25.02.2010,  16:53:47 | 0 comentarii | 470 vizualizari
Primim la redacţie / Paletă tentantă oferită de o firmă fantomă din Petroşani
de Ziarul Vaii Jiului
„4 servicii la preţ de două” oferit de RCS & RDS prin Digi TV, Digi Tel, Digi mobil şi Digi net, iar dacă studiem pliantele de informare găsim o paletă de servicii tentante.
 
Cine face ca mine, ca mine să păţească!
Atenţie deci. Pliantele firmei fac publicitate mincinoasă prin ofertele tentante pe care le mediatizează: „primele 3 luni fără plata abonamentului*”. 
*asteriscul ne anunţă (printr-un caracter mărunt) faptul că perioada ofertei este 16.11.2009-31.01.2010, or prin cazul meu, şi prin alte cazuri pe care le voi exemplifica, pot dovedi că nu am beneficiat de reclama de promoţie şi, mai mult chiar, de serviciile solicitate decât în proporţie de zero la sută, 30 la sută, sau 60 la sută-în cazul meu. Contractele au fost încheiate în luna noiembrie 2009, deci în perioada de promoţie, oferte ce nu au fost onorate, conform contractului, nici până în prezent sută la sută. În data de 08.01.2010 mi s-a instalat cablul TV dar fără telefonia fixă şi mobilă. Trebuia să renunţ la serviciile UPC fiindcă în luna februarie urma să plătesc serviciile către două firme. În 25.01.2010 contactez serviciul central UPC, solicitând să renunţ la transmisia TV şi să rămân doar cu telefonul. Mi se spune că nu se poate, dar mi se poate oferi o reducere de aproximativ şase luni. Accept ideea şi consider că voi renunţa la RCS & RDS. Aceştia nu onoraseră contractul decât 33 la sută. 
În 29.01.2010 am sunat la serviciul comercial RCS & RDS (nr. de înregistrare 1243544113), insistând să mi se rezilieze contractul, având în vedere că nu au fost respectate clauzele contractuale, pentru a nu intra în luna februarie. Promisiuni. În data de 01.02.2010 sun din nou la serviciul comercial fără a obţine o promisiune în legătură cu oferta de telefonie, fapt pentru care solicit din nou rezilierea contractului. Mi se spune că solicitarea mea a fost înregistrată la acelaşi număr de înregistrare, urmând a fi analizată. 
În data de 02.02.2010 revin la punctul de lucru nr. 1 Petroşani şi completez un formular de sugestii şi reclamaţii, ce-l trimit prin fax (+40(31)4004441) conform chitanţei.
La 05.02.2010 public în Ziarul Văii Jiului despre această situaţie creată. Am ataşat şi reclamaţia trimisă prin fax. În data de 11.02.2010 trimit din redacţie, prin poşta electronică, pagina 16 a ZVJ-ului, pentru sensibilizare.
A doua zi sunt sunat şi înştiinţat că mi se va rezolva cererea pentru postul telefonic. Deşi am afirmat că nu cred în minuni, minunea s-a întâmplat parţial şi mi-am notat: „Azi 12.02.2010, ora 15:00 s-a montat telefonul fix, iar cel mobil, probabil la Paşte”. 
Evident, când vine vorba de facturări firma (RCS & RDS) este promptă. În 03.02.2010 deja mi-a sosit factura. 
Pentru luna februarie voi avea de plătit două servicii către două firme de telefonie. Firma RCD & RDS m-a dezamăgit făcând oferte tentante dar mincinoase, neonorând clauzele contractuale. În final, subliniez, consider contractul reziliat din vina firmei de prestări servicii.  
 
Ştefan VENŢEL

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter