01.04.2021,  19:18:01 | 0 comentarii | 468 vizualizari
Ghid privind piața de cornere
de Ziarul Vaii Jiului

De-a lungul anilor, piața de cornere a fost un subiect dezbătut pe îndelete și rămâne o discuție activă, diferiți pariori încercând să înțeleagă dacă va fi o piață viabilă, odată ce există un grup de pariori care cred că numărul de cornere dintr-un meci este întotdeauna legat de noroc, ceea ce îl face oarecum imprevizibil.

Linii directoare pentru piața de cornere

Cu toate acestea, mai mulți pariori contrazic această idee. De altfel, au existat, de-a lungul timpului, și pariori care au reușit să obțină profit pariind pe acest tip de piață.

Obiectivul acestui articol este de a oferi o serie de norme care să permită selectarea și studierea părților în profunzime, pentru a obține profit pe piața de cornere când vă încercați norocul la Winmaster, de exemplu.

Pentru a înțelege piața de cornere, trebuie să pornim de la două idei cheie. Prima este că există un argument valabil, oferit de cei cărora nu le place acest tip de piață.

Deși nu suntem de acord că numărul de cornere dintr-un meci este exclusiv legat de noroc, adevărul este că o echipă nu trebuie neapărat să ceară cornere. Un joc este câștigat datorită golurilor, iar cornerele nu sunt un obiectiv.

Un corner nu este altceva decât o oportunitate de a crea un pericol printr-o minge oprită. Și, astăzi, echipele sunt tot mai pregătite pentru acest tip de joc.

Ele știu cum atacă adversarii în aceste situații și încearcă să fie bine pregătite în apărare, deci nu este un tip de joc care este forțat continuu, deoarece se așteaptă ca apărarea să fie una foarte bună.

A doua idee vine din experiența în sine

Lucrul normal într-un joc este să se acorde un corner la fiecare zece minute. Această idee este întotdeauna prezentă în mintea majorității pariorilor la toate meciurile, fie că sunt pariuri pre-meci sau pariuri live.

Această idee îi ajută să determine numărul de cornere dintr-un meci. Dacă un meci durează 90 de minute, normal ar fi să se acorde 9 cornere.

Asta înseamnă că ar să se caute o limită de 9.5 cornere și să încercați să nu vă îndepărtezi prea mult de acest număr.

În meciuri în care se așteaptă un număr mare de cornere, casele de pariuri oferă cote mai mari, care își pierd valoarea.

Este important să evitați să acceptați în cote mari când vă confruntați cu handicapuri ridicate. În acest caz, trebuie să evitați meciurile în care sunt așteptate 2 cornere la fiecare 15 minute.

Pe baza acestor idei, știți cam la ce vă puteți aștepta cu privire la numărul de cornere dintr-un meci și care sunt cotele care trebuie acceptate sau evitate.

Sezonul ligilor europene este un moment ideal pentru aplicarea acestei metode.

Nu este bine să folosiți această metodă într-o etapă timpurie a sezonului, întrucât nu aveți prea multe informații, dar după finalul primei runde puteți obține informații cu privire la echipele care obțin cele mai multe cornere.

Ceea ce ne rămâne să analizăm este ceea ce face ca unele echipe să obțină mai multe cornere decât altele.

Prima greșeală pe care o observăm la cei care exploatează această piață este căutarea echipelor dominante.

Analiza pornește de la ideea că o echipă domină atât de mult încât va primi cornere

Este o idee greșită. De exemplu, în Spania, Barcelona este cea mai dominantă echipă, pentru fotbalul său practicat, dar în ceea ce privește cornerele, are a optsprezecea medie, cu 8,7 cornere în meciurile sale.

Barcelona câștigă, în medie, 4,8 cornere pe meci și nu acordă decât o medie de 3,9.

Motivul este ușor de înțeles. Prima regulă a pieței de cornere este de a evita cu orice preț echipele cu un stil de joc bazat pe posesie.

Echipele cu un stil de joc bazat pe posesie joacă într-un mod mai lent și fiind favorite în majoritatea jocurilor, ajung să se apere, să circule și să atace cu viteză mică, ajungând să finalizeze în siguranță, adică  doar atunci când există o ocazie de gol clar, având instrucțiuni să evite pierderea mingii.

 Acest stil de joc nu doar face echipa să câștige mai puține cornere, ci le oferă adversarilor mai puține oportunități de a crea jocuri ofensive, scăzând numărul de cornere.

Astfel, trebuie să găsiți mai întâi echipe care joacă într-un mod mai rapid și mai vertical. Mult succes vă dorim!


Booking.com

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter