26.09.2016,  11:13:30 | 4 comentarii | 2014 vizualizari GALERIE:     FOTO    
ADARCO, o firmă din Valea Jiului, cu activitate unicat în judeţ, şi-a făcut bine treaba în Occident. Acum, îşi face loc pe piaţa est-europeană
de Alina PIPAN
Managementul deşeurilor s-a transformat, cel puţin la nivel european, dintr-o responsabilitate pentru mediul înconjurător în ramură industrială. Un business profitabil, un mod inteligent de a recicla deşeurile şi a le face profitabile, transformându-le în materie primă, combustibil etc.
 
„Waste Management 2016”. Kiev
ADARCO Invest Petroşani este singurul producător de utilaje destinate reciclării deşeurilor din judeţ care nu doar că face faţă cu brio cerinţelor actuale în produce­rea acestor utilaje, dar joacă de o bună bucată de vreme în arena competiţiei, alături de cei care contează cu adevărat în acest domeniu.
În Occident, nu mai e un secret, performanţele ADARCO Invest Petroşani au convins de ceva vreme. Acum, recunoaşterea se traduce într-o serie de invitaţii la expoziţii şi conferinţe de specialitate, pe mai toate meridianele globului, în domeniul managementului deşeurilor. Recent, o echipă a ADARCO s-a întors de la Kiev.
În perioada 13-14 septembrie a avut loc ediţia 2016 a forumului internaţional „Waste Management 2016”. La această importantă manifestare au participat - expozanţi şi vizitatori (potenţiali clienţi) -  reprezentanţi ai producătorilor de tehnologii şi de echipamente specifice a managementului deşeurilor din mai multe ţări, dintre care amintim: Germania, Austria, România, Suedia, Turcia, Rusia.
ADARCO Invest Petroşani a participat ca expozant cu stand propriu, prezentând şi activitatea firmei în cadrul unei conferinţe.
Aspirantă la aderarea UE, Ucraina este foarte interesată să implementeze procedurile de management a deşeurilor, agreate de comunitatea europeană. Drept urmare, Ucraina a elaborat, pentru următorii ani, proiecte care însumează o valoare totală de 14,3 miliarde euro. Prin aceste proiecte intenţionează să pună în funcţiune peste 45 de instalaţii complexe pentru sortarea şi reciclarea  deşeurilor, să achiziţioneze cca. 685 de vehicule de salubrizare şi cca. 58.700 contai­nere metalice sistem abroll. Este forte posibil ca unele dintre acestea să fie produse la ADARCO, în Valea Jiului.
 
Congresul mondial ISWA. Novi Sad
ADARCO a fost invitată şi la congresul mondial ISWA (Internaţional Solid Waste Association), organizaţie cu preocupări majore în domeniul activităţilor de management a deşeurilor şi care de peste 30 ani reuneşte membri din mai mult de 130 de ţări.
Ediţia ISWA 2016 s-a desfăşurat la Novi Sad în Voivodina, Serbia, în intervalul 19-21 septembrie. La eveniment au fost prezenţi peste 1.300 de participanţi. Şi aici, ADARCO Invest a avut calitate dublă, de expozant cu stand propriu  şi de participant activ la sesiunile de comunicări pe tema  deşeurilor alături de alţi specialişti în domeniu din USA, Germania, China, Serbia, Ungaria, Franţa, Rusia, Brazilia etc.
De notat că standul ADARCO Invest Petroşani a fost vizi­tat, printre alţii, de vicepreşedintele ISWA, Alexei Atudorei, şi de reprezentatul  ministerului de protecţie a mediului din Serbia, Sava Sladic.
 
ADARCO Invest Petroşani
a profitat de fiecare dintre aceste două evenimente, făcând o amplă prezentare a regiunii Văii Jiului, a problemelor de ordin economic specifice acestui areal şi, implicit, a oportunităţilor investiţionale conjuncturale. ADARCO – o firmă cu care nu doar Valea Jiului, ci şi întreg judeţul Hunedoara se poate mândri!

Comentarii articol (4 )

#1 profesoru'26.09.2016,  19:23:36
Bravo Adarco, sunteţi cei mai tari! Cine se uita in curtea voastră vede din prima ca sunteţi adevărați gospodari. Daca ar mai fi vreo 5-6 firme ca voi aici ,in valea asta amarata, am ieși si noi la liman. Așa, ne trimitem copiii sa lucreze prin alte tari.... Felicitări, țineți-o tot așa!
#2 simoon27.09.2016,  05:36:12
BRAVO.SUCCES PE MAI DEPARTE.
#3 Rica Serafica27.09.2016,  20:36:48
Adarco e in top pentru ca e condusa de un profesionist provenit din IUMP, Geromul s-a dus pe de rapa pentru ca a fost condus de un grup de impostori ...
#4 minerache15.10.2016,  16:19:59
Nu cumva aici lucreaza domnii Daraban, Soare, Bolea, Ionita si altii care au fost cândva si pe la UMIROM? Pai asta spune totul. La Adarco s-a adunat crema specialistilor din Petrosani. Nu ciurucurile care continua sa ingroape mineritul precum si UPSRUEEM , UMIROM. Hai Adarco !


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal


* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter