23.02.2017,  15:50:55 | 0 comentarii | 573 vizualizari
Pentru crearea sau extinderea spaţiilor de producţie şi pentru dezvoltarea serviciilor / Firmele private pot depune proiecte de finanţare
de Mihaela PETROŞAN

Joi, 23 februarie 2017, a fost prima zi în care s-au putut depune cereri de finanţare - în cadrul Priorităţii de investiţii 2.2 „Sprijinirea creării şi extinderea capacităţii avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor” a Regio-Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 - în vederea creării şi extinderii capacităţilor de producţie şi a dezvoltării serviciilor companiilor private.

 

Apel de proiecte

Companiile private care pot să beneficieze de aceste fonduri nerambursabile trebuie să fie societăţi sau societăţi cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor, a întreprinderilor mici sau a celor mijlocii.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), în calitate de Organism Intermediar pentru Regio-POR în Regiunea Vest, anunţă că termenul limită pentru depunerea cererilor de finanţare este data de 23 august 2017, la ora 12:00.  Depunerea acestora se va putea face exclusiv prin intermediul aplicaţiei electronice MySMIS disponibilă la adresa http://2014.mysmis.ro.

Acest apel de proiecte este de tip competitiv cu depunere la termen, proiectele primind finanţare în funcţie de punctajele obţinute în cadrul etapelor de evaluare şi în limita alocării financiare pentru Regiunea Vest – 20,36 milioane euro.

Finanţarea nerambursabilă acordată în cadrul acestui apel de proiecte vizează investiţii în mediul urban – cu excepţia întreprinderilor mijlocii în cazul cărora locul de implementare al proiectului poate să fie şi în mediul rural.

Valoarea eligibilă a unui astfel de proiect trebuie să fie de minimum 200.000 euro şi nu poate depăşi 1 milion de euro. Contribuţia solicitantului de finanţare, din valoarea eligibilă a proiectului, diferă în funcţie de componenta prin care se acordă finanţare, precum şi în funcţie de forma de organizare: proiecte finanţate prin componenta Ajutor de Stat Regional, 45 la sută pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici, 55 la sută pentru întreprinderile mijlocii, proiecte finanţate prin componenta Ajutor de Minimis – 10 la sută pentru toate tipurile de solicitanţi.

 

Seminar online

Pentru a veni în sprijinul potenţialilor beneficiari, ADR Vest organizează joi, 2 martie 2017, începând cu ora 10:00, un seminar online în cadrul căruia se vor prezenta şi discuta secţiunile cererii de finanţare din cadrul aplicaţiei electronice MySMIS. Seminarul este gratuit, dar participarea se face doar în baza unei înscrieri prin accesarea link-ului

https://attendee.gotowebinar.com/register/2175773363541154049.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter