18.03.2010,  10:23:48 | 0 comentarii | 509 vizualizari
Primim la redacţie
de Ziarul Vaii Jiului
Stimată redacţie,
Vă rog să-mi permiteţi ca pe această cale,
să-i lămuresc pe cititorii dvs cu privire la dezinformările tendenţioase făcute de Corneliu Haşcău în articolul „O neînţelegere lungă de 6 metri”... şi anume:
1. Singurul lucru adevărat din cele relatate este numele meu, mă numesc Adina Stegar, dar sunt fiica şi nu soţia lui Florin Stegar, terenul în cauză fiindu-mi repartizat mie, chiar dacă aş dori, părinţii mei nu mai corespund de mult criteriilor prevăzute de Legea nr. 15/2003...În altă ordine de idei, eu nu am nicio legătură cu Primăria Municipiului Petroşani, lucrez în sectorul privat, aşa că încercările respectivului de a atrage atenţia asupra faptului că este vorba de un consilier din primărie sunt evident tendenţioase, având în vedere că în societatea românească se presupune că oricine lucrează în administraţia de stat rezolvă astfel de probleme doar în mod oneros, iar aluziile la funcţie au darul de a inflama mereu opinia publică.
2. Corneliu Haşcău minte cu bună ştiinţă atunci când afirmă că este sigur că nu am autorizaţie de construcţie, deoarece a mai făcut vreo două sesizări în acest sens, la Primăria Petroşani şi la Inspecţia în Construcţii, motiv pentru care actele necesare mi-au fost verificate şi reverificate, rezultatul fiind mereu acelaşi, ele fiind considerate a fi în regulă. Dânsul ştie foarte bine acest lucru, dar îl informez încă o dată că autorizaţia de construcţie are nr. 52/27.04.2009, dată la care dânsul nici măcar nu locuia în imobilul vecin. De altfel, cu fostul locatar nu am avut niciun fel de probleme în acest sens, deşi poarta cu pricina era tot acolo.
3. Terenul de acces dintre cele două proprietăţi este de peste 6 metri datorită discuţiei pe care respectivul a avut-o cu tatăl meu (discuţie pe care acum o apreciază ca fiind ironică) şi asta pentru că tatăl meu, împotriva voinţei mele, m-a lămurit să mai cedez 2 metri din teren, tocmai pentru a dovedi înţelegere faţă de cerinţele vecinului, motiv pentru care eu am pierdut câţiva metri pătraţi de teren. Aşa  se face că, în loc de 4,2 metri cât prevedea proiectul pentru zona dintre cele două proprietăţi, acum sunt peste 6,5 metri!!! După cum reiese şi din fotografie, două maşini încap lejer una lângă alta pe acest drum, care nici măcar nu este cale principală de acces. Dacă Corneliu Haşcău (pensionar de Bucureşti, mereu pus pe gâlceavă, probabil din lipsă de ocupaţie) nu mai ştie să şofeze, îl anunţ că şi drumul principal de acces spre Parâng are cam tot aceeaşi lăţime, iar dacă dânsul nu poate manevra o maşină pe acest interval îi demonstrez că eu pot! Eventual, ar putea să refacă şcoala de şoferi, în cazul în care nu a făcut-o cum trebuie sau dacă trecerea timpului i-a afectat capacităţile în acest sens. Interesant mi se pare şi faptul că nu prea văd cum ar încăpea o maşină de mare tonaj pe poarta cu pricina, care nu a fost proiectată de fostul proprietar pentru aşa ceva, iar respectivul reclamagiu nici măcar nu şi-a lărgit poarta, sperând să intre cu o astfel de maşină perpendicular pe poartă, motiv pentru care probabil are nevoie de patru benzi de circulaţie.
4. Nici eu şi nici familia mea nu am avut vreodată repartizat vreun alt teren, nici în Colonie, nici altundeva... Locuim de 23 de ani pe o scară cu 66 de apartamente, unde nu am avut probleme niciodată cu vecinii, fie ei şi rromi, la fel cum nu avem nici pe Maleia, cu excepţia respectivului şi din exclusiva lui cauză. Încă o minciună, menită să „coloreze” imaginea familiei mele...
5. Corneliu Haşcău poate căuta câţi avocaţi doreşte (poate găseşte la Bucureşti de unde vine), pentru că şi ideea pe care o acreditează, conform căreia avocaţii nu vor să-i susţină cauza pentru a nu-l „supăra” pe tatăl meu este tipică genului de reclamagiu, dânsul ştiind foarte bine că oricine va vedea terenul şi actele nu-i va da câştig de cauză. În schimb, îl asigur pe Haşcău că, dacă mai văd numele meu sau pe al părinţilor mei prin ziare, în contexte atât de neadevărate, eu voi găsi cu siguranţă un avocat dispus să-l încadreze la hărţuire sau ceva de acest gen, având în vedere că, în urma reclamaţiilor dânsului am pierdut destul timp tot răspunzând acuzelor nefondate,
plimbându-mă cu actele pe la comisii, care, la rândul lor,  şi-au pierdut timpul refăcând măsurători pentru a răspunde legal reclamaţiilor lui. Nu mai vorbesc de minciunile şi invenţiile pe care le face şi care pot fi uşor demontate în instanţă, pentru că nu va putea proba nimic din ceea ce afirmă. 
Multumesc redacţiei pentru dreptul la replică, sper că am reuşit să demonstrez cât de uşor le este unora să dezinformeze şi să inventeze. Realitatea este că Haşcău a beneficiat de înţelegerea mea, eu renunţând la 2 metri de teren în favoarea lui, iar dacă dânsul poate manevra un tir pe drumul de acces principal să o facă şi pe cel dintre proprietăţi, are aceeaşi lăţime! Iar dacă îşi alimentează cisterna de gaz sau îşi aduce mobilă săptămânal cu raba, îl ajut eu s-o manevreze, eu am făcut şcoala de şoferi aşa cum trebuie! (Adina STEGAR)

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter