13.03.2016,  21:03:57 | 0 comentarii | 913 vizualizari
Ceremonialul militar de predare-primire a drapelului de luptă al unităţii de jandarmi sub comanda colonelului dr. Robert-Iulian Vîţă
Booking.com
de Alina PIPAN
După cum se cunoaşte, începând cu 1 martie 2016, colonelul Robert Iulian Vîţă a fost numit inspector şef al I.J.J. Hunedoara, iar generalul de brigadă Viorel Sălan a fost împuternicit adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.
 
Pentru a marca momentul, a avut loc ceremonialul militar de primire-predare a drapelului unității. Ceremonialul militar a început la ora 10:00 cu intonarea imnului naţional al României. În acest cadru festiv generalul Viorel Sălan a transmis următorul mesaj: „A fost o perioadă grea, dar frumoasă, cu multe sacrificii şi împliniri, în care viaţa personală s-a îmbinat cu cea profesională. În tot ce am făcut alături de familia şi colegii, fără de care nu puteam reuşi (...) pot afirma cu convingere că mi-am iubit colegii şi meseria, am muncit cu dăruire şi convingere şi nu am motive să privesc în urmă cu regret. M-a caracterizat întotdeauna respectul faţă de lege şi cetăţean. Aceleaşi deziderate le voi aplica şi în continuare în exercitarea atribuţiilor funcţionale, aşa că nu mă voi abate de la standardele de calitate a muncii pe care le-am implementat până în prezent(…). De aceea solicit domnului colonel să păstreze acest colectiv unit, să continue ceea ce s-a clădit cu greu în această unitate, să cultive principiile care ne-au făcut o instituţie puternică şi credibilă: comunicarea permanentă cu mediul intern şi extern, aprecierea corectă şi transparentă a personalului, devotament faţă de lege  şi comunitate, loialitate faţă de valorile fundamentale ale democraţiei”.
Noul inspector şef, colonel dr. Robert Iulian Vîţă, a declarat: „În ianuarie 1991 am venit ca tânăr ofiţer în această unitate, la acea vreme cu sediul la Orăştie. În cei peste 25 de ani pe care îi am ca ofiţer în Jandarmeria Română, 21 i-am lucrat în această unitate. Am mai lucrat în teatre de operaţii sub egida ONU, sub egida Uniunii Europene, inspector şef la I.J.J. Gorj şi adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române timp de trei ani, dar de fiecare dată după aceste misiuni, m-am întors acasă. Vreau să asigur reprezentanţii autorităţilor şi instituţiilor la nivel de judeţ, că activitatea profesională desfăşurată timp de 25 de ani, dintre care 13 ani alături de domnul general Sălan, în echipa managerială, va continua cel puţin la acelaşi nivel. Mulţumesc domnului general Sălan, în numele tuturor colegilor, pentru activitatea deosebită pe care a avut-o de-a lungul unei vieţi de om. Majoritatea colegilor de azi nu cunosc un alt comandant, cred că numai eu, pentru că ceilalţi au venit ulterior. Dragi colegi, mă cunoaşteţi şi vă cunosc pe majoritatea, sunteţi doar câţiva care aţi venit din şcoli ulterior plecării mele din această unitate. Suntem aceeaşi echipă, vom continua pentru a arăta că această instituţie este în slujba cetăţeanului, a comunităţii şi, printr-o strictă respectare a legii, să ne facem datoria”. În semn de respect şi preţuire, domnul locotenent-colonel Marius Iosif, prim adjunct al inspectorului şef, i-a înmânat domnului general de brigadă Viorel Sălan, din partea colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, o plachetă de onoare.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter