18.03.2014,  22:20:25 | 0 comentarii | 2111 vizualizari
Pentru infrastructura educaţională, / Seminar pe fonduri structurale
Booking.com
de Mihaela PETROŞAN

Ieri, la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara, a avut loc un seminar de informare destinat administraţiilor publice locale şi unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din judeţ, interesate de obţinerea finanţării nerambursabile prin Regio-Programul Operaţional Regional (Regio-POR).

17,88 milioane de euro pentru Regiunea Vest
Evenimentul a fost organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest şi a vizat apelul de proiecte, din cadrul domeniului major de interven­ţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale pre­u­niversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesiona­lă continuă” al Regio-POR şi este finanţat din fondurile realocate din cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu şi a Programului Operaţional Sectorial Transport.
Realocarea financiară pentru acest domeniu major de intervenţie al Regio-POR, la nivel naţional, însumează 172,95 milioane euro, Regiunii Vest revenindu-i 17,88 milioane de euro. În cadrul seminarului au fost prezentate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanţii de finanţare pentru a putea accesa fonduri nerambursabile prin Regio-POR şi ghidul de finanţare pentru domeniul major de intervenţie 3.4.

Depunerea cererilor de finanţare
Data limită pentru depunerea documentaţiilor de finanţare în cadrul secţiunii I este 16 aprilie 2014, iar pentru secţiunea II, 29 mai 2014. Potrivit datelor oficiale, doar solicitanţii de finanţare a căror documentaţii au fost aprobate în cadrul secţiunii I au posibilitatea de a  depune cererile de finanţare în cadrul secţiunii II. Pentru acest apel de proiecte nu se aplică principiul primul venit primul servit, proiectele intrând la finanţare în ordinea punctajului obţinut în urma evaluării.
Această finanţare poate fi accesată doar de unităţile de infrastructură educaţională de stat preuniversitară pentru: învăţământ primar (clasele I-IV), învăţământ gimnazial (clasele V-VIII), învăţământ liceal (clasele de liceu IX-XII/XIII cu următoarele filiere: teoretică, vocaţională şi tehnologică) şi învăţământ profesional cu durata de 3 ani. Nu se finanţează activităţile legate de finalizarea construcţiilor unor noi unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.
Valoarea totală a proiectului pentru care se solicită finanţare nerambursabilă trebuie să fie cuprinsă între minim 500.000 de lei şi maxim 70.000.000 lei, iar durata de implementare a acestuia nu poate depăşi data de 31 decembrie 2015.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali organizează conferinţa regională „Diferit nu înseamnă anormal”. [..]
22.07.2013, 21:03   |    0 comentarii
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice este unul dintre cele mai grele ministere, de a cărui activitate de[..]
16.07.2013, 20:27   |    0 comentarii

Dacă până să ajungă la putere, USL se opunea regionalizări, acum nu se mai opune. Chiar o sus[..]

07.02.2013, 21:44   |    2 comentarii
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter