02.10.2014,  16:49:22 | 0 comentarii | 821 vizualizari
Deva / Calificarea în arte
de Mihaela PETROŞAN
Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva a câştigat proiectul de mobilitate intitulat „Designeri şi graficieni în industria de publicitate”, din cadrul Programului Erasmus+, derulat prin Agenţia Naţională pentru programe comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale.
 
Acest proiect are o durată de 12 luni şi vizează plasamentul a 24 de elevi aflaţi în formare profesională iniţială, înscrişi în clasele de arte plastice şi arhitectură, nivel liceal, ciclul superior al liceului, tineri care vor obţine, în urma promovării examenului de competenţă profesională, calificarea de tehnician în domeniul artistic şi respectiv tehnician pentru tehnici artistice. 
Obiectivele proiectului sunt: aprofundarea şi dezvoltarea dimensiunii practic-aplicative a pregătirii de specialitate a participanţilor, într-un mediu economic real, direct legat de domeniul lor de formare profesională, dezvoltarea abilităţilor practice necesare în procesul de concepere şi dezvoltare de materiale publicitare asigurând rigoarea şi estetica lucrărilor şi familiarizarea elevilor cu relaţia client-companie, cu noţiunea de marketing şi promoţie pentru vânzări, producere şi promovare diferenţiată de produs.
Beneficiarul va anunţa, prin echipa de proiect şi de selecţie, etapele, termenele, procedura de selecţie, rezultatele selecţiei, probele de evaluare, bibliografia necesară, programarea interviului pentru cei interesaţi. Elevii trebuie să aibă rezultate bune în pregătirea profesională de specialitate şi în activităţile extraşcolare, să aibă cultură generală foarte bună, să cunoască limba engleză la nivelul minim de competenţe lingvistice A1, să dovedească abilităţi de lucru în echipă, stare de sănătate foarte bună.
Candidaţii vor depune la secretariatul şcolii un dosar care cuprinde: CV european; copie C.I., scrisoare de intenţie, documente justificative ale CV, adeverinţă de la medicul de familie şi recomandarea dirigintelui.
Certificatele obtinute, Europass Mobility şi Certificatul de participare, îi vor face pe participanţi mai încrezători într-o posibilă angajare, vor facilita mobilitatea în Europa şi le vor asigura şanse de integrare mai bune pe piaţa muncii. 
Perioada de plasament este de 14 zile stagiu efectiv, 2 săptămâni de mobilitate, în luna aprilie 2015, iar ţările gazdă sunt Spania şi Portugalia. 

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter