03.08.2017,  16:32:51 | 0 comentarii | 1144 vizualizari
Se amână numirea noului președinte al AJF Hunedoara
de Loredana JUGLEA

Doar în anul 2018 se va ști care va fi numele noului președinte al forumului județean. Până atunci frâiele fotbalului vor fi conduse tot de Mircea Sârbu.

 

Doar la anul vom cunoaște numele noului președinte care va conduce frâiele forumului județean. Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a hotărât în şedinţa sa din data de 3 august 2017, Convocarea Adunării Generale Ordinare a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara pentru ziua de luni 21 august 2017, ora 10:00 cu următoarea ordine de zi: constatarea întrunirii cvorumului,  aprobarea ordinii de zi.; alocuţiunea preşedintelui AJF Hunedoara; desemnarea scrutatorilor; desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului verbal oficial, afilierea şi dezafilierea unor membri; prezentarea raportului privind activitatea Comitetului Executiv al AJF Hunedoara pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală; prezentarea bilanţului contabil pe anul 2016, aprobarea prin vot a acestuia şi descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv, prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori pentru anul 2016 şi aprobarea acestuia prin vot, prezentarea şi aprobarea planului anual de activitate şi a bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017. Se va discuta și despre prelungirea mandatului preşedintelui şi a membrilor Comitetului Executiv al AJF Hunedoara până la data de 30.06.2018, în vederea asigurării respectării prevederilor art. 27. alin. 1 şi alin. 2(m) din STATUTUL AJF HUNEDOARA, „pentru a putea contribui împreună cu Federația Română de  Fotbal la implementarea unor proiecte în derulare(platforma FOOTBAL CONNECT, finalizarea documentaţiei pentru investiţia construirii unui teren sintetic) care se încheie odată cu mandatul preşedintelui FEDEREŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL( semestrul I 2018)”, ase arată în comunicatul AJF.  După gura lumii, la anul se anunță o concurență acerbă la fotoliul de președinte și nu este exclus chiar să candideze și oameni de fotbal din Valea Jiului.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter