29.10.2011,  19:21:30 | 0 comentarii | 1456 vizualizari
Cu banale hârtii precum cea prezentată în facsimil, / Executorul Cecilia Camelia Răducanu a stors 4 milioane de euro din Petrom
de Ziarul Vaii Jiului

Din motive care, până la acest moment, ne scapă, executorul judecătoresc Cecilia Camelia Răducanu e încă bine mersi deşi - aşa cum în repetate rânduri am arătat în coloanele cotidianului nostru - prin fals şi uz de fals a reuşit să execute silit, dar nejustificat, aproximativ 4 milioane de euro din conturile Petrom SA şi Petrom"Service SA.
Documentul prezentat astăzi în facsimil este doar unul din multele de acelaşi fel prin care executorul judecătoresc Cecilia Camelia Răducanu a stors din conturile celor două societăţi sume necuvenite, dar absolut fabuloase.
Pentru că organele de cercetare penală manifestă o lene de-a dreptul suspectă, revenim cu prezentarea modului absolut meticulos de operare al grupării infracţionale coordonate de avocatul Bogdan"Răducanu, cu ajutorul executorului şi al mai multor avocaţi din Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Ilfov,"Constanţa şi Bucureşti.
Aşa cum am arătat, câteva sute de angajaţi Petrom SA şi Petrom Service SA aveau de recuperat, în baza unor sentinţe, sume de până la 16.000 de lei de persoană de la cele două firme. Sume care, de fapt, reprezentau drepturi şi sporuri salariale restante câştigate în baza unor sentinţe. În baza unor informaţii din interior, obţinute cel mai probabil prin intermediul lui Liviu Luca, cuplul Răducanu a pus mâna pe baza de date cu toţi angajaţii care aveau bani de recuperat de la Petrom şi Petrom Service. Fără ca beneficiarii de drept să cunoască aceste aspecte, cu ajutorul şi prin intermediul mai multor avocaţi din întreaga ţară, Cecilia şi Bogdan"Răducanu au executat din conturile celor două societăţi echivalentul a aproximativ 4 (patru) milioane de euro! Trimiteau pe adresa Petrom un document, precum cel din facsimil, iar la finalul acestuia adăugau şi referiri la sume pe care Petrom le datora în dosare pe care, de fapt, biroul executorului judecătoresc amintit nu fusese solicitat a le executa. Dar le-a executat.
Pentru ca beneficiarii de drept să nu se prindă, la depunerea în instanţă a cererilor de încuviinţare a executărilor silite beneficiarii de drept erau citaţi fără să ştie la cabinetele mai multor avocaţi din gruparea infracţională (reţeaua fiind întinsă în Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinţi, Ilfov,"Constanţa şi Bucureşti). Astfel, în ultimul an de zile, în conturile Biroului"Executorului Judecătoresc Răducanu"Cecilia Camelia au ajuns aproximativ 4 milioane de euro, bani cuveniţi de drept angajaţilor. Aşa cum am mai arătat, deţinem informaţii potrivit cărora, săptămânal, de regulă vinerea, Bogdan şi Cecilia Răducanu au ridicat de la Deva sume în numerar cuprinse între 4 şi 6 miliarde de lei vechi. Bani pe care, ulterior, cei doi i-au împărţit cu avocaţii care au facilitat executările silite şi, foarte probabil, cu Liviu Luca. Pentru că, spun sursele noastre, Liviu Luca - om de încredere al lui"Sorin Ovidiu Vântu - a fost văzut în Valea Jiului la împărţeala sumelor colosale executate fraudulos de Bogdan şi Cecilia Răducanu prin intermediul grupării infracţionale pe care o coordonează. Deşi, pentru menţinerea şi stimularea grupării infracţionale (sprijinită, la Petroşani, şi de fostul judecător Popescu, şantajat cu un filmuleţ compromiţător), cei doi Răducanu au ridicat periodic, în numerar, sume colosale, prin conturile doamnei executor mai zăceau “de sămânţă”, la o privire recentă, vreo 20 de miliarde de lei vechi.
Nu cerem organelor de cercetare să se grăbescă."Ci doar să cerceteze realitatea datelor înscrise în documentul prezentat în facsimil, înregistrat la Registratura Petrom Dorobanţi la data de 26 octombrie 2009. Numai şi numai din acest document, în care sunt menţionate zeci şi zeci de dosare pe care Răducanu nu avea dreptul să le execute pentru că nu i-a solicitat nimeni acest lucru, stă dovada unei fradude de câteva miliarde de lei vechi.  Iar documente de acest gen există cu duiumul."Revenim.

 


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
Cotidianul nostru a relatat în repetate rânduri că, uzând de calitatea de exe­cutor judecătoresc, numita R[..]
29.03.2015, 19:33   |    3 comentarii
Nu este o săptămână de când primarul comunei Baru, Daniel Răducanu, declara - în direct la Kapital TV - fapt[..]
01.10.2014, 19:42   |    1 comentarii

Amendată de instanţă de sute de ori în ultimele luni, executoarea sfidează judecătorii, <[..]

09.04.2013, 22:00   |    0 comentarii

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter