24.11.2013,  20:12:46 | 0 comentarii | 6144 vizualizari
La sfârşitul săptămânii trecute, / Mircea Ioan Moloţ s-a simţit perfect printre femeile liberale din Vulcan
de Gheorghe OLTEANU
Vineri după amiază, după ce s-au întors de la serviciu, femeile liberale din Vulcan nu s-au grăbit să pună la spălat, să deretice prin casă sau să se apuce de alte treburi casnice. Asta nu doar pentru că, în calendar, era Intrarea Maicii Domnului în Biserică, sărbătoare cu cruce roşie, ci, mai ales…
 
fiindcă erau aşteptate 
în sala Clubului Muncitoresc, în care era programat ca, de la ora şaisprezece, să se desfăşoare adunarea de dare de seamă şi alegeri a Organizaţiei Femeilor PNL Vulcan. Eveniment politic tratat cu maximum de atenţie de către oricare partid politic, fiind firească, aşadar, importanţa sa şi în viaţa de organizaţie a liberalelor vulcănene. O sută zece doamne şi domnişoare, câteva au apărut după aceea, am numărat eu rotindu-mi ochii prin sală. Interesat, trebuie să mărturi-sesc, nu doar de consemnarea exactă a numărului de participante, cât, mai ales, de a le studia atent aproape pe fiecare în parte. Capitol la care, n-am ce zice, a fost de văzut.
 
Invitaţii de marcă
ai doamnei Daniela Boţoroga, preşedinta OFL Vulcan, au fost doamna Carmen Hărău, preşedintele organizaţiei judeţene a femeilor liberale şi deputat PNL, Mircea Ioan Moloţ, preşedinte al tuturor liberalilor hunedoreni şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian Zvîncă, consilier judeţean liberal, şi Alina Anamaria Cîrstoiu, preşedintele organizaţiei PNL Vulcan şi consilier local. Doamna deputat le-a vorbit celor din sală despre ce se petrece la Bucureşti, despre aspecte mai puţin cunoscute existente în alianţa de guvernare, despre cum se prezintă aerul uselist pe care-l respiră, împreună, prin coabitare, Ponta şi Antonescu, despre necesitatea menţinerii în continuare a alianţei, despre proiectele de viitor ale lib­eralilor şi despre importanţa alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale de la anul. Domnul Mircea Ioan Moloţ, prezentat de către doamna Alina Anamaria, care a condus şedinţa, ca fiind, „în primul rând prietenul meu şi, apoi, domnul preşedinte Moloţ”, a mărturisit că, întotdeauna, atunci când este printre femei, se simte ca peştele-n apă. Mai ales dacă femeile în cauză sunt liberale şi din organizaţia judeţeană păstorită de el. 
 
Vizibil flatat de
modul în care a fost primit, domnia sa a mers mai departe cu atenţiile acordate segmentului feminin libe­ral. „Baza oricărei organizaţii sunt femeile, şi-a întărit, prin vorbe, simpatia domnul preşedinte, ştiut fiind că femeia îşi duce ideea până la capăt”. Perfect adevărat, din moment ce orice bărbat cunoaşte că, indiferent că-i în vreun partid sau nu, atunci când femeia îşi pune ceva în cap nu i-o mai scoţi nici chirurgical. Iar cea pe care domnul Mircea Moloţ a dat-o ca exemplu de curaj şi tenacitate era fix lângă el. „Oare câţi bărbaţi l-ar fi bătut pe Ile?”, a zis el întorcându-şi privirea spre Alina Anamaria Cîrstoiu, care şedea în stânga dumnealui. 
„Sunteţi temelia organizaţiei PNL judeţene”, şi-a încheiat, apoi, Mircea Ioan Moloţ şirul de laude şi aprecieri la adresa femeilor liberale pe care le avea în faţa ochilor.
 
A urmat apoi
prezentarea raportului de activitate din 2009 până în prezent. Aici doamna Daniela Boţoroga a apelat la ceva inedit. A renunţat la discursul pregătit dinainte pe câteva coli A4 şi a proiectat pe ecran fotografii făcute la toate activităţile la care femeile liberale au fost prezente. Accentul a fost pus pe campania din 2012, în urma căreia trei doamne de la PNL au ajuns pe funcţia de consilier local. S-a trecut apoi la alegeri făcute prin vot secret.
Noul birou al OFL Vulcan le are ca membri pe: Daniela Boţoroga - fost şi reconfirmat ca preşedinte al OFL, Gabriela Drăgoi - vicepreşedinte, Boloca Natalia Ramona - vicepreşe­dinte, Moraru Aurelia Daniela, Iszak Cristina Ştefania, Mihai Mariana, Maria Perţ, membri, şi  Borşoi Andreea Sânziana, Brâncoveanu Adina Lucia şi Antoneta Anghel - membri supleanţi.
Adunarea femeilor liberale din Vulcan s-a încheiat cu un program artistic prezentat de grupul Doruleţ al doamnei învăţătoare Doinea Bughe, de micuţa cântăreaţă Carla Chiţimia şi de doamna Daniela Paraschiv, ale cărei cântece populare interpretate de ea au smuls ropote de aplauze de la cei prezenţi.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
La adunarea femeilor din Organizaţia Femeilor Liberale din Vulcan l-am zărit şi pe Dan Marinescu (departamentul de investigaţi[..]
24.11.2013, 20:14   |    0 comentarii
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter