26.02.2020,  16:12:56 | 0 comentarii | 1856 vizualizari
Au fost aprobate / Bugetul judeţului și bugetele instituţiilor subordonate
de Alina PIPAN

Miercuri, 26 februarie, în ședința ordinară a Consiliului Județean Hunedoara a fost aprobat bugetul propriu al județului Hunedoara, și bugetele de venituri și cheltuieli ale instituțiilor publice din subordinea și/sau finanțarea administrației județene și a bugetelor spitalelor publice de interes județean.

Bugetul propriu al județului Hunedoara a fost stabilit în sumă de 273.148,07 mii lei la partea de venituri și în sumă de 309.377,82 mii lei la partea de cheltuieli, cu un deficit în sumă de 36.229,75 mii lei, acoperit din excedentul anului precedent. Tot prin hotărârea adoptată a fost aprobate: programul de investiții pe anul 2020, bugetul creditelor interne pe anul 2020, numărul de personal permanent și temporar, precum și fondul de salarii. De asemenea, au fost aprobate bugetele de venituri și cheltuieli ale Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Hunedoara, Bibliotecii Județene „Ovid Densușianu” Hunedoara – Deva, Muzeului Civilizației Dacice și Romane Hunedoara – Deva, Teatrului de Artă din Deva, Teatrului Dramatic „I. D. Sârbu”, Centrului de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice Hunedoara, Unității de Asistență Medico-Socială Baia de Criș, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Hunedoara, Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara, Serviciului Public Județean Salvamont, precum și alocările către Centrul de Pedagogie Curativă Simeria, Centrul pentru Educație Incluzivă „Rudolf Steiner” Hunedoara, Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Liceul Tehnologic „Ovid Densușianu” Călan, Școala Generală „I. G. Duca” Petroșani, Liceul Tehnic „Dimitrie Leonida” Petroșani și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara. Tot prin hotărâre au fost aprobate și bugetele spitalelor publice de interes județean.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 8 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter