13.04.2016,  18:05:08 | 0 comentarii | 1182 vizualizari
Împreună pentru Hunedoara
de Mihaela PETROŞAN
În data de 14 aprilie 2016, la ora 12, la Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Hunedoara, Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, cu sprijinul instituţiei judeţene organizează o întâlnire de lucru între reprezentanţii judeţului în Parlamentul României şi mediul de afaceri local, în vederea identificării de soluţii pentru problemele actuale cu care se confruntă întreprinzătorii locali, în această perioadă de profunde schimbări în plan economic şi politic, în direcţia relansării economi­ce a judeţului Hunedoara.
 
Întâlnirea „Împreună pentru Hunedoara” vizează stimularea dialogului între reprezentanţii mediului de afaceri hunedorean, decidenţii politici şi autorităţile publice şi identificarea celor mai adecvate măsuri de creştere economică inteligentă, durabilă, favorabilă incluziunii. Scopul reuniunii este de a prelua, sistematiza şi transmite autorităţilor competente semnalele venite din mediul de afaceri legate de problemele cu care se confruntă întreprinzătorii locali în activitatea lor, de a pune la dispoziţia decidenţilor instrumentele necesare pentru susţinerea unor proiecte legislative necesare dezvoltării economice.
Un subiect foarte important pe agendă îl constituie dezvoltarea şi promovarea turismului în judeţul Hunedoara şi, în acest sens, în cadrul întâlnirii va fi prezentată iniţiativa Camerei de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi a Asociaţiei Pro Straja, susţinută de Conacul Archia, Complexul Arsenal Park, Asociaţia Sens, precum şi de un număr important de oameni de afaceri ce activează în turismul local, pentru înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare şi Promovare a Turismului Hunedoara.
„Ne exprimăm convingerea că invitaţii oficiali vor ţine cont de sugestiile şi solicitările oamenilor de afaceri şi vor face eforturi pentru asigurarea unui climat propice dezvoltării afacerilor, cu măsuri fiscale stimulative pentru întreprinzători, susţinerea micilor afaceri, creşterea nivelului de calificare şi absorbţiei forţei de muncă în zonă, dezvoltarea sustenabilă a economiei hunedorene”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.




Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal




_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!




_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter