10.12.2019,  19:26:16 | 0 comentarii | 1917 vizualizari GALERIE:     FOTO    
La cele 4 cluburi ale copiilor din Vale / Agendă bogată de final de an 
Articole de acelasi autor
de Corneliu BRAN

Clubul Copiilor Petrila marchează sfârșitul primului semestru și apropierea sărbătorilor de iarnă printr-o serie de manifestări menite să arate evoluția școlară a elevilor înscriși la această instituție pe parcursul semestrului întâi. 

„În așteptarea lui Moș Crăciun"
Astfel, miercuri, 11 decembrie 2019, ora 15.30, la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” Petroșani va avea loc o Expoziție de metaloplastie și spectacolul de teatru „În așteptarea lui Moș Crăciun", ajuns anul acesta la ediția a XII-a. În deschiderea spectacolului va avea loc și un recital de colinde. Coordonatori ai acestui proiect sunt profesorii Mihaela Cioc și Alexandru Cazan. 

„Arta la Castel”
Peste două zile, la 13 decembrie, la Galeria Fundației „Ianza-Art Inter-Cultural” va avea loc 
Expoziția „Arta la Castel”, expoziție unde își vor expune lucrările copiii ce au frecventat Cercul de Artă Populară. De data aceasta vor participa copii nu numai din Petrila, ci și din Petroșani, coordonați de profesorul Radu Chința, directorul Clubului Copiilor Petrila, club care are în subordine, după cum știți, și cluburile copiilor din Petroșani, Lupeni și Vulcan. Elevii își vor expune lucrările realizate pe parcursul semestrului întâi școlar. 

„Recital de Crăciun”
Pe data de 14 decembrie, la Galeria de Artă „Iosif Tellmann” din Lupeni va avea loc un inedit spectacol intitulat sugestiv „Recital de Crăciun”, unde elevii de la cercurile de muzică și teatru, coordonați de profesorii Claudiu Dragotă și Alexandru Cazan, vor aduce un pic de bucurie publicului din Lupeni. 

„Vine, vine Moș Crăciun”
Clubul Copiilor Petrila organizează, de asemenea, tot pe 14 decembrie, la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroșani, începând cu orele 17, 00, spectacolul de sfârșit de an „Vine, vine Moș Crăciun”, ajuns și el la ediția XX-a, realizat anul acesta de elevi înscriși la Cercul de Gimnastică Aerobică, sub îndrumarea șlefuitoarei de sportivi talentați, cunoscuta doamna profesoară și antrenoare, Adriana Popa. 

„Îmi susțin copilul la tenis de masă”
În aceeași dată, 14 decembrie, va mai avea loc și o competiție de-a dreptul interesantă și constructivă: Cupa „Îmi susțin copilul la tenis de masă”. Competiția aceasta, aflată acum la a treia ediție, se dovedește de la an la an o campanie ce prinde contur și tot mai mult interes. 
„Anul acesta avem bucuria ca printre cei înscriși să fie iubitori ai acestui sport și din alte orașe: Tg Jiu, Deva, Alba-Iulia. Pentru ca tenisul să fie mai atractiv pentru copii, doamna profesoară Denisa Oniciu a invitat alături de copii și pe părinții acestora, care vor putea concura și ei la diferite categorii de vârstă și care le vor da exemplul personal celor mici, arătându-le pe viu că acest sport este unul extrem de frumos și la îndemâna oricui dorește să îl practice”, ne-a declarat directorul Radu Chința.

Cupa „Moș Crăciun”
Pe data de 17 decembrie, judocanii de la Cercul de Judo Petrila vă invită la Cupa „Moș Crăciun”, competiție ce va fi găzduită de Clubul Copiilor Petrila și care va începe la orele 16,00.

Concert de colinde
Lucrurile frumoase nu se încheie aici. Miercuri 18 decembrie va fi organizată o altă expoziție, de data aceasta de felicitări, acțiune urmată de un minunat concert de colinde organizat de copii Cercului de Pictură, îndrumați de prof. Liliana Matei. 

„Crăciunul în satul românesc”
O zi mai târziu, joi, 19 decembrie, începând cu orele 14,00, filiala din Vulcan a Clubului Copiilor Petrila, organizează câteva acțiuni interesante în cadrul proiectului interjudețean: „Crăciunul în satul românesc”. Derularea acțiunilor va cuprinde serbarea de Crăciun, apoi un program de colinde și o expoziție cu podoabe de Crăciun confecționate de copiii clubului, precum și o serie de prezentări multimedia ale lucrărilor elevilor, mai mari sau mai mici, din cadrul cercurilor clubului. Coordonatorii proiectului sunt profesorii Cosmin Iosif Kiss și Maria Alina Modorcea.
„Pentru că în educația non-formală evaluarea elevilor se face prin acest tip de manifestări, copiii sunt invitați să-și prezinte cunoștințele și deprinderile acumulate în acest semestru și să ne încânte în preajma sărbătorilor cu cel mai frumos dar: talentul lor! Aceste manifestări nu ar fi putut avea loc fără o bună relație de parteneriat cu Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu Petroșani, cu Fundația Ianza-Art Inter-Cultural, cu Primăria Municipiului Lupeni, parteneri cărora le mulțumim pe această cale pentru generozitatea cu care răspund apelurilor noastre. De asemenea, le mulțumim în mod public și diverșilor sponsori care doresc să premieze copiii pentru activitatea lor din timpul primului semestru”, ne-a declarat profesorul Radu Chința, coordonatorul cluburilor copiilor din toată Valea.  


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal


* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227

Publicitate
Newsletter