01.04.2014,  20:20:08 | 40 comentarii | 9050 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Baronetul Resmeriţă – scandal monstru la o pensiune din Parâng. Fiul cel mic al primarului din Lupeni a plecat fără să achite nota de plată!
de Cătălin DOCEA

Tupeu inimaginabil al fiului cel mic al primarului Resmeriţă, Lucian, actualmente director al Colegiului Naţional de Informatică “Carmen Sylva” din Petroşani. După ce a făcut scandal şi a ameninţat pe toată lumea, Lucian Resmeriţă a plecat fără să plătească integral consumaţia.

În seara zilei de 12 martie a.c., într-un grup de 14 persoane, Lucian Resmeriţă s-a deplasat la o pensiune situată la poalele masivului Parâng. Apariţia fiului lui Cornel Resmeriţă şi scandalul ce a urmat ne-au fost descrise, cu lux de amănunte, sub condiţia anoni­matu­lui, de o angajată a pensiunii:

 

“Au venit după...

...ora 20:00. Erau vreo 14 persoane. S-au aşezat la masă şi au început să comande. Au băut şi au mâncat tot, fără niciun fel de probleme. Aproape că au lins şi farfuriile, cum se zice. Când au cerut nota de plată, a început scandalul. Au spus că nu le-au plăcut trei produse de pe nota de plată de mâncare şi că, pentru aceasta, nu vor să achite absolut nimic în afară de băuturi. Lucian Resmeriţă, cel care de fapt făcea scandal, chiar a scris pe spatele notei de mâncare că nu vrea să o achite. Absolut nimeni din grup, în timp ce s-a mâncat, nu a spus nimic legat de mâncare până la nota de plată. Colegii mei, cu care eram la pensiune, i-au sunat pe şefii noştri. Dumnealor au zis că, fără proble­me, să nu se achite produsele pe care cei din grup, de fapt doar Lucian Resmeriţă, spuneau că nu le-au convenit. Nota toată a fost undeva în jur de 500 de lei, din care cea de mâncare a fost de 384 de lei pentru toate cele 14 persoane. De ruşine, două persoane din cele de la masă ştiu că au plătit 43 de lei. Apoi a plecat tot grupul, iar diferenţa de pe nota de plată – de 341 de lei – nu a mai fost achitată. Vreau să vă spun că este imposibil să fi fost vreo problemă legată de mâncare pentru că, în seara aceea, au fost mai mulţi clienţi, inclusiv primarul din Petroşani, şi nimeni nu a făcut nicio reclamaţie. De fapt, de când s-a deschis pensiunea noastră, nu a fost niciun fel de reclamaţie. Nu eu i-am servit, dar am fost la muncă în tot timpul scandalului”, arată angajata pensiunii.

 

Aceeaşi sursă...

...ne-a relatat faptul că, în seara scandalului şi în ziua următoare, între şefii săi şi fiul cel mic al primarului Resmeriţă, aflat sub influenţa alcoolului, au avut loc mai multe discuţii telefonice: “I-a tot sunat pe şefii noştri. În seara aceea, i-a ameninţat că a doua zi va veni cu mai multe organe de control, că el are relaţii şi ne poate face probleme. Lucian Resmeriţă chiar le-a zis şefilor mei ca a doua zi să-l aştepte încolonaţi”.

“Ulterior, din ce mi-au spus colegii mei, Lucian Resmeriţă a trimis pe cineva şi a achitat şi diferenţa de bani. După ce colegii mei i-au povestit persoanei care venise să plătească ce s-a întâmplat, aceasta a zis că nu e prima oară când el (Lucian Resmeriţă - n.r.) face aşa ceva”, mai spune angajata pensiunii.

 

Sursa noastră...

...mai spune că angajaţii pensiunii au intenţionat să ne contacteze încă din seara scandalului. A doua zi însă, vă­zând că s-a achitat şi diferen­ţa de bani, au renunţat. Surpriza a apărut însă în cursul zilei de ieri: “La pensiunea noastră s-a făcut o rezervare pentru un grup de 50 de persoane. Asta se întâmpla înainte cu câteva zile de scandalul cu Lucian Resmeriţă. Când am intrat la muncă am aflat că nu se mai ţine petrecerea grupului organizat, ceva persoane care proveneau din învăţământ, pentru că Lucian Resmeriţă le-a zis să nu mai vină la noi. Nu înţeleg de ce ne face pro­bleme. Noi am încercat să discutăm frumos cu dumnea­lui, am acceptat – după cum ne-au zis şefii noştri – să nu se mai achite toată nota. N-am sunat nici la Poliţie, deşi au plecat fără să plătească. După ce ne-a trimis banii, am consi­derat că nu mai are rost niciun scandal. Iar acum ne face probleme şi a spus reprezentanţilor grupului de 50 de persoane să nu mai vină la noi. Nu este corect, pentru că noi chiar avem mâncare bună şi avem grijă de clienţi”, spune angajata pensiunii.

 

I-am contactat,...

...tot ieri, şi pe reprezentanţii pensiunii. După mai multe discuţii telefonice, aceştia ne-au spus că, din punctul dumnealor de vedere, din moment ce nota a fost achitată (chiar dacă ulterior) consideră conflictul ca fiind închis. Aceştia ne-au mai relatat că îi deranjează faptul că a fost anulată rezervarea grupului de 50 de persoane, dar că preferă să creadă că „a fost doar o întâmplare”. Aceştia au mai ţinut să sublinieze că, de la deschiderea pensiunii, nu au avut absolut nicio reclamaţie, niciun incident, şi că – având în vedere că au fost destule mese organizate în ultima vreme - îi consideră mulţumiţi pe clienţii dumnealor.

 

P.S.: Inutil să menţionăm cam ce impresie le-a făcut profesoraşul Resmeriţă oaspeţilor străini cu care s-a matolit, din local în local, în ziua respectivă. Practic, posibil ca deranjul la stomacul baronetului Resmeriţă să fi fost real. Dar nu din pricina meniului pensiunii, ci din cauza repetatelor pahare pe care le-a dat peste cap de după-amiază până după sosirea nopţii. Nu e nefiresc să îţi pice rău ceva. Dar e nefiresc ca un individ cu pretenţii, care vorbeşte chiar despre el cu “domnul director Lucian Resmeriţă”, să încoloneze la masa lui ospătari, bucătari şi patroni. Oameni care, în mod cert, n-au obligaţia să suporte ifosele pe fond bahic ale unui băieţaş din Lupeni.


Comentarii articol (40 )

#1 fifi01.04.2014,  20:59:59
iata vremurile de trista amintire cu printisorul nicusor se intorc insutit cu tot felul de beizadele dar acum e mult mai rusinos individul find si profesor.
#2 ungureanu01.04.2014,  22:22:41
Sa ne spuna de ce nu au mers camerele la BACALAUREAT IN 2013 in sala celor cu numele de D si E? Domnul Catalin sa va interesati va rog cum o eleva cu nota 1 la simulare ia nota peste 9 la o materie de la examenul de BACALAUREAT. Multumesc
#3 andrei01.04.2014,  22:38:21
..este strigator la cer...traim in 2014 si unii oameni fac in continuare abuz de putere..rusine este putin zis
#4 eleva01.04.2014,  22:38:38
nu putea sa arunce chiar asa banii din fondul clasei.
#5 ungureanu02.04.2014,  00:59:02
E absurd unde sa ajuns.Rusine!!!!!
#6 parinte02.04.2014,  07:56:05
Este trist Unde trimitem copiii la scoala sa invete si de la cine. RUSINE
#7 v. pompa02.04.2014,  08:47:44
Fac si eu ca tati. Am vazut la tati ca nu achita nimic din ce fu..consuma, eu vreau sa-mi achite si mie guvernul si cetatenii nota de plata. Hâc...!
#8 Cetatenii02.04.2014,  09:02:46
Sa fie judecat !
#9 eu02.04.2014,  10:01:41
Rusine,cum ajung in functii astfel de specimene... Cei 7 ani de acasa nu ti-i da nici functia tatalui si nici a ta... Urcusul rapid si pe cai murdare are si coboras la fel de rapid...
#10 silviu02.04.2014,  10:06:57
un gunoi iesit dintr un turnator care se foloseste de numele fratelui sau pentru a ameninta aceste lucruri sint fff grave iar parchetul care se autosesizeaza aiurea de multe ori ar trebui sa vada ce e cu acest caz de trafic de influenta sau abuz.
#11 MIRCEA ANDREI02.04.2014,  10:07:00
EU II RUPEAM CAPU, BAGAM CEVA IN EI BANI, DA II BAGAM NOTA DE PLATA PE GAT, CU TOT CU FIGURILE LUI DE KKT DE LUPENI
#12 vulcan02.04.2014,  10:19:32
oameni buni v-ati intrebat daca era un om de rand mai sarac adica cum suntem cu totii daca noi nu plateam oare cate declaratii si plimbari pe la politie faceam asa ca clanul rasmerita fura valea jiului si nu sunt luati la intrebari tot felul de contracte de mizerie si incasari de miliarde de lei ...etc
#13 Ion02.04.2014,  10:29:32
la neplata unei consumatii se suna direct la politie, daca nu inseamna ca deja ceva este necurat, indiferent cine este clientul...
#14 Joe02.04.2014,  11:43:56
Cand blazonul familiei este un cap de bou, se pare ca vitelul tine din tot adinsul sa confirme provenienta bovina pe linie genetica, de unde si vorba: Aschianu sare departe de trunchi si in cazul de faţă, vitelul nu sare mai departe de bou.
#15 Trei Litere02.04.2014,  14:07:53
Ce putem cere unui director numit politic de PSD ? Ei se cred mereu pe mosia lor. Dar las', dispare PSD de la putere si mai discutam noi.
#16 lupeni 2902.04.2014,  15:12:43
Copilasu Rasmerita inainte de a fi taticutul sau primar ,manca la restaurantul familiei Gloria din Lupeni .Manca el si familia lui ,deoarece nu mergea nimeni sa le manance rahatul din farfurie.A ajuns taso primar si acum e mare rahatel.Aceasta familie trebuie sa se gandeasca ,ca dupa urcusul asta mare urmeaza coborasul care le va fi fatalsi foarte greu.Daca mergi la o nunta la restaurantul de rahat Gloria o sa mananci doar mancare veche care te face sa vomiti fara sa te imbeti ca porcul , asa cum a facut odrasla mica de Rasmerita .
#17 Andrei02.04.2014,  15:45:45
A mancat tot - tot? DA! A venit cu certificat medico-legal ca ar fi avut enterocolita sau probleme de la mancare? NU! Are pensiunea respectiva camere de supraveghere care au filmat? presupun ca DA! A scris dobitocul cu mana lui ca NU VREA sa plateasca? DA! Plangere penala la politie/parchet. Daca in 30 de zile nu este raspuns de la aceste institutii, plangere mai sus, la MAI si parchetu general. In paralel plangere civila. Neoficial 500 de euro la doi ucrainieni / moldoveni, o poza a oligofrenului, si a doua oara nu mai face.
#18 Dana Radu02.04.2014,  17:15:41
Toata lumea sa voteze PSD-ul ca PSD-ul va reda demnitatea in integralitatea ei. Demiterea din functie, excluderea din invatamant si cercetarea penala sunt lucruri firesti intr-o tara normala. In Republika Pesedista Romanika va fi premiat si avansat. pariem?
#19 Andrei02.04.2014,  22:40:21
@Dana Probabil. Pt ca in Romania nu ma mai mira nimic. Dar intr-o zis va face beshini de acest fel in fata unuia pe care nu il intereseaza nici de PSD, nici de ta-su, si ii rupe botul.
#20 hici03.04.2014,  17:33:25
nu a avut bani saracu,dupa nunta care o va face in curand o sa aibe,si o sa poata justifica si vila care nu se poate construi si amenaja dintr un salar de profesor de liceu.
#21 Trei Litere04.04.2014,  00:38:01
Este sub demnitatea băieţaşului de Lupeni să plătească servirea. El este frate de baron local, fiu de mafiot, mahăr de mahăr, nu se coboară la nivelul unor ţărănoi din vale! Conduce un liceu cu renume, ce să mai!
#22 MAI04.04.2014,  00:50:40
Un băieţaş de bani gata care nu-şi vede limitele. E director pentru că din seria numirilor politice şi pentru că PSD. Oricum PSD pierde prezidenţialele şi apoi se duce şi ăsta la rampă.
#23 lupenar04.04.2014,  03:47:54
comentam sa nu tacem:))))ce,le face cineva ceva? dupa atata timp de la scandalurile astea ar fi trebuie sa fie stansi de deja de ,,coiencidente"
#24 radudan04.04.2014,  08:56:17
prea multe comentarii vehemente pe un subiect de scandal; să fii director psd în Petroșani presupune a fi expus în permanență iar dn Răsmeriță nu știe încă acest lucru; altfel, un comportament nepotrivit pentru care acum plătește
#25 marius04.04.2014,  10:24:10
razmerita,zamfir,dragoi,sandu daniel,lakatos,enache si multi altii iata citeva din motivele pentru care s ar putea la prezidentiale psd sa aiba o mare surpriza.
#26 florin04.04.2014,  18:54:55
A achitat nota a doua zi dar a fost beat și nu a știut ce face
#27 florin04.04.2014,  18:57:44
Oameni buni.voi ați votat nenorociții astia
#28 florin04.04.2014,  21:40:27
Amanta lui Rasmerita: Cosmina care vinde perdele. draperii.si tapet în Jiul Shoping se afla în centrul scandalului și îi ținea hangul.Aceasta individa își ataca concurenta cu orice mijloc ca sa-i fie bine. Mai ales că se crede viitoare nevasta de. ..........?!
#29 raducu04.04.2014,  21:46:26
Luciane. Eu zic sa te potolești cu astea și nu mai incerca să ataci. ca-ti faci mai rau
#30 lupenar05.04.2014,  02:44:54
De cand se tot arde gazul cu clanul Rasmerita,ati vazut pe cineva luand masuri?cred ca ne stropsim degeaba in tara lui kkt-gornistu
#31 ospatar05.04.2014,  10:18:49
lucrez la un restaurant foarte cunoscut din orasul Petrosani unde domnul Resmerita serveste de foarte multe ori masa,impreuna cu iubita,prietenii si de foarte multe ori a venit si la noi insotit de mai multe persoane straine.cred ca a facut o pasiune din a face scandal atunci cand e insotit de prieteni sau oameni din alta tara,nu stiu ce vrea sa demonstreze dar cred ca nu castiga nimic cu asta,se face singur de ras...mai ales ca de fiecare data cand se da in spectacol o face dupa cateva pahare de alcool...asa ca "domnule Resmerita " deja te-ai facut cunoscut in toate birturile,crasmele,bodegile si restaurantele din Vale!!!! Felicitari!!!!
#32 eu05.04.2014,  10:22:46
curiozitate??? !!! daca nu achita nota a doua zi oare ospatarul care l-a servit trebuia sa puna banii pt el??? politia,oameni buni,televiziunea pe ei,sunt niste jeguri de oameni toti din neam,nu fac decat rau,scandal si vai cat de importanti sunt ei...cum sa votezi asemenea haimanale/???cum sa il pui pe alcoolistu asta director de scoala? ar trebui sa fie un exemplu,nu un alcoolic
#33 Trei Litere05.04.2014,  14:22:19
@ospatar ; Profesoraşul din Lupeni face scandal ca să vadă lumea că el se plimbă la braţ cu oameni din străinătate. Ştim cine este el şi ştim cu certitudine că imaginea e singurul lucru care contează în mintea micuţului baronaş.
#34 Danuta05.04.2014,  14:33:14
Aveți grija oameni buni. că acest individ vrea să fie primar în Petroșani
#35 escavator05.04.2014,  17:46:30
Lasati-l sa faca ce vrea, nu da asta l-ati votat pe tac'su? Voi nu ati vrea sa fiti beizadea? Ce tot comentati? Nu aveti de lucru? Nu a creat tac'su un milion de locuri de munca?
#36 gagauta10.04.2014,  18:38:16
Nu are Cum să fie primar oameni buni. Ar fi bine să fie șef la anaf că s-ar duce dracu toți investitorii și tot sistemul privat
#37 toto25.04.2014,  19:57:53
Era cu o delegatie dintr-un program european. Se dadea doar mare. Oare ISJ Hunedoara nu ia masuri? Ar trebui demis...face iceul de rusine. Cum are curajul sa mai vina in fata elevilor si sa dea lectii de etica? Rusineee!
#38 pegy17.02.2015,  12:39:32
rusineeeeeeeeeeee!
#39 AB06.03.2015,  01:22:17
A!!!! Asta e nimic, fratilor!!! Nu stiti ce face mititelul asta nerusinat la scoala aia a lui. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu fure si el cate ceva, iar cand vine cate un controlas, de la cineva de sus, se face disparut fara urma, ca sa nu dea nimeni de urma acelor bani pe care-i sifoneaza el si ai lui din scoala. Acolo numai DNA-ul pune lumina in actele alea falsificate de el si de alti hoti.
#40 pensionar Ayana01.03.2016,  07:32:26
Ba prostule la pensiunea Ayana nu a facut nimeni toxiinfectie alimentara cum ai dat tu zvonul in toate scolile de ciuda ca te-ai facut de cacat . Peste tot esti un personaj negativ asa ca nu te crede nimeni handicapatule care esti, praduitorule .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter