19.01.2018,  09:16:16 | 0 comentarii | 837 vizualizari
AJF Hunedoara / Burleanu vine la alegeri
de Loredana JUGLEA

Moartea fulgerătoare a profesorul Mircea Sîrbu, fost preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara, a făcut ca alegerile pentru președinție să aibă loc mai repede decât au fost prevăzute. Noul președinte interimar până la alegerile din februarie a fost ales Damian Diniș de la Șoimul Băița.

Pentru desemnarea noului președinte permanent al AJF Hunedoara, data alegerilor a fost mutată pe 7 februarie, în loc de aprilie. Deocamdată, conform statutului, dintre cei doi vicepreşedinţi, trebuia ales un președinte interimar, Damian Diniş, reprezentantul celor de la Şoimul Băiţa, şi Vasile Scurtu, din partea celor de la Minerul Uricani, funcţia revenindu-i, în urma votului din Comitetul Executiv al AJF Hunedoara, primului dintre aceştia. În cel de-al doilea Comitet Executiv, desfăşurat marţi după-amiază, s-au adoptat alte trei hotărâri. S-a stabilit locaţia, ora şi ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare de Alegeri din data de 07.02.2018 la ora 13:00 la Inspectoratul Școlar.

S-a stabilit componenţa Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF compusă din: Lucian Jorza - preşedinte; Bogdan Sever – membru și Aurelian Băleanu Aurelian – membru.

De asemenea, s-a stabilit Comisia de soluţionare a contestaţiilor privind validarea dosarelor candidaţilor compusă din: Călin Orbonaş – preşedinte; Mirel Biriş – membru și Stan Hanzi - membru.

Hotărârile Comitetului Executiv al AJF Hunedoara au fost aprobate în unanimitate.

„În şedinţa din 16.01.2018 a Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, în temeiul articolului 31 din Statutul AJF Hunedoara, s-a stabilit ca Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri, programată la data de 07.02.2018, ora 13.00, se va desfăşura în clădirea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara - Sala Europa, situată în localitatea Deva, strada Gheorghe Bariţiu, nr.2, având următoarea ordine de zi: Constatarea întrunirii cvorumului; Aprobarea ordinii de zi; Alocuţiunea preşedintelui AJF; Desemnarea scrutătorilor si a comisiei de validare a voturilor, a comisiei electorale si a comisiei de soluţionare a contestaţiilor; Desemnarea a trei persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial al Adunării Generale Extraordinare de Alegeri; Alegerea preşedintelui asociaţiei, alegerea vicepreşedinţilor si a membrilor Comitetului Executiv, propunerea spre validare a trezorierului/directorului economic, alegerea preşedintelui şi a membrilor Comisiei de Cenzori; Aprobarea hotărârii Adunării Generale Extraordinare de Alegeri.

în situaţia în care nu se întruneşte cvorumul prevăzut la articolul 32 din Statul AJF Hunedoara, Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri se va desfăşura în ziua următoare, în acelaşi loc si la aceeaşi oră”.

Mircea Sîrbu, care a fost cel mai longeviv preşedinte de AJF din ţară, fiind în fruntea asociaţiei din judeţ 27 de ani, îşi anunţase intenţia de a nu mai candida pentru un nou mandat.

La alegerile din 7 februarie este aşteptat să ia parte şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care a participat și la funeraliile lui Mircea Sîrbu.

Vasile Scurtu, președinte la Minerul Uricani, a anunțat că va candida pentru funcția de vicepreședinte al AJF Hunedoara.

„Cu toate că nu mai prea doream să fac parte din conducere, am fost împins, ca să zic așa, de la spate. Până la urmă, am acceptat pentru că și Valea are nevoie de reprezentanți acolo”, a declarat Vasile Scurtu.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter