18.01.2014,  10:40:19 | 1 comentariu | 8788 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Iată unde se ascunde Diana Mariana Csiki, cea mai căutată hunedoreancă!
de Cătălin DOCEA

Cotidianul nostru dezvăluie, cu documente şi fotografii, afacerile, profiturile, adresele actuale şi preocupările comerciale ale femeii din Petroşani care a fost complice la fraude bancare, şantaje şi înşelăciuni în valoare de peste 4 milioane de euro în perioada 2005–2011.

Potrivit poliţiştilor, în perioada 2005–2011, Arthur Ludovic Csiki şi soţia acestuia, Diana Mariana Csiki, au înşelat – în calitate de reprezentanţi ai Habitat XXI SRL şi Ardi Ardi SRL, ambele din Petroşani – diverse persoane fizice şi juridice (bancare şi nu numai), frauda fiind estimată la peste 73,3 miliarde de lei vechi. Ziarul Văii Jiului a dezvăluit, anul trecut, că persoanele amintite au mai dat ţepe de peste 92,2 miliarde de lei vechi, în perioada 06.10.2010 – 27.07.2013 - neonorând la plată mai multe file cec şi bilete la ordin.

Arthur Ludovic Csiki...
...nu a fost arestat preventiv pentru că poliţiştii l-au dus prea târziu în faţa instanţei pentru mandat, adică abia luna aceasta pentru fapte din 2005–2011, aspect ce a determinat respinge­rea de către instanţă a pro­punerii de arestare preventivă, în contextul în care pericolul concret şi actual pentru opinia publică nu a mai putut fi dovedit. Nici propunerea de arestare preventivă a numitei Csiki Diana Mariana, asupra căreia Tribunalul Hunedoara s-ar putea pronunţa la data de 24 ianuarie a.c., nu va avea sorţi de izbândă pentru simplul motiv că, de câţiva ani, inculpata nu se mai află în ţară. Grav este că, întrucât i s-a dat o pălărie prea mare în raport cu CV-ul său, comandantul Ilie Titel Brăgaru nu a reuşit să o aducă în ţară, pentru a răspunde pentru faptele sale, pe Diana Mariana Csiki. De ce? Pentru simplul fapt că, necunoscând tehnici investigative actuale, comandantul poliţiei locale habar nu are unde se ascunde cea mai căutată hunedoreancă, părtaşă la ţepe de peste 165,5 miliarde de lei vechi, adică peste 4 milioane de euro!

Iată unde se ascunde...
...infractoarea Csiki Diana Mariana! Potrivit informaţiilor oficiale în pose­sia cărora ne aflăm, Diana Mariana Csiki locuieşte pe insula Lanzarote, parte a arhipelagului format din şapte insule de origine vulcanică din Oceanul Atlantic, mai cunoscut opiniei publice sub denumirea Insulele Canare. Insulele, inclusiv Lanzarote, aparţin Spaniei (cu care, atenţie, România are tratat de extrădare!) şi formează o comunitate autonomă a acestei ţări. Domiciliul actual al Dianei Mariana Csiki se află pe Avenida Grand Aldea la numărul 69, cod poştal 35530, în localitatea Villa de Teguise, provincia Las Palmas. Utilizând codul de înregistrare numărul Y1400121X, Diana Mariana Csiki este autorizată de către autorităţile spaniole ca, sub o formă echivalentă PFA-ului din România, să deruleze activităţi conform clasificării spaniole „9329 – Alte activităţi recreative şi distractive”.

În baza autorizării...
...menţionate, încă din 24.06.2011, Diana Mariana Csiki derulează activităţile conform CAEN-ului amintit la adresele Escotilla nr. 7 şi Coronel Bens nr. 42, ambele din localitatea Arrecife (capitala insulei), provincia Las Palmas. În 2012, spre exemplu, a avut o cifră de afaceri de 166.891 de euro, iar în 2013 avea deja 2 angajaţi.
De asemenea, conform documentelor publice în posesia cărora ne aflăm, la data de 4 noiembrie 2010, Diana Mariana Csiki a solicitat autorizarea derulării de activităţi în domeniul Carmangerie – Pescărie pentru spaţiul comercial situat în localitatea Villa de Teguise, provincia Las Palmas, pe Calle Garajonay, la numărul 36. Calle Garajonay 36 este la o aruncătură de băţ de Avenida Grand Aldea 69, domiciliul legal actual al infractoarei. Consiliul local al localităţii Villa de Teguise a aprobat, în unanimitate, solicitarea numitei Csiki Diana Mariana.

Conform Boletin Oficialde Canarias...
...num. 124 din 24 iunie 2011, fila 18.627, Diana Mariana Csiki – având numărul de identificare fiscală Y1400121X, a primit din partea statului spaniol suma de 7.000 de euro, sub formă de subvenţie, în baza programului de stimulare a ocupării forţei de muncă („auto-ocuparea forţei de muncă” - acesta este termenul uzitat în Spania). În fapt, este vorba de un program destinat şomerilor din Spania care desfăşoară activităţi independente, aşa cum este şi cazul numitei Csiki Diana Mariana.

Iată aşadar informaţiile...

...concrete despre domiciliul şi preocupările infractoarei Csiki Diana Mariana, la care şi comandantul Brăgaru ar fi putut ajunge relativ uşor dacă ar fi cunoscut tehnici investigative actuale. Dl. comandant este menţinut în funcţie deşi, după cum am arătat în repetate rânduri, nu are în spate o cazuistică relevantă în raport cu dosarele complexe de fraudă şi nu numai aflate, în această perioadă, în atenţia unităţii locale de poliţie. Rezultatele unităţii locale sunt, la o analiză amănunţită, unele meritorii. Dar asta nu se datorează decât muncii poliţiştilor de rând de la Petroşani (care, pentru a fi cu adevărat în sprijinul cetăţeanului, îşi cumpără din banii dumnealor computere pentru locul de muncă, imprimante, hârtie de imprimantă şi rechizitele necesare), bine coordonaţi de către adjuncţii Ciucă şi Stegărescu. Doi oameni fără de care, ca să o spunem pe aia dreaptă, poliţiştii din Petroşani nu ar avea atâtea rezultate remarcabile. Dl. Brăgaru este, în mod evident, din alt film. Căci, dacă s-ar fi preocupat, ar fi găsit-o şi ar fi adus-o deja în ţară pe Diana Mariana Csiki, femeia care a fost părtaşă la ţepe de peste 165,5 miliarde de lei vechi. Vom reveni.

P.S.: Dacă ne face rost de un tricou din ăla cu Atomis (din cele cu care, mândri, poliţiştii ne-au reprezentat peste hotare fără să ţină cont că promovează firma unui evazionist dovedit), mai dăm vreo două-trei click-uri şi îi facem d-lui comandant rost şi de numărul de telefon şi e-mail-ul personal al Dianei Mariana Csiki, cea mai căutată hunedoreancă a momentului.


Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 7  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter