10.11.2013,  22:54:58 | 1 comentariu | 6652 vizualizari
Doi ani de aici încolo, până la alegerile viitoare, / Tinerii liberali din Vulcan merg tot cu Dan Marinescu
de Gheorghe OLTEANU
În urmă cu doi ani, conferinţa de alegeri a tinerilor liberali din Vulcan s-a ţinut în sala mică a Clubului Muncitoresc din localitate. Erau prezenţi, atunci, patruzeci de membri ai organizaţiei TNL, iar spaţiul era suficient.
 
Altcumva a fost situaţia
după doi ani. Adică la alegerile din 8 noiembrie 2013, desfăşurate - având în vedere numărul mare de participanţi, 80 - în sala mare, cea din spatele clubului. Ce se poate deduce din asta? Nimic altceva, decât faptul că, în cei doi ani în care tinerii libe-rali vulcăneni l-au avut în fruntea lor pe Dan Marinescu, organizaţia TNL Vulcan s-a întărit atât numeric, cât şi din punct de vedere calitativ.
 
Vineri după amiază,
în prezidiul conferinţei de dare de seamă şi alegeri a TNL Vulcan au luat loc, alături de preşedintele Dan Marinescu, doamna Alina Anamaria Cîrstoiu, preşedintele PNL Vulcan, Cosmin Joinţoiu, preşedintele TNL Hunedoara, Ramona Bălan, preşedintele CSL Hunedoara, şi preşedinţii organizaţiilor TNL din Valea Jiului: Sorinel Danci (Uricani), Alina Hiciu (Lupeni), Cristian Pintea (Petroşani) şi Daniel Preda (Petrila). Invitat de seamă a fost tânărul consilier judeţean liberal Adrian Zvîncă. Au lipsit motivate, a făcut cunoscut preşedintele Dan Marinescu, deputatul PNL Bogdan Ţîmpău, bun prieten al lui Dan, şi Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. Dumnealor şi-au motivate absenţa prin aceea că, la ora la care, la Vulcan, aveau loc alegerile, la Deva se desfă­şura un eveniment politic important în viaţa PNL. Dar, cu toate acestea, la telefon, ei nu au uitat să-l încurajeze pe Dan Marinescu şi să-i ureze succes în alegeri.
 
Ceea ce s-a şi întâmplat.
Reconfirmarea lui Dan Marinescu pentru încă un mandat în fruntea tinerilor liberali din Vulcan înseamnă, aşa cum a menţionat, în luarea sa de cuvânt, un tânăr din sală, inaugurarea unei noi serii de evenimente menite să ducă, pe mai departe, la creşterea numerică şi calitativă a organizaţiei. Un altul s-a ridicat şi a spus, sincer, că el l-a votat din nou pe Dan Marinescu, fiindcă, de departe, acesta este cel mai activ tânăr politician liberal din Vulcan şi din Valea Jiului. Fapt confirmat nu doar de numărul mare al membrilor care compun organizaţia TNL Vulcan, ci şi al simpatizanţilor săi. 
 
Biroul Politic
al TNL Vulcan, ales tot cu aceeaşi ocazie, este compus din 21 de membri: Dan Marinescu - preşedinte, Adrian Parachivu, Florin Petrişor Vrabie şi Claudiu Ivan - vicepreşedinţi; membri: Badea Alexandru, Bălănel Sergiu Daniel, Borşoi Daniela Sânziana, Ciupag Oana Andreea, Cârciumaru Florin Bogdan, Faur Aurelian Sebastian, Lăpuşan Alexandru, Moraru Mihai, Mureşan Cerasela Angela, Muţiu Mihai, Stoica Alexandru şi, ca suple­anţi, Coroi Irina, Răvaş Cosmin Constantin şi Răducan Denisa Ioana.

Comentarii articol (1 )

#1 Darius Matache11.11.2013,  09:04:00
Asa este in octombrie 2011 am fost si eu in sala la alegerile TNL Vulcan si intradevar dupa un an de interimat din 2010, Dan adusese in jur de 40 de tineri la TNL. Ma bucur sa vad acuma ca ajuns la o cifra dubla si stiu ca el a adus si la seniori o serie de oameni de calitate printre care ingineri, doctori, profesori universitari de liceu si chiar educatoare si o multime de simpatizanti din randul pompierilor si a politiei care nu prea au voie sa faca politica dar il sustin pe Dan ca om si ca prieten. Felicitari si sa speram ca la viitoarele alegeri Vulcanul va fi primul oras galben din Valea Jiului.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
La adunarea femeilor din Organizaţia Femeilor Liberale din Vulcan l-am zărit şi pe Dan Marinescu (departamentul de investigaţi[..]
24.11.2013, 20:14   |    0 comentarii

În jur de o sută douăzeci de membri TNL din Vulcan, Petrila, Petroşani şi Uricani s-au str&acir[..]

03.03.2013, 22:36   |    1 comentarii
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter