? Ipocritul naibii .
#9 acelasi student :)13.06.2013,  17:45:05
Aşa zişi "domnilor rugbysti".eu sunt un economist în devenire şi nu îmi pun mintea cu nişte personaje care habar nu au pe ce lume trăiesc!Orcine poate deveni rugbyst dar un rugbyst economist bun...niciodată!Voi discuta cu Decanatul şi am curajul raspunderii doar în fata unor persoane competente,nu ca voi.
#10 dydy13.06.2013,  18:03:55
kkt..papagalii nu mor niciodata si nici caii cand vor cainii :D
#11 un student13.06.2013,  18:08:56
Acelaşi comentariu şi pentru Costelus, nu dau autografe la cei care se cred prieteni şi suporteri.Sunt prea deasupra voastră să vă mai răspund.Mergi la un teatruvei fi mult mai câştigat!
#12 studentul13.06.2013,  18:23:19
Jucătorului cu nr #6,se pare că tocmai ţi-ai semnat sentinţa,recunoscând că mergi la examene tufă de veneţia!Sper să se sesizeze şi domnii profesori sau mai bine zis să se trezească la realitate,altfel noi ăştia studenţii amarati cum ziceţi vom scrie ministerului culturii şi învăţământului.Aşa că "ciocul mic mai cocosel"
#13 dany orban13.06.2013,  18:42:17
In spatele unor pseudonime putem comenta orice si abera la fel ca tine ,,studentule'', nu stiu ce credibilitate poti vavea sub o identitate ascunsa..asa ca poti latra in zadar..clubul acesta si rugbyul nu moare..cand doriti voi,sau alte hiene mai bine. Ti-ai vedea linistit de viata ta de student..si de cariera ta de economist in Romania degeaba te dai atat de doct
#14 studentul13.06.2013,  18:46:49
Suporterul nr #8,cred pardon ştiu sigur că nu şti semnificaţia cuvântului ipocrit.Dacă ai curiozitatea citeşte măcar acum în dicţionar.Noi studenţii nu dăm bani,noi învăţăm.Şi nu te mai baga în seamă,eşti o nulitate.
#15 studentul13.06.2013,  20:12:13
Nu ştiu cine eşti, Dany Orban,probabil un suporter ce are unele favorori din partea rugbystilor lingandu-i în urechi,nu e bine!!!Cu siguranţă acum vei fii ridicat la gradul de pupator în "dos"!!
#16 studentul13.06.2013,  20:16:47
Dydy,ai dreptate,papagali ca tine vor exista mereu,aici te susţin!
#17 un suporter13.06.2013,  21:35:53
Studentule voi dati bani ca sa treceti ,poate tu nu dai ,caci economistul din tine nu te lasa ,stiu bine fenomenul ,e un sport in universitatile noastre.Inainte de a hotara tu desfiintarea Stiintei mai invata sa scrii,pana la urma scoala n-a reusit sa scoata un profesionist ,tot la stadiul de carcotas ai ramas ,meteahna romaneasca .Nu faci dovada scolii ce spui ca esti pe cale sa o termini.De ce sa avem o echipa a universitaii si a orasului ,mai bine sa dispara tot pentru ca se gaseste cate un egoist ca tine care crede ca daca nu mai e Stiinta o sa aiba mai putin de invatat.Mai bine cauta o creanga mai solida si fac un bine omenirii ,dispari tu nu o echipa cu 65 de ani de istorie in spate si cu jucatori plecati de aici la nationala.Spune-i asta lui Mircea Ortelecan ,doctor inginer sau profesorului universitar Maricel Palamariu etc .Te gasesti tu un neica nimeni sa desfiintezi echipa,mergi si mai toarna o bere-n tine sa ai curaj apoi fa ce ti-am zis mai sus.
#18 dany orban13.06.2013,  21:42:32
Scrieti numele pasarica mica..ca asa..tu nu esti de cat un lingaci ce latra..ei sun fpst coleg si prieten din copilarie cu ei..dar tu esti..un nimeni dupa cum te si intituleZi..,,student" faci de ras numele asta ..daca tot esti zmeu ..puneti numele si asumati ce vorbesti..nu. Ca o curva plangi aici
#19 alt student!13.06.2013,  23:58:16
Dacă eraţi rugbysti adevăraţi că cei pe care i-ai enumerat mergeati la ultimul meci,nu plangeati că nişte ***ri ieftine.Iar tu urbane pupă în continuare!!!
#20 alt student!14.06.2013,  00:24:57
Dacă eraţi rugbysti adevăraţi că cei pe care i-ai enumerat mergeati la ultimul meci,nu plangeati că nişte ***ri ieftine.Iar tu urbane pupă în continuare!!!
#21 un prieten si reprezentant al studentiilor in facultate14.06.2013,  00:26:44
Hai sa fim seriosi "Studentul" si eu am absolvit anul acesta si nu sunt de aceeasi parere cu tine din cate vad nu esti decat un idiot .....Baietii astia isi rup spatele pentru a reprezenta Valea Jiului(o zona aflata in "coma" care nu mai poate emite nici o pretentie momentan in tara) si Unviersitatea din Petrosani(locul ala mare unde tu "inveti").....toti am dat si o sa dam bani profesorilor pentru ca se practica sincer imi pare rau sa vad ca un "student" al acestei Universitati poate gandi astfel.Trebuie sa sti ca si alte Universitati au echipe de Rugby,Fotbal, iar pentru studentii acestor unitati de invatamant este o mandrie sa mearga si sa sustina echpa in schimb aici sunt numai incuiati.La cate ore de sport(laboratoare care se platesc si stiu foarte bine cum se platesc) ai fost,cred sincer ca nici la sport nu ai fi fost instare sa iei un examen pe ceea ce esti capabil sa faci nu te duce capul(sti cred ca profesori care au jucat pentru aceasta echipa si care astazi isi bat capul cu idioti ca tine ar trebui sa se sesizeze si nu sa desfinteze echipa ci sa faca in asa fel incat domnule economist sa incerci sa iei un examen pe bune ceea ce cred ca e imposibil).....de cate ori ai fost la un meci? unii dintre baiatii care ne reprezinta indiferent de fotbal sau rugby se mandresc ca vin din Vale......Dany ai dreptate e un idiot .....Am o intrebare cat ai invata pentru un examen daca ar fi sa ni se dea examenele pe buna dreptate am pica pe capete.....Si tu domnule "Student" de cate ori ai reprezentat Universitatea din Petrosani in tara la cate concursuri,sau la simpozioane organizate "acasa" aici la Universitate????
#22 un prieten si reprezentant al studentiilor in facultate14.06.2013,  00:39:29
Pentru "alt student" cum ai reprezentat tu Universitatea in tara???Da un exemplu....Hai la un meci si o sa vezi ce inseamna rugby...baietii astia au tras un semnal de alarma nu au cerut nimic in plus decat ceea ce li se cuvine....nu va mai numiti Studenti ati venit voi acuma niste taranii din cine stie ce sate uitate de lume si acuma sunteti mari intelectuali, o sa luati o diploma pe care o sa o arati la voi pe ulita......sunteti doar niste frustrati....respectati chiar si daca in spatele unor pseudonume sunteti asa "puternici" dany stie foarte bine ce vorbeste....inca odata va rog ca reprezentat al stundetiilor in Universitate sa nu va mai numiti studenti.......:)):)):)):)):))adevaru e ca noi cei care sustinem aceasta echipa deja ne-am coborat la nivelul vostru si sincer nu ne face cinste;)
#23 un prieten si reprezentant al studentiilor in facultate14.06.2013,  00:56:32
Citez pe "domnul""student" ""Voi discuta cu Decanatul şi am curajul raspunderii doar în fata unor persoane competente,nu ca voi." pentru cultura ta generala echipa este sustinuta de Universitatea din Petrosani nu de una din facultati....nici atata lucru nu sti....esti idiot si ma simt jignit ca student al acestei Universitati de faptul ca tu te numesti "student" esti un nimeni.....si asa domnilor studenti(repet ma simt jignit ca va numesc asa si nu doar eu ci si alti studenti) prin faptul ca sustinem aceasta echipa si baieti(adica prieteni si cunostinte) nu inseamna ca am pupa pe cineva in C** asa cum o faceti voi cu domnii si domanele profesoare pentru a lua un examen,noi ne sustinem prietenii inainte de toate prin asta formam o familie......Prieten cautati in DEX nu cred ca aveti asa ceva.......
#24 dany orban14.06.2013,  09:29:34
Nu va mai consumati caracterele ptr lakiosi de genul..ptr ca ei sunt aici numai sa instige..mai mult ca sigur nici student nu sunt..sunt nijte papagali..sau oameni din jurul nostru care vad si nu suporta adevarul...bolanvii astia saracii nici nu stiu ce ii ala sport..screlozati:-)))sau poate stiu ce ii sportul si chiar rugby da is frustratii mental:-)))
#25 Ungureanu10.07.2013,  23:03:53
As fi de acord ca primaria sa acorde sustinere echipei si sa ne mai lase cu actele de caritate pe la diverse ONG-uri care nu fac nimic pentru comunitate.2 Mese pe zi ar fi impetuos necesar,bani de echipament,suplimente sunt costuri care nu sunt de aici colo .Primele de joc sunt absolut necesare,cum ii motivezi decat prin recompensa financiara?Totusi antrenorul consider ca este bun si nu trebuie schimbat,sunt oameni cu experienta care nu trebuie miscati din pozitii ca sa se lege o echipa mai puternica pe viitor si sa avem rezultate. Ar fi bine sa mai aduceti la echipa si tineri de 19-22 de ani sa aduca un suflu nou la echipa domnule antrenor Lupu. Si domnul Avram e ok vad ca tine cu echipa si se implica din ceea ce citesc prin media.Sa auzim de bine


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
Fostul antrenor al echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, Alexandru Lupu, s-a stabilit de ceva vreme la Bucureşti, unde se ocupă de [..]
16.09.2015, 20:43   |    0 comentarii
20.000 de oameni i-au aplaudat pe foştii jucători ai echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, Gigi Militaru şi Marian Sabău, care au prezent[..]
14.09.2015, 21:17   |    0 comentarii
După ce jucătorii au obţinut două victorii consecutive în Divizia Naţională, apele par să se fi liniştit la Ştiinţ[..]
10.09.2015, 21:03   |    1 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter