26.11.2013,  19:04:01 | 1 comentariu | 4366 vizualizari
Primim la redacţie / Domnului comandant al Poliţie Petroşani: „A venit la băiatul meu, l-a luat de după umeri şi l-a dus până în dreptul boxei numitului Gîrgă Ioan şi de acolo mai mulţi măcelari l-au luat cu forţa şi l-au împins în boxa lui Gîrgă Ioan, intrând şi toţi măcelarii cu el acolo, agresându-l”
de Diana Popescu
Subsemnaţii, Juglea Gabriela şi Juglea Darius Adrian, domiciliaţi în comuna Pui, sat Ponor, nr. 93, jud. Hunedoara, noi în decursul anului 2013 la sfârşitul lunii martie am fost cu marfă (produse alimentare) la Piaţa Centrală din Petroşani şi aşezându-ne la o masă, mai mulţi vânzători de la boxele de carne au venit la noi şi ne-au adresat cuvinte urâte spunându-ne că ce căutăm noi la acea masă.
 
Vă menţionez că acea masă era situată în apropierea boxelor de carne, iar eu spunându-le că ar putea să fie mai buni, fiindcă era Postul Paştelui, treburile liniştindu-se puţin, dar ei ameninţându-ne că nu o să mai venim noi mult timp la piaţă.
Trecând un timp mai lung, nu am mai mers la piaţă până în data de 07.06.2013, iar în jurul orelor 7:30-8:00 numitul Gîrgă Ioan, proprietar al unei boxe de carne, a venit la mine ameninţându-mă ce caut la piaţă şi spunându-mi că are să-mi omoare băiatul pentru că ar fi făcut o reclamaţie la Garda Financiară.
În acel timp, eu mi-am sunat soţul, spunându-i să vină urgent până la mine.
După puţin timp, a apărut băiatul meu, dar în acel moment când a apărut un alt măcelar numit Călina, a venit la băiatul meu, l-a luat de după umeri şi l-a dus până în dreptul boxei numitului Gîrgă Ioan şi de acolo mai mulţi măcelari l-au luat cu forţa şi l-au împins în boxa lui Gîrgă Ioan, intrând şi toţi măcelarii cu el acolo, agresându-l.
În acel timp eu mă aflam la chiuvetă, iar vecina care se afla lângă mine la piaţă a venit şi mi-a spus să sun repede la poliţie că-mi omoară măcelarii băiatul. Am sunat la 112, dar măcelarii sesizând că eu am sunat la poliţie l-au scos împingându-l pe băiat afară din boxă dar tot adresându-i injurii şi ameninţări, lovindu-l în acelaşi timp.
După circa 15-20 minute a apărut agentul de poliţie Borşa Nicolae, însoţit de un jandarm. A venit la mine şi m-a întrebat care este boxa şi mi-a spus că îmi ia băiatul şi îl duce la spital fiindcă este nebun şi cheamă salvarea, dar dânsul nu a luat nicio declaraţie din piaţă de la nimeni, l-a luat pe băiatul meu la poliţie, unde i-a întocmit proces verbal cu avertisment. M-a chemat şi pe mine să merg la poliţie, eu i-am spus să stea puţin să-mi las marfa la cineva, enervându-se căci eu nu plec atunci mi-a adus cuvinte neprincipiale de un om al legii, spunându-mi analfabetă.
Când am ajuns la poliţie nici nu m-au băgat în seamă, m-au ţinut puţin pe hol, apoi mi-a spus să plec, căci nu mai este nevoie de mine. Eu am solicitat să depun o plângere, dar mi s-a spus că nu mai este nevoie de plângerea mea. Am cerut o coală de hârtie pentru plângere şi mi s-a răspuns că la poliţie nu există coli de hârtie. Am plecat la librărie, mi-am cumpărat coli de hârtie şi m-am dus de mai multe ori la poliţie, până când am reuşit ca să îmi primească plângerea.
Vă menţionez că am rămas foarte surprinsă că agentul de poliţie nu a invitat la poliţie pe deţinătorul boxei, numitul Gîrgă Ioan, luându-l doar pe fiul său, Nicuşor Gîrgă.
După mai mult timp am fost chemaţi la poliţie de către dl. agent Borşa, care ne-a luat în sfârşit declaraţii, vorbindu-ne cam urât, şi spunându-i fiului meu, când îi spunea ceva, că el înfloreşte cuvintele. Vă precizez că eu i-am dat în declara­ţie şi nume de martori şi am tot aşteptat.
După un timp îndelungat am fost sunaţi la telefon de către doamna agent Lupulesc Nicoleta, dânsa luându-ne din nou declaraţii şi spunându-i că noi am declarat odată şi menţionându-i doamnei agent şi de probele video de la piaţă (camerele video din piaţă fiind situate chiar deasupra mesei unde stăteam eu şi chiar deasupra boxei unde a fost sechestrat fiul meu).
Vă mai menţionez că după o perioadă destul de lungă, d-na agent s-a întâlnit cu fiul meu şi mergând la piaţă pentru identificarea martorilor, dânsa i-a spus fiului meu că probele video nu mai sunt valabile, pentru că a trecut prea mult timp.
Acum încep şi eu să-mi dau seama de ce s-a tras de timp atâta vreme la acel dosar, şi am ajuns la concluzia că trebuie să ne adresăm d-voastră, dle comandant, ajungând poate pe cale ierarhică şi mai sus.
Vă mai pot menţiona de asemenea că dacă agentul de poliţie vroia, putea să găsească şi mai multe probe concludente, deoarece noi nu putem audia martorii (oamenii din piaţă care se aflau în acel moment acolo), noi putem să-i punem martori în proces.
Cu stimă, vă mulţumim.

Comentarii articol (1 )

#1 JON DOE29.11.2013,  02:01:00
Magda Marius coordoneaza sau face parte untr o retea de hoti de carbune.Fiinn informator la\\ politie e lasat sa actioneze dar exista cred si organe superioare al caror informator nu este si care ar putea investiga activitatea sa la mina Livezeni Cum as putea vb personal cu cei care il proteja?Si ip il de pe care scriu e urmarit


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
Un bărbat din Petroşani a fost victima unei agresiuni petrecute într-un bar din localitate.
 02.02.2015, 21:38   |    1 comentarii
Poliţiştii din Valea Jiului au tot mai mult de lucru cu tinerii puşi pe hoţie. Aşa se face că duminică dimineaţă au mai f[..]
16.06.2014, 19:48   |    0 comentarii
Poliţiştii din Petroşani şi Vulcan au reuşit identificarea a două persoane care erau condamnate la închisoare, dar se [..]
15.06.2014, 20:14   |    0 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter