22.07.2013,  21:35:59 | 4 comentarii | 1256 vizualizari
Asemănare fotografică dintre congresul de sâmbătă al lui Vadim Tudor şi cele ale lui Ceauşescu
de Gheorghe OLTEANU
Printre cei treizeci şi trei de peremişti hunedoreni care, sâmbătă, 20 iulie, au fost la RomExpo, la Consiliul Naţional, urmat de Congresul PRM, s-au aflat şi doi vulcăneni.
Domnul Ion Florean
a mers la Bucreşti în calitate de preşedinte intermar al Filialei minicipale Vulcan a PRM. Funcţie pe care a ajuns după demisia lui Ioan Dorel Şchiopu de la şefia acesti organizaţii. La Bucureşti l-a însoţit Gheorghe Cojocăraşu, unul dintre cei mai vechi peremişti din Vulcan. 
 
Impresia cu care
au rămas cei doi după acest eveniment politic este asemănarea uimitoare dintre acestea de sâmbătă şi conferin­ţele naţionale şi congresele lui Ceauşescu. S-a scandat îndelung şi aproape neîncetat "Vadim! Vadim!" şi nimeni nu a cutezat să pună o întrebare dură, referitoare la starea de lucruri dezastruoasă de după alegeri şi la motivele pentru care PRM este mic de tot în sondaje. Cei opt peremişti care au luat cuvântul nu au făcut altceva, decât să-i cânte în strună tribunului. Ca de obicei, explicaţia lui Vadim Tudor pentru eşecul în alegeri a fost acela că PRM a fost furat şi că, acum, anumite forţe vor să dezbine partidul. 
 
Deşi toţi
cei prezenţi au observat că, de la această manifestare politică importantă a lipsit Gheorghe Funar, secretarul general al PRM, nimeni nu a cerut lămuriri pe această temă. Oamenii şi-au dat seama că acesta a fost scos din cărţi după ce au fost reconfirmate Comitetul Director şi Consiliul Naţional PRM. În niciunul dintre acestea nu mai apărea numele lui Gheorghe Funar. 
 
După cum era de 
aşteptat, congresul l-a reales pe Vadim Tudor în funcţia de preşedinte, iar acesta, în mărini­mia sa, a promis că-i iartă pe puciştii care se vor pocăi şi vor reveni în partid. Sâmbătă, 27 iulie, este preconizat să aibă loc, la Alba Iulia, un alt congres al PRM. De data asta al celora pe care Vadim Tudor i-a numit pucişti, fiindcă ei ar fi vrut să-l vadă debarcat de la conducerea partidului. Şi încă un amănunt pe care-l lăsam să-l comentaţi dumneavoastră. Congresul a început la ora 12.00 şi s-a terminat în jurul orei trei după-amiază. Deocamdată, din Valea Jiului pare-se că ar urma să participe doar o delegaţie de la organizaţia din Lupeni. Peremiştii din Vulcan sunt, deocamdată, în stand by şi aşteaptă să mai vadă şi alte reacţii.

Comentarii articol (4 )

#1 samtea23.07.2013,  13:47:07
avem oameni bolnavi de sindrommul vadim ,acest haiduc vadim este pentru el , nu mai votati vadim si veti avea alta viata
#2 Batagan Marius24.07.2013,  22:38:43
LA BUCURESTI A FOST O MASCARADA. INCREDIBIL, să nu se ştie LEGEA 14/2003 a partidrlor politice, care prevede clar la Art. 14 alin.2 si Art 17 alin 2 ca votarea se face cu buletine de vot si votul este secret. Congresul a fost stabilit de pe o zi pe alta. La un partid JUSTITIAR, sub nici-o forma nu se admite aşa ceva. La Corneliu Vadim Tudor totul este posibil. De fapt pe 20 iulie 2013 totul a fost o mascaradă, girată de impotenţa lui Vadim Tudor, de a intelege că nu mai este Preşedintele Partidului România Mare. Dar, totul este pe drumul bun, pe 27 iulie 2013 la ALBA IULIA, la Congresul Partidului România Mare aprobat de Consiliul National al PRM din data de 15 iunie 2013 Corneliu Vadim Tudor pentru abateri grave de la statut şi rea voinţă de a se conforma hotărârilor partidului, va fi propus pentru EXCLUDERE DIN PARTIDUL ROMÂNIA MARE. Partidul este un partid JUSTITIAR şi NAŢIONALIST şi nu are nevoie de măscărici. LEGE nr. 14 din 9 ianuarie 2003 (*republicată*) a partidelor politice EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 550 din 6 august 2012 Data intrarii in vigoare : 6 august 2012 ART. 14 (2) Delegaţii la adunare sunt aleşi de organizaţiile teritoriale prin vot secret. Numărul acestora se stabileşte în raport cu numărul de membri. Procedurile de desemnare şi de delegare a acestora trebuie prevăzute în statut. ART. 17 (2) Alegerea membrilor conducerii partidului politic şi ai conducerilor organizaţiilor sale teritoriale se face prin vot secret. VADIM Ş-A BĂTUT JOC ÎNCĂ O DATĂ DE OAMENI, PENTRU CĂ AU FOST ADUŞI DEGEABA LA BUCURESTI. TOTUL A FOST NESTATUTAR. De fapt şi la Congresul V, tot la fel au amestecat votarea cu plecarea. Acesta este Corneliu Vadim Tudor, un profitor care aplică legea numai în interesul său. Tare o să mă bucur dacă la Congresul de la ALBA IULIA va fi exclus din PRM.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter