30.03.2014,  21:30:09 | 0 comentarii | 1472 vizualizari
La Hunedoara / CJ modernizează bazinul de înot
de Mihaela PETROŞAN
În şedinţa de vineri, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a aprobat asocierea cu municipiul Hunedoara, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a imobilului „Bazinul de înot” din localitatea de pe Cerna, potrivit contractului de asociere.
 
Obiectiv de interes judeţean
Imobilul „Bazinul de înot” Hunedoara aparţine proprietăţii publice a municipiului şi necesită executarea unor lucrări de reparaţii şi modernizare.
„Utilitatea bazinului de înot de la Hunedoara are anvergura unui obiectiv de interes judeţean întrucât în incinta acestuia sunt organizate competiţii sportive naţionale şi chiar internaţionale. Mai mult decât atât, bazinul de înot de la Hunedoara este singurul obiectiv de acest gen situat în zona viitoarei Conurbaţii Corvina, menit să conducă la revigorarea activităţilor sportive, acest aspect justificând implicarea Consiliului Judeţean Hunedoara în realizarea lucrărilor de reparaţii şi modernizare a imobilului situat în municipiul Hunedoara. Prin Hotărârea nr. 38/ 2014 privind aprobarea asocierii Municipiului Hunedoara cu Judeţul Hunedoara pentru realizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a imobilului – construcţie Bazinul de înot Hunedoara, Consiliului Local al Municipiului Hunedoara a propus Consiliului Judeţean Hunedoara asocierea în vederea realizării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a imobilului menţionat mai sus”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.
 
1.500.000 de la CJ
Scopul contractului de asociere este reprezentat în exclusivitate de finanţarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a imobilului-construcţie „Bazinul de înot” Hunedoara, care vor fi asigurate de CJ, inclusiv prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul POR 2014-2020. Potrivit contractului, CJ Hunedoara are între obligaţii să includă obiectivul în Planul anual de investiţii al instituţiei judeţene şi să aprobe documentele tehnico-economice aferente, să prezinte asociatului Municipiul Hunedoara în termen de 6 luni de la data semnării contractului de asociere documentele din care să rezulte alocarea a cel puţin 30 la sută din valoarea lucrărilor de modernizare şi reabilitare care urmează a fi executate la Bazinul de înot Hunedoara, să finanţeze lucrările de reabilitare şi modernizare la imobilul „Bazinul de înot”, încredinţat în condiţiile legii, a căror valoare nu va fi mai mică de 1.500.000 lei, să execute lucrările de reabilitare şi modernizare care presupun sistarea activităţii la „Bazinul de înot” doar în luna în care acesta are activitatea suspendată, iar personalul este în concediu de odihnă.
CJ Hunedoara va finanţa şi va executa reparaţiile la Bazinul Mare, respectiv schimbarea liner-ului aferent acestuia şi montarea a două filtre pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea calităţii apei, reabili­tarea clădirii prin izolarea exterioară, placarea cu faianţă a pereţilor de pe platformă, înlocuirea gresiei şi faianţei la băi şi vestiare şi înlocuirea instalaţiei electrice. De asemenea, pentru procesul de curăţare eficientă a apei din cele două bazine se va achiziţiona un robot de curăţat, iar pentru siguranţa beneficiarilor serviciilor oferite de bazinul de înot va fi montat un covor antiderapant pe platformă.
Toate lucrările vor fi efectuate cu respectarea programului competiţional pentru 2014 şi 2015.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema

Cu mai puţin de o lună înaintea debutului în campionatul Ligii a III-a, antrenorul  echipei de fotbal  FC Hunedoara se d[..]

05.08.2015, 17:22   |    0 comentarii
Fostul jucător al echipei Minerul Lupeni, în prezent la FC Hunedoara, Bogdan Bozian, a debutat cu gol la noua sa echipă.
[..]
02.08.2015, 22:24   |    0 comentarii

În data de 6 august, de la ora 13, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, va organiza, în Sala de Festivităţi, [..]

30.07.2015, 16:30   |    0 comentarii

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter