21.05.2019,  16:42:52 | 0 comentarii | 900 vizualizari
Pentru Culoarul de Trafic Mureș Nord / CJ Hunedoara semnează contractul pe fonduri europene 
de Alina PIPAN

Când vine vorba de infrastructura mare, lucrurile se mișcă extrem de greu în județul Hunedoara. În decembrie 2016 se puteau deja depune Proiectele de infrastructură regională propuse în cadrul Regiunii Vest. În iunie 2017 Consiliul Județean Hunedoara depunea spre finanțare proiectul de modernizare a Culoarului Mureș Nord. La doi ani distanță, se semnează contractul de finanțare pentru elaborarea proiectului tehnic și asistența tehnică. 

Consiliul Județean Hunedoara a anunțat că miercuri, 22 mai 2019, de la ora 11:00, în Sala Mică a Consiliului Județean Hunedoara, va fi semnat contractul de proiectare pentru obiectivul „Modernizare – Culoar Trafic Mureş Nord: DN7 (Gelmar) – Geoagiu Băi – Bobâlna – Rapoltu Mare – Uroi – Chimindia – Hărău – Bârsău – Şoimuş – Brănişca – DN7 (Ilia)” care are ca obiect  elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție, a documentațiilor tehnice în vederea obținerii autorizației de construire, verificarea tehnică a proiectului și asistență tehnică pe perioada execuției.
Proiectul are în vedere conectarea drumului judeţean la reţeaua drumurilor naţionale şi la reţeaua TEN (Reţea Europeană de Transport) prevăzută a se realiza prin POR, şi are implicaţii asupra dezvoltării regionale, asigurarea accesului facil auto către o zonă cu potenţial turistic şi fluidizarea traficului spre zonă, sprijinirea dezvoltării zonei, realizarea unei mai bune conexiuni cu zonele şi rutele comerciale în zonă.
Prin adresa nr.176/24.05.2017 emisă de SC ROAD CONSTRUCT SRL au fost comunicate modificările impuse, inclusiv schimbarea cotei TVA, în vigoare de la 01.01.2017, precum şi a cursului valutar impus de apelul POR 2016/6/6.1/2, cod apel POR /103/6/1. În ultima şedinţă a lunii mai 2017 s-a aprobat de către consilierii locali  implementarea proiectul „Modernizare Culoar Trafic Mureş Nord: DN7 (Gelmar) - Geoagiu Băi – Bobâlna - Rapoltu Mare – Uroi – Chimindia – Hărău – Bârsău – Şoimuş – Brănişca – DN7 (Ilia)”. Valoarea totală a proiectului este stabilită la 161.742.850,97 lei (inclusiv TVA în sumă de 25.574.698,92 lei). Contribuţia proprie în proiect a UAT Județul Hunedoara este în sumă totală de 3.338.119,77 lei, din care TVA în sumă de 527.843,61 lei.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 2 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter