22.01.2020,  00:22:05 | 0 comentarii | 2394 vizualizari
În cazul falsului scandal din PSD Vulcan / Ile împrăștie perdeaua de fum 
de Diana Popescu

Organizaţia Municipală Vulcan
COMUNICAT

Ca urmare a informaţiilor eronate apărute în diferite publicaţii online şi pe diferite conturi personale de pe platformele de socializare, aducem la cunoştinţa tuturor membrilor PSD - Vulcan, tuturor susţinătorilor şi simpatizanţilor partidului nostru, presei locale şi tuturor celor interesaţi că:
în cadrul organizaţiei noastre municipale, situaţia desemnării candidatului la funcţia de Primar pentru alegerile locale din iunie 2020, a fost clarificată în 20.03.2019, prin hotărârea comitetului executiv, semnată şi transmisă de către Preşedintele Executiv PSD Vulcan - Cristian Ion Merişanu - Biroului Permananet PSD Hunedoara. În această hotărâre pe care o punem la dispoziţia tuturor celor interesaţi, se certifică faptul că cei 20 de membri prezenţi, din totalul de 23, au votat în unanimitate candidatul la funcţia de Primar al municipiului Vulcan, pentru alegerile locale din iunie 2020: ing. Gheorghe ILE.
Nici un alt membru al organizaţiei nu şi-a depus candidatura pentru această funcţie;
In luna august în cadrul Adunării Generale a organizaţiei PSD - Vulcan, desfăşurată în prezenţa senatorului PSD - Cristian Resmeriţă, a fost reluat votul pentru aceeaşi candidatură. Singurul candidat a fost şi de această dată tot ing. Gheorghe ILE, care a primit mandatul unanim al membrilor de partid prezenţi, pentru încă o candidatură la funcţia de Primar, la alegerile locale din iunie 2020;
Hotărârea Adunării Generale a fost comunicată organizaţiei judeţene PSD, Preşedintelui acesteia - deputatul Laurenţiu Nistor.
încercarea lui Cristian Ion Merişanu de a obţine în ultimele 2 săptămâni - în ciuda unor hotărâri statutare şi legale locale şi judeţene - susţinerea majorităţii membrilor Comitetului Executiv PSD- Vulcan, pentru a fi desemnat el candidat la funcţia de primar, s-a soldat cu singurul rezultat legal şi statutar posibil: Respectarea hotărârilor adoptate în 2019. Este regretabil că actualul Preşedinte Executiv PSD Vulcan recunoaşte hotărârile adoptate de toţi membrii organizaţiei din care face parte, inclusiv el şi doreşte să sfideze şi să încalce aceste hotărâri pentru ambiţiile sale, dar la momentul respectiv nu si-a depus candidatura fiind sub presiunea TIRISTILOR.
Deşi sunt de înţeles ambiţiile generaţiei tinere de a obţine cât mai grabnic funcţii de conducere, este esenţial ca fiecare dintre cei ce sunt animaţi de astfel de ambiţii să îşi pună întrebările fireşti legate de complexitatea funcţiilor pe care şi le doresc şi de experienţa acumulată pentru a reprezenta partidul cât mai bine în aceste funcţii.
Le cer tuturor celor animaţi de astfel de ambiţii să aibă luciditatea de a privi organizaţia noastră în ansamblul ei, în competiţia politică locală, care trebuie să ne găsească cât mai uniţi, pentru ca rezultatele la alegerile din iunie 2020 să fie cele mai bune, atât pentru Primar cât şi pentru Consiliul Local.
În calitate de Preşedinte al organizaţiei PSD - Vulcan cer tuturor membrilor organizaţiei noastre, să vegheze pentru ca lucrurile să revină rapid în matca lor firească. Ne aflăm cu toţii în etapa de pregătire a alegerilor locale, care ne obligă să fim responsabili, maturi, solidari şi decişi să câştigăm alegerile locale în municipiul Vulcan.
Preşedinte PSD Vulcan
Ing. GheorghelLE


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter