27.03.2018,  19:51:27 | 0 comentarii | 720 vizualizari
Auditul financiar al CEH, pe aceleași mâini de câţiva ani încoace
de Alina PIPAN

BDO AUDIT SRL este o societate de consultanță financiară cu 25 de ani de experiență, și câștigătoarea serviciilor de audit financiar al situațiilor financiare ale Societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA pentru exercițiile financiare 2017-2019. Acestea au fost scoase la licitație în data de 6 februarie, anul acesta. 
Două firme au depus oferte, iar societatea din București a câștigat licitația la prețul de 288.000 lei. Societatea nu este străină de finanțele CEH, pentru că a câștigat licitațiile pentru auditul financiar în fiecare an din 2014. 
Firma de audit va trebui să asiste CEH în pregătirea situaţiilor financiare pentru exerciţiul financiar încheiat la 31.12.2017, de asemenea, va asista societatea în pregătirea unei situaţii care să cuprindă diferenţele dintre valorile înscrise în balanţa de verificare întocmită pentru 31 decembrie 2017 şi cele înregistrate în conturile de deschidere ale exerciţiului financiar al anului 2018.
Pentru exerciţiul financiar 2018 și 2019 firma de audit financiar va trebui să acorde, de asemenea, asistență în pregătirea situațiilor financiare. 
În plus, în afara asistenței financiare acordate anual pentru încheierea de an, auditorul va realiza situațiile financiare în scop de reorganizare (divizare/fuziune). Aceste servicii vor fi prestate doar la cererea scrisă a beneficiarului.
În cazul în care, în conformitate cu Hotărârea AGEA, data de referinţă pentru întocmirea unor astfel de situaţii este în anul 2017, acestea vor fi întocmite în conformitate cu OMFP 1802/2014, iar dacă data de referinţă este ulterioară datei de 01.01.2018, situaţiile vor fi întocmite în conformitate cu OMFP 2844/2016. Pentru realizarea auditului CEH a stabilit și un calendar al predării rapoartelor.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - - - - -
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter