04.05.2017,  19:43:48 | 3 comentarii | 7547 vizualizari
Un manager de succes: deşteptul de Melczer / 3 luni – 81,69 miliarde lei vechi. Pierderi
de Ziarul Vaii Jiului
Referitor la „performanţele” managerului Melczer în fruntea CEH, „Cronica Văii Jiului”, celălalt cotidian din Valea Jiului, consemnează (nefiind contrazisă până acum de deşteptul de Melczer): „Rezultatul financiar cumulat pe primul trimestru al anului 2017 este negativ, balanţa indicând o pierdere 8.169 mii lei”. Pe bani vechi, paguba e de 81.690.000.000 lei. Mai pe scurt, 81,69 miliarde lei vechi. Asta doar pe primele trei luni. Dacă, prin absurd (sau trafic de influenţă politic), numitul Melczer ar fi fost lăsat tot anul la conducerea CEH, atunci cât ar fi fost gaura? Un trimestru are trei luni, un an are 4 trimestre? Are! Atunci 81,69 lei x 4 (luăm ca bază de calcul această pierdere, care poate fi şi mai mare) =  324,76 miliarde lei vechi.   
Păi, Melczere, tată, când în vistieria unităţii pe care o conduci e o asemenea gaură (în trei luni – 81,69 miliarde lei) înseamnă că eşti bun manager? 
Fac un apel la oamenii de afaceri din mediul privat să-mi comunice dacă ar menţine în fruntea companiilor/ firmelor lor un director cu rezultatele enumerate mai înainte?
 
Liber la angajari!
Cum deşteptul de Melczer are anduranţă redusă la critică, e firesc şi deontologic să îmi exprim şi aprecierile faţă de un lucru bun făcut, anume de angajări. Nu de cei 100 (sau câţi or fi fost ei…) de mineri şi meseriaşi angajaţi la Vulcan, ci de alţii e vorba.
Pentru ridicarea productivităţii muncii în abataje, în timpul directoratului lui Melczer la CEH s-au angajat, ţineţi-vă bine: doi recepţioneri (B.A. – la 30 ianu­arie 2017 şi V.E.L. – la 15 decembrie 2016) şi un ospătar (T.M.C., la 15 decembrie 2016), un bucătar (A.M.C. – 1 martie 2017). 
Bănuim că Solschi Alexandru-Grigorie, care apare angajat la 16 aprilie 2017 ca şi consilier de specialitate, nu este una şi aceeaşi persoană cu Solschi Alexandru-Grigorie, fostul director gene­ral la S.C. IPROCHIM S.A. Nu de alta, dar acela, dacă nu ne înşelăm, s-a mutat din Petroşani la Bucureşti. Şi în această chestiune aştept lămuriri de la deşteptul de Melczer.
De la Durbacă Eusebiu Sebi, directorul Minei Livezeni, am aflat că şi unui fost fotbalist şi antrenor al Jiului CEH i-ar fi semnat angajarea ca… electrician, însă acesta nu ar fi efectiv angajat. Cel puţin la mina Livezeni. Dacă ne minte Sebi, vă minţim şi noi…
Este posibil ca până luni să mai aflăm de ceva angajări… Ca să ştiţi despre ce e vorba, e simplu: Citiţi ZVJ…   

Comentarii articol (3 )

#1 Kaiy05.05.2017,  10:28:20
Tot desteptul de Melczer a angajat in luna martie 2017 la reprezentanța Bucuresti pe Alina Cocuti apropiata lui Molot.aceasta persiana nu a fost la serviciu din data de 14 aprilie pana in 2 mai....dar apare pontata de apropiata Modrea B. Desi cunoaste situația si Melczer si Nica (in subordinea căruia se afla reprezentanta) care se ciupeste in fiecare zi sa vada daca nu cumva visează ca este general adjunct - tolerează astfel de fapte penale. De altfel penali sunt si ei. Pe langa aceasta angajare a mai facut nenumărate. Solicitati si va ve ti convinge
#2 Minerache05.05.2017,  10:48:46
Nu uitati de nevestele de sindicalisti angajate si soferii lingai ai lu Melczer !
#3 ingrijorat05.05.2017,  15:26:50
Din pacate, da. Solschi Alexandru-Grigorie, care apare angajat la 16 aprilie 2017 ca şi consilier de specialitate, ESTE UNA SI ACEEASI PERSOANA cu Solschi Alexandru-Grigorie, fostul director gene­ral la S.C. IPROCHIM S.A. Un purtator de geanta diplomat a celebrului Prisacaru, ajuns din prost desenator dr. ing. si Diregtor la mai multe societati de demolat.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter