24.02.2010,  15:26:11 | 0 comentarii | 719 vizualizari
Asociaţia Pensionarilor pentru Ajutor de Deces şi Ajutor Reciproc Petroşani, un bun necesar
de Ziarul Vaii Jiului
Constituită pe baza liberului consimţământ exprimat în scris de membrii asociaţiei, în condiţiile dreptului fundamental de asociere prevăzut de Constituţia României, Asociaţia Pensionarilor Petroşani cu cele două filiale Aninoasa şi Lonea continuă şi în acest început de an să fie un sprijin real pentru nevoile crescânde ale membrilor săi.
În situaţia cazurilor regretabile de deces ale membrilor precum şi ale nemembrilor asociaţiei servirea se face cu promptitudine non-stop cu articole şi servicii funerare la preţuri accesibile şi mai mici faţă de restul unităţilor comerciale de profil din localităţile Văii Jiului.
Asigurăm transportul decedaţilor către alte localităţi din ţară sau aducerea acestora din alte localităţi la preţul modic de 1 leu/km. Asemenea transporturi în ultima lună au fost efectuate la Teleorman, Suceava, Deva, Râmnicu Vâlcea, Craiova, primind mulţumiri scrise adresate asociaţiei de la familiile îndoliate pentru deservirea exemplară de care au beneficiat.
În cadrul CAR nevoile oamenilor devin pe zi ce trece mai numeroase şi pe care ne străduim să le acoperim măcar parţial prin acordarea de împrumuturi rambursabile.
Numai în acest an au fost acordate un număr de 393 împrumuturi, în valoare de peste 10 miliarde lei vechi, revenind o medie de împrumut de 2674,46 lei (peste 26 milioane lei vechi).
Din acestea, în oraşul Aninoasa, filiala noastră a acordat în luna ianuarie şi primele 20 zile ale lunii februarie un număr de 89 împrumuturi în valoare totală de 227.020 lei (peste 2 miliarde 270 milioane lei vechi) revenind media/împrumut de 2.550 lei (adică 25.500.000 lei vechi).
Ne-am referit la această filială a asociaţiei noastre, cunoscând situaţia socială precară a oamenilor din această zonă, evidenţiind totodată corectitudinea înapoierii acestor împrumuturi la termenele contractuale, numărul restanţierilor fiind redus, format dintr-o singură cifră (deci până în 10).
De remarcat este conlucrarea casierilor Mirela Fer şi Claudia Muntean cu solicitanţii acestor împrumuturi de la acordarea şi până la restituirea acestora.
În sprijinul îmbunătăţirii condiţiilor sanitare şi asistenţă medicală pentru persoanele vârstnice, Primăria oraşului Aninoasa, personal domnul primar Ilie Botgros, ne-a asigurat că se va implica în derularea acestui proiect.
Avem convingerea că aşa cum s-a implicat în amenajarea băii din incinta Asociaţiei
Pensionarilor din Aninoasa pentru cei peste 15 pensionari care fac baie, la un preţ de 3 lei, va cuprinde şi asigura finanţarea acestui proiect social pentru care mulţumirile noastre le adresăm domnului primar anticipat.
La Petroşani suntem spre finalizarea Magazi­-nului de Pompe Funebre realizat între cele două Policlinici ale Spitalului de Urgenţă Petroşani, magazin realizat la cererea membrilor Asociaţiei în vederea scutirii deplasării de la morga spitalului în colonie la sediul nostru.
În cursul lunii martie vom da spre funcţionare Clubul de Jocuri Distractive care va avea şi o frizerie şi o coafură pentru pensionari.
În atenţia noastră rămâne prioritară ajutorarea pensionarilor membri atât prin împrumuturile de la CAR care au cea mai mică dobândă cât şi ajutorarea familiilor membrilor decedaţi.
 
Comitetul Asociaţiei Pensionarilor Petroşani

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter