15.09.2020,  16:47:23 | 0 comentarii | 638 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Tir cu arcul / 10 zile de întreceri la Aninoasa 
de Loredana JUGLEA

La Campionatul Național de FIELD de la Aninoasa au participat 58 de sportivi și oficiali, dar și 12 cluburi participante.

Arcași de top
Din nou, arcașii noștri au obținut rezultate bune.
La Categoria „olimpic junioare” - Beatrice Miklos, locul 1; Ioana Pușcă, locul 2, Diana Hoca- locul 3. La senioare, Luminița Boroș, locul 1. La seniori, Tamaș- locul 1, Călin Daniel - locul 3.
La „Categoria compound”: juniori: Mirel JUDEA - locul 3. La seniori: Alexandru Rădoi - locul 1.

Regulament strict - condiții de maximă siguranță
Tot la Aninoasa s-a desfășurat o altă competiție a arcașilor - Campionatul național de seniori și juniori, Categoriile olimpic, compound și bareboow, la care au participat 112 sportivi și oficiali și 16 cluburi.
„Competiția desfășurată în condiții de siguranță impuse de lege și de normele emise de MTS și FRTA (dezinfectant, măsurare temperatură, accesul pe teren doar al sportivilor, antrenorilor și arbitrilor care au fost programați la sesiunea de tragere, distanțare și purtarea măștii  în timpul în care nu se execută tragere, un număr de maxim doi sportivi pe un panou)”, au spus organizatorii.

Palmares 
Categoria „olimpic”, junioare: Beatrice Miklos - locul 1; juniori: Moreh Tamas - locul 1, Mario Țâmpu - locul 2; la senioare: Andreea Urițescu - locul 1; la seniori: Ghenadie Iepuri - locul 1.
La Categoria compound juniori, Mirel JUDEA - locul 2; la echipe mixte, olimpic seniori: Beatrice Miklos/ Ghenadie Iepuri- locul 2.       
La echipe mixte olimpic juniori, Beatrice Miklos/ Moreh Tamaș - locul ;
La echipe „olimpic seniori”: SCM DEVA 1/ Minerul Aninoasa -  Moreh TAMAS  Ghenadie  Iepuri și MarioȚâmpu - locul 1; SCM DEVA 2  - Tănăsescu, Flaviu Daniel și Denis HABIAN - locul 2.
La echipe olimpic senioare, Beatrice MIKLOS /Andreea Urițescu / Luminița Boroș - locul 2.
La echipe olimpic junioare, Beatrice MIKLOS / Diana  HOCA/ Ioana PUȘCĂ - locul 1.
La echipe  olimpic junior, Moreh Tamaș/ Mario Țâmpu/ Flaviu Tănăsescu - locul 1și record național.
La echipe compound seniori Alexandru Radoi, Dacian Rânca, Mirel Judea - locul 2.  
La echipe mixte compound juniori, Larisa Borota/ Mirel Judea - locul 2.    

Antrenorul Viorel Habian
a declarat: „În cele zece zile din perioada 4-13 septembrie la Aninoasa s-au întrunit cei mai buni sportivi și cele mai bune cluburi de tir cu arcul din țară, care au participat la două campionate naționale, unul de field care s-a desfășurat prin pădurile din jurul complexului Anena și unul de target, desfășurat pe poligonul complexului. Rezultatele obținute de sportivii noștri au fost cele așteptate, obținând 12 titluri de campioni naționali și 8 titluri de vicecampioni naționali la ambele competiții. Aceste rezultate încununează un an greu, un an de muncă fără a avea perspectiva unor competiții internaționale majore. Sportivii noștri au înțeles că este nevoie de o pregătire continuă pentru a ajunge la performanță și sunt convins că se vor antrena la fel de asiduu pentru anul 2021, care sper să ne aducă și mai multe satisfacții”.

Oficialul arcasilor
Ion Pandele, secretar general al FRTA, a punctat: „În ultimele două săptămâni la Aninoasa FRTA a organizat două din cele mai importante și așteptate competiții de tir cu arcul din țară, Campionatul Național de Field si Campionatul Național de Target dedicate seniorilor și juniorilor. Dacă prima competiție nu a ridicat probleme majore de securitate sanitară, deoarece s-a desfășurat în pădure cu grupuri de maxim 4 sportivi, campionatul național de target a fost o probă de foc pentru organizatori, deoarece a fost nevoie să gestioneze prezența a peste 110 sportivi și oficiali veniți de la 16 cluburi din țară. Mulțumită eforturilor depuse de organizatori (clubul SCM Deva și CSO Aninoasa) și a înțelegerii tuturor participanților această competiție s-a desfășurat fără evenimente nedorite, s-au respectat permanent regulile impuse de FRTA, s-a creat o atmosfera propice obținerii unor performanțe deosebite, drept dovadă fiind cele nouă recorduri naționale obținute. Pentru toate acestea doresc să felicit pe toată lumea care a fost implicată în acest eveniment, organizatori, sportivi, arbitri, oficiali si spectatori”.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter