29.10.2011,  19:33:22 | 0 comentarii | 539 vizualizari
Prima concluzie după scandalul mesajelor otrăvite transmise de familia procurorului Roman: E"GROASÄ‚!
Booking.com
de Ziarul Vaii Jiului

Procurorul Roman e cel mai tare, iar restul lumii, ziarişti ori persoane publice calomniate cu ură viscerală de pe calculatorul de la domiciliul procurorului, e format din fraieri. Cel puţin aşa rezultă din conţinutul mesajelor transmise repetat de la adresa IP alocată familiei procurorului'Darius Roman. Azi vom transmite CSM o plângere legată de toate aceste aspecte, aşa cum vom solicita şi organelor de cercetare penală competente şi instanţei de judecată sancţionarea autorului (autorilor) pentru suita de calomnii, injurii şi ameninţări din mesajele amintite.

Dacă domnului procuror ori familiei acestuia nu-i conveneau rândurile scrise în cotidianul nostru ar fi putut trimite, aşa cum se obişnuieşte în lumea civilizată, un drept la replică. Domnul Roman nu a expediat NICIODATÄ‚ vreun drept la replică, o reacţie de nemulţumire, deşi redacţia noastră este cunoscută pentru faptul că publică, cu celeritate, toate atitudinile primite din partea cititorilor. Ar fi putut face asta pentru că nici noi, şi cu siguranţă nici dumnealui, n-avem acces la adevărul absolut. Suntem, cu toţii, supuşi greşelii. Deţinem informaţii potrivit cărora cel puţin alte 3 persoane publice din Valea Jiului intenţionează să solicite luarea măsurilor legale ce se impun în urma calomniilor şi injuriilor transmise public de la domiciliul procurorului'Roman. De altfel, lista persoanelor publice la adresa cărora s-a comentat calomnios şi trivial de pe IP-ul de la domiciliul domnului procuror este mai mare, însă - din motive lesne de înţeles - nu putem reproduce în ziar respec­­tivele mesaje. De ce? Hârtia nu le suportă, vă rugăm să ne credeţi pe cuvânt.

Semnalele venite din toate părţile duc însă la o primă concluzie: e groasă rău! Chiar dacă evită să comenteze pu-blic, toţi cei înjuraţi ca la uşa cortului sunt foarte supăraţi pe procuror şi familia acestuia şi aşteaptă o reacţie fermă, neîntârziată în acest sens. Primele verificări derulate la nivelul Primăriei municipiului  Petroşani au dus la concluzia certă că mesajele calomnioase transmise de la sediul administraţiei locale au fost postate de la un calculator al serviciului la care a lucrat şi la care avea acces soacra domnului procuror Darius'Roman. Din analiza mesajelor rezultă însă că soacra procurorului nu se poate afla, din motive de stil, şi la originea celor transmise de la domiciliul procurorului. N-am încercat să aflăm părerea doamnei prim procuror adjunct Mirela Gabriela Kando pe această temă. Mai toţi cititorii avizaţi ne-au transmis însă că implicarea doamnei prim procuror adjunct în această infantilă răzbunare a familiei Roman pe toată lumea e de-a dreptul o mârlănie. Puţini sunt cei ce cunosc faptul că doamna prim procuror adjunct şi-a clădit o carieră plecând de jos, cu reale eforturi şi sacrificii. Trebuie să spunem că acesta este şi motivul pentru care, cunoscând în parte traseul profesional absolut onorabil al doamnei prim procuror adjunct, cotidianul nostru i-a acordat mereu respectul cuvenit. 

Într-un mesaj trivial, familia procurorului lansa nişte semne de întrebare cu privire la modul în care am absolvit cursurile unităţilor de învăţământ. Ar trebui să aibă decenţa ca, pe lângă scuze, să transmită public şi recu­noaşterea faptului că, măcar la Informatică şi Logică am surclasat-o cu succes. Vom reveni.

 

Cuvinte şi expresii din dicţionarul “electronic” al familiei Roman

„marş la coteţ”

„porc libidinos”

„se pişă pe el”

„marş la măta-n cur”

„îl sufli la baston”

„faci parte din categoria rataţilor”

„ciudă, ciudă, îi pupi undeva pe procurori”

„trebuia să fi demult ars pe rug”

„ţi-e ciudă băi fraiere...”

„aşa merită toţi ăştia ca voi, ziariştii... rataţi împuţiţi”

„curvă notorie”

„mă cac în gura voastră, cel mai de căcat ziar....”

„toţi analfabeţii ştiu să critice.... în ţapă cu voi toţi că nu sunteţi buni de nimic...”

„du-te în lumea ta de fraieri şi mişei....”

„rahatul ăsta de primar...”

„să zgărmăne rahatul”

„ţigan borât”

„cu excepţia numelui dat de părinţi eşti un gol imens în acest univers”

„am casă, maşină şi piş benzină”

„pe timpul lui Ceauşescu eraţi decapitaţi.... şi aşa ar trebui şi acum”

„jos Ritzi şi Buhăescu...”

 

 

 


Booking.com

Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 3 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

* * *
* * *
Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!* * *


* * *
Promovare
Catalog Sisteme Expo
0721 722227
Display-uri
Publicitare 2020
0721 722227
Promoţionale 2020
office [at] confortmedia.ro
0721 722227


Publicitate
Newsletter